Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:39 - 31/01/2020

EΓΙΝΑΝ «ΟΡΓΙΑ» ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ORUC REIS» ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΑΨΑΝ! «ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ» ΔΙΑΔΙΔΕΙ Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΑ – ΖΗΛΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΤΑΚΕΣ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Κινούμαστε εντός της τουρκικής ΑΟΖ, εσείς πρέπει να αποχωρήσετε» απάντησε το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis στην ελληνική φρεγάτα F466 «Νικηφόρος Φωκάς», όταν από την γέφυρα του ελληνικού πολεμικού εξέπεμψαν το μήνυμα «Απαγορεύεται να κάνετε έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας» και του ζήτησε να απομακρυνθεί.

Το τουρκικό πλοίο μάλιστα κάλεσε την ελληνική φρεγάτα να απομακρυνθεί!

Φυσικά το τουρκική ερευνητικό όχι απλώς δεν απομακρύνθηκε, αλλά κάλεσε και τις δύο τουρκικές φρεγάτες που πλέον στην περιοχή για να το προστατεύσουν.

Η μία φρεγάτα, μάλιστα, προσέγγισε το Oruc Reis στα δύο μίλια, προσφέροντάς του αντιπυραυλική προστασία, ενώ η δεύτερη κατευθύνθηκε προς την ελληνική φρεγάτα.

Όλα αυτά ενώ στην Αθήνα συνέβαιναν τραγελαφικά γεγονότα.

Tα αποτελέσματα των εξετάσεων αξιοπιστίας της κυβέρνησης στην κρίση ήταν άκρως απογοητευτικά: Από το πρωί διέρρεαν ότι «Το Oruc Reis έχει ξεκινήσει να βγαίνει από την ελληνική υφαλοκρηπίδα». Διαψεύστηκαν. Οτι «δεν συνοδεύεται από πολεμικά πλοία». Διαψεύστηκαν. Οτι «Δεν κάνει έρευνες και δεν έχει ποντίσει καλώδια». Διαψεύστηκαν. Οτι «το πήρε ο άνεμος».

Πριν από λίγη ώρα στο ΑΡΤ ο δρ. Αθανάσιος Δρούγος τόνισε κατηγορηματικά ότι το τουρκικό πλοίο που είναι σχεδόν 90 μέτρα και υπέρσύγχρονο είναι αδύνατον να επηρεάστηκε από τον αέρα και τις σημερινές καιρικές συνθήκες

Δείτε στο δελτίο του ΣΚΑΙ κάτι που επαναλήφθηκε και στο δελτίο της ΕΡΤ στις 21:00 :

Να πούμε ότι διάφοροι γελοίοι φιλοκυβερνητικοί σχολιαστές κλπ. μιλούσαν για «αστοχία» του τουρκικού πλοίου που «το έσπρωξαν τα κύματα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα» και «αβλαβή διέλευση»! Εδώ έφτασε κάποιος να πει ότι «κατευθύνεται προς τουρκικές ακτές», οι οποίες απέχουν όμως κάπου 130 μίλια!

Και μάλιστα έβαλαν το ΓΕΕΘΑ να προχωρήσει σε άτυπη ενημέρωση για το θέμα ότι «ανέστρεψε κινούμενο ανατολικά, με κατεύθυνση εξόδου από το ελληνικό.. FIR (!!!)).

Πρέπει να είναι το μοναδικό πλοίο στον σύμπαν που κινείται εντός… εναέριας περιοχής (Flight Information Region).

Είναι πραγματική «ελαφρότητα» το γεγονός ότι το ΓΕΕΘΑ μεταδίδει ότι ένα πλοίο κινείται σε… εναέρια περιοχή και βέβαια δεν είναι ευθύνη των στρατιωτικών…

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Νεκταριος 02/01/2020 @ 12:25 ΠΜ

    Θα τριζουν τα κοκαλα των προγονων μου…αηδια και ντροπη νιωθω με ολες αυτες τις κυβερνησεις..και στρατιωτικους.που σαι ρε ανδρεα παπανδρεου;(σημειωση..ανδρεα ,οχι γιωργο).

  2. ονειρευτης 02/01/2020 @ 5:44 ΠΜ

    ..δεν νομιζω να εχει ξανασυμβει στην παγκοσμια ιστορια οι πολιτικοι ηγετες να μην επιτρεπουν σε ενα λαο χρηση οπλων γιατι φοβουνται οτι υυτος αν σηκωσει τα οπλα θα νικησει!!!!
    ολα αυτα τα γελοια πουσυμβαινουν στο αιγαιο αντικατοπτριζουν το προαναφερθεεν παραδοξο!!!
    “η πατριδα ειναι μια κοκκινη γραμμη στην οποια πεθαινουμε προδοτες”
    τα γεματα σοφια αυτα λογια απεικονιζουν καθαρα σηεμρα την θεση της ελληνικης στρατιωτικης ηγεσιας

  3. ονειρευτης 02/01/2020 @ 5:52 ΠΜ

    ..η στρατιωτικη ηγεσια σημερα ζει αδρανης και πεθαινει προδοτρ!!
    ..εχω γινει κοματια εσωτερικα..τα ματια μου ειναι κοκκινα κουρασμενα καρφωμενα χρονια στον “οριζοντα” μηπως δουν να φανει καποιος “τρελος”!!!

  4. Μετά από τον άνεμο που πήρε την σημαία ήρθε και η στιγμή που ο άνεμος βγάζει απο την πορεία του ένα πλοίο 100 μέτρων.Δεν είχε μηχανές?Απλά το ίδιο προδότες,εθνομηδενιστές,οστεοκάμπστες….Χάσαμε την πατρίδα μας…..υπάρχει άραγε ελπίδα ανάτασης;

  5. Απροσαρμοστος 02/01/2020 @ 1:21 ΜΜ

    Νεκτάριε συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα, είναι αποτέλεσμα της διακυβέρνησης του αγαπημένου σου Ανδρέα…
    Ο μεγαλύτερος λαοπλανος που πέρασε, κατέστρεψε όλο τον παραγωγικό ιστό της χώρας και μας γέμισε με δημόσιους υπαλλήλους.

  6. Αγανακτισμένος 02/02/2020 @ 12:49 ΠΜ

    Αχ αυτός ο στρατηγός άνεμος όλο εναντίον μας είναι.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*