Διαφημίσεις

ΜΠΗΚΕ ΛΟΓΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΜΕ 6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ 2 ΦΡΕΓΑΤΕΣ…ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΓΚΟΙΜ ΣΕ ΕΧΟΥΝ;;;

Δεν είναι προδότες, είναι πατριώτες….!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=pCeCb3pAVXg

Σας έχουν για πολύ γκοιμ οι όβριοι που σας ξεφτιλίζουν κάθε ημέρα εδώ και 10 χρόνια…Αυτή είναι η κυβέρνηση της χώρας, πάρτε δημοκρατία αλά σιών…. δεν έμεινε έλληνας στην ελληνόφωνη βουλή και γι αυτό πληρώνετε τα μαλιοκέφαλα σας ρε κορόιδα φορολογούμενοι….
τι ακριβώς θέλετε να δείτε για να το καταλάβετε ότι σας πίνουν το αίμα οι πολιτικοί σας πράκτορες της Σιών…

Τα τσάμπα λεφτά μόνο για τους καρπερούς πακιστανούς, όχι για τους έλληνες διότι πρέπει να εξαφανιστείτε ΤΩΡΑ!!!

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “ΜΠΗΚΕ ΛΟΓΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΜΕ 6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ 2 ΦΡΕΓΑΤΕΣ…ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΓΚΟΙΜ ΣΕ ΕΧΟΥΝ;;;”
  1. Γεια σου Κοραξ με τα αρθρα σου!!!
    Δυστηχως πολλοι Ελληνες μασησαν κουτοχορτο και
    ψηφησαν ανθρωπους “σοβαρους” να κυβερνησουν την χωρα..Δεν ηθελαν ανθρωπους λαικους που λενε την
    αληθεια..Ετσι λοιπον για αλλη μια φορα απατημενοι
    και προδομενοι εκ των εσω,μεχρι να χαρισουμε και το Αιγαιο..Κοραξ εχεις παρατηρησει οτι οταν αναλαμβανει καινουργιος πρωθυπουργος,τραβαει ολο το μισος πανω του ετσι ωστε να μην θυμασαι τον προηγουμενο?Ενα περιεργο πραμα βρε αδερφε..

    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΔΕΛΦΕ, ΟΣΟΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ! ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟ-ΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΘΑ ΜΙΣΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

  2. εγω απο οτι καταλαβα αυτη την στιγμη με αυτην την συνεντευξη
    ειναι οτι η κινα θα μεταφερθει στην ευρωπη..με τηνεξαπλωση του ιου θα μει σε καραντινα η κινα και τα made in china προιοντα θα ειναι πλαον made in europe..λαθρο υπαρχυν!!!!
    κοντολογεις την βαψαμε δημιουργειτε νεο κεντρο ΝΤΠ στην καρδια του πλανητη…ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

  3. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΞΟ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΛΙΞΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *