Διαφημίσεις

Οι Τούρκοι μας έφτυναν και στο εσωτερικό – ξέρετε πλέον ποιοι – λέγανε πως βρέχει , για άλλη μια φορά . Γιατί άραγε ;

Το Τούρκικο ερευνητικό σκάφος «ORUC REIS συνοδευόταν από φρεγάτες σε απόσταση βολής , που ήταν έτοιμες να χτυπήσουν, ενώ από την Ελληνική πλευρά δεν ενεργοποιηθήκαν αυτομάτως οι κανόνες εμπλοκής που ισχύουν εδώ και πολλά χρόνια.

Τι ποιο προκλητικό ;

Αυτή η κατάσταση – για να ξέρετε – θα μας νομιμοποιεί σύμφωνα με το Σύνταγμα ( όπως και στην περίπτωση αυτή ) εφεξής , να επιτεθούμε αμυνόμενοι , χωρίς δεύτερη σκέψη

Θα το ξαναπούμε . Υπάρχουν Ελληνόψυχοι που την κρίσιμη στιγμή θα υπακούσουν μόνο , στης ¨καρδιάς τους το πύρωμα ¨και στην ελληνική τους συνείδηση . Θα «θυσιαστούν» μ όλη τους την καρδιά και τη δύναμη της ψυχής τους.

Αυτούς τους «Φύλακες» να φοβάστε , αυτούς να τρέμετε από εδώ και πέρα .Αυτοί θα καθορίσουν τις εξελίξεις και θα γράψουν χρυσές σελίδες .

Αυτοί και τώρα , ανάγκασαν το ερευνητικό τουρκικό σκάφος «ORUC REIS» που βρέθηκε πρώτη φορά τόσο κοντά στην Κρήτη και τη Λιβύη αλλά και εντός χωρικών υδάτων χωρίς ενημέρωση και άδεια – για συνεννοημένες κάτω από το τραπέζι διερευνητικές εργασίες – να εγκαταλείψει άρον – άρον τα Ελληνικά χωρικά ύδατα .

Εάν δεν λειτουργούσαμε έτσι , θα φτάναμε στο καθολικής σύγκρουσης σχέδιο , το “σχέδιο Ε”, που σημαίνει ότι ξεκινά πολεμική σύρραξη.

Θα φτάναμε ; ή θα λέγαμε … πως ψιχαλίζει ;

Καλούμε όλους να κάνουν την αυτοκριτική τους και να είναι έτοιμοι ( δεν απευθυνόμαστε σε ανθέλληνες και φιλότουρκος )

Θα ξανασυμβεί , άλλωστε , και για το πρόσφατο συμβάν σας είχαμε προειδοποιήσει 24 ώρες πριν .Σας ξανα προειδοποιούμε λοιπόν . Την επόμενη φορά θα δείτε τις εικόνες που συνοδεύουν την παρούσα αναγγελία μας

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής σε φάση προσομοίωσης )



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Μάθετε την αλήθεια . Δόθηκε «κρυφή εντολή» βυθίστε το «ORUC REIS» Προειδοποιητικές βολές και μετά , Τορπίλη . Από ποιους όμως ;”
  1. Βουξτε τα ορκ.ως εδω ηταν η προδοσια.εμεις ειμαστε εδω και ενοω τους ελληνες οχι τους δεικους τελειωμενους ραγιαδες και τα πουλημενα τομαρια.

  2. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ..ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΛΑΝΑΝ ΜΕΝΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΓΟΙ.

  3. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Αν γίνει όπως τα λες θα μπω άμεσα στην δική σας ομάδα !!!!Αλλά αν μας βυθίσουν πρώτα οι τουρκοι πολεμικό σκάφος υπόσχεστε να αυτοκτονησετε διότι τότε θα είστε ανθέλληνες φιλοτουρκικού και προδότες !!!

  4. ΝΑ ΣΑΣ Χ€ΣΩ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ..
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ..ΦΤΟΥ .ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΏΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΤΗΣ ΓΊΝΕΙ Ο ΥΠΗΡΈΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ..
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΕΣ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΟΙ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΞΈΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ …ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΈΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ ΆΝΕΥ ΟΡΩΝ ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΊ.

  5. ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΏΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΤΗΣ ΓΊΝΕΙ Ο ΥΠΗΡΈΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΑΣ..
    ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΗΔΕΣ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ ΟΙ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΞΈΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΏΝ …ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΈΧΕΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΊ ΆΝΕΥ ΟΡΩΝ ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΊ.ΝΑ ΣΑΣ Χ€ΣΩ ΠΑΤΩΚΟΡΦΑ..
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL ..ΦΤΟΥ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek