ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Reuters: Στον αέρα οι δημοσιονομικοί στόχοι της Ελλάδας για το 2011

· Κατοχικά Νέα

Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει τους δημοσιονομικούς στόχους για το 2011 δήλωσε στο Reuters πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στους ελεγκτές της τρόικας, ξεκαθαρίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις με τους επικεφαλής του κλιμακίου την επόμενη εβδομάδα θα είναι δύσκολες.

Οι επικεφαλής του κλιμακίου της τριμερούς επιτροπής θα βρίσκονται τη Δευτέρα στην Αθήνα, στα πλαίσια της πέμπτης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, με στόχο την εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου και την αποφυγή της χρεοκοπίας.

Αμφιβολίες της τρόικας
«Υπάρχει κίνδυνος σχετικά με τους στόχους. Η ελληνική πλευρά υποστηρίζει ότι οι αποκλίσεις οφείλονται στην ύφεση», δήλωσε η πηγή, επισημαίνοντας: «Έχουμε αμφιβολίες για το εάν η απόκλιση οφείλεται εξ ολοκλήρου στην ύφεση». 

Ο ίδιος αξιωματούχος τόνισε ότι η μη επίτευξη των στόχων θα οδηγήσει σε «πολύ δύσκολες» διαπραγματεύσεις, συμπληρώνοντας με νόημα: «Η επόμενη εβδομάδα δεν θα είναι εύκολη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πυροβολισμός στο σκοτάδι»
Επίσης, ο αξιωματούχος υποστήριξε ότι θα υπάρξουν ιδιαίτερες δυσκολίες και στην κατάρτιση των επικαιροποιημένων προβλέψεων, καθώς η ύφεση εκτιμάται ότι θα φτάσει στο 5,3% έναντι πρόβλεψης 3,9%.
«Θα έχουμε δυσκολίες. Η στατιστική υπηρεσία δεν έχει δημοσιεύσει τα διορθωμένα στοιχεία κι εμείς δεν γνωρίζουμε πού βρίσκεται η οικονομία», σχολίασε ο αξιωματούχος, κάνοντας λόγο για «πυροβολισμό στο σκοτάδι».

http://katohika.gr/2011/08/26/reuters-2011/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Δημόσιες υπηρεσίες – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

Στάσεις εργασίας στις εφορίες: Πανελλαδικό πρόγραμμα κινητοποιήσεων έως την απεργία της 25ης Νοεμβρίου

Πληρωμές και ευρώ – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: 71,78 εκατ. ευρώ σε 83.420 δικαιούχους από 19 έως 23 Οκτωβρίου – Όλες οι πληρωμές

Τηλεργασία – ενδεικτική φωτογραφία αρχείουFEATURED

Ακρίβεια καυσίμων: Ο ΟΤΕ διπλασιάζει προσωρινά την τηλεργασία στο 40% – Δύο ημέρες από το σπίτι για εργαζομένους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *