Διαφημίσεις

Μπροστά σε μια εικόνα που δεν συνηθίζεται σε αστική περιοχή, βρέθηκε αναγνώστης του zougla.gr το βράδυ της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, κι ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή της Εκάλης, επί της οδού Ρόδων, στο διάζωμα, εντόπισε μια αγέλη η οποία αποτελούνταν από περίπου 10 αγριογούρουνα, τα οποία έβοσκαν δίπλα από τον δρόμο.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, έκπληκτος ο αναγνώστης κατέβηκε από το όχημά του, προκειμένου να τα αποθανατίσει. Πάντως τα συμπαθέστατα τετράποδα δεν πτοήθηκαν καθόλου από την ανθρώπινη παρουσία. Μάλιστα έδειχναν να το… απολαμβάνουν.

Είναι άγνωστο πώς βρέθηκαν εκεί, ωστόσο οι κάτοικοι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, αφού τα ζώα διασχίζουν τους δρόμους για να αναζητήσουν τροφή και πιθανόν να προκληθούν ατυχήματα.

Σημειώνεται πως η αύξηση του πληθυσμού των αγριογούρουνων τα τελευταία χρόνια έχει λάβει εκρηκτικές διατάσεις, ενώ σε αρκετές περιοχές έχει επανειλημμένα ζητηθεί η λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

φωτο αρχειου

zougla.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Αγριογούρουνα βόσκουν στο διάζωμα της οδού Ρόδων στην Εκάλη !”
  1. ..το μανα σε μορφη αγριοχοιρου
    ..προμηνιωνται μερες πεινας…τελικα θελουμε δεν θελουμε θα το καταλαβουμε η ελλας ειναι μερος υπο προστασια!!!!

  2. Αγαπάτε τά ζώα! Εγώ αγαπώ καί τρώω τά ζώα καί δέν τά εκδιώκω από πουθενά, εμπλουτίζουν τός φυσικόν κάλλος καί μάς υπεισειβάλλουν τό συναίσθημα τής αξεπέραστης πρωτόγονης καλοσύνης!

  3. Ναι ρε φίλε, και το….’μάνα’ το έστειλαν οι…προστάτες στην Εκάλη και όχι ας πούμε …στο Κερατσίνι, μιας και εκεί στα..Βόρεια Προάστια θα ..χρειαστούν ενίσχυση για τις ημέρες..πείνας!

  4. ΗΒΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 02/15/2020 @ Φεβρουάριος 15, 2020 11:28 πμ

    Ναι κούκλα μου, στην Εκάλη τα έστειλε και αλλού στα Βόρεια και στα βουνά, στο Κερατσίνι τι να φάνε σκατά; όλο τσιμέντο και σίδερο είναι η υπόλοιπη Αθήνα. Κούνα τον κ..λο σου άμα πεινάσεις να πας στην Εκάλη να πάρεις ένα !! έλεος δηλαδή… μήπως θες να στα φέρουν και στο σουπερ μάρκετ της γειτονιάς δεν ξέρω….και ναι όντως πρέπει να είναι οιωνός και αν είναι φαγητό είναι μόνο για μας όπως καταλαβαίνετε, οι μουσουλμάνοι δεν τρώνε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *