Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

17:29 - 25/01/2020

Και λέγε λέγε, λέγε λέγε…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ρε εσείς… Τι σας ρωτούσα χθες;;;

Και εκεί που είπα να πεθάνω στα γέλια, με έκοψε κρύος ιδρώτας…

Λοιπόν για όσους δεν το έχουν με τα αγγλικά. Αυτό το τιτίβισμα αφορά στην ενημέρωση που έγινε στον Αμερικανό Πρόεδρο. Ότι ξέρετε και σας είπαν οι παπαγάλοι ΞΕΧΑΣΤΕΤΟ.

Ο ιός είναι ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ!!!
Ο ιός κολλάει ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, όχι μόνον με ανθρώπους.

Με τους προηγούμενος ιούς είχα κρατήσει σαφείς αποστάσεις γιατί υπήρχε το θέμα εμβόλιο και το κέρδος. Εδώ κέρδος δεν υπάρχει. Ο ιός εφόσον από μεταδιδόμενος με επαφή έγινε αερομεταφερόμενος, σημαίνει ότι μεταλλάχθηκε μέσα σε 17 μέρες που με τη σειρά σημαίνει ότι και να υπήρχε εμβόλιο θα ήταν ήδη για πέταμα.

Τώρα σε ότι αφορά τις πληροφορίες στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε κάποιοι μπλόγκερς για να ανταλλάσουμε πληροφορίες μέσω vpn διακινείται ένα βίντεο φερόμενου ιατρού που μιλάει για 90.000 νοσούντες.

Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο από εκατοντάδες στρατιωτικούς ιατρούς να σπεύδουν στην περιοχές και να έχουν αποκλειστεί ακόμα και απομακρυσμένοι χωματόδρομοι ώστε κανείς να μην βγει από την περιοχή καραντίνας.

Υπόψη ότι η καραντίνα πλέον περιλαμβάνει πληθυσμό σχεδόν όσο ολόκληρη η Ιταλία (ή 4,5 φορές η Ελλάδα) και συνεχώς επεκτείνεται.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Στέργιος Σμύρλης 01/25/2020 @ 5:49 ΜΜ

    Ο ιός σχετίζεται με την κλιματική αλλαγή. Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ, η Ινδία και η Κίνα δεν ασπάζονται την άποψη της κλιματικής αλλαγής χαλάει το πλάνο Β. Οι πόρνες της διανόησης(ΜΜΕ) μπέρδεψαν τους νεκρούς του Πολυτεχνείου με τα θύματα του ιού. το μόνο φάρμακο που καταπολεμά τον ιό είναι το φαρμακευτικό κανναβούρι.

  2. ονειρευτης 01/25/2020 @ 6:27 ΜΜ

    το να βγαινειι αυτο απο τα χειλακια του τραμπ σημαινει
    ..δeν θα ακουμπαει κανεις κινεζικο προιον ειδικα αν ειναι σφραγισμενο ..μπορει να περιεχει μεσα στον αερα της συσκευασιας τον ιο..σας λεει κατι αυτο για τα προιοντα made in china???μηλαμε για τρομερη οικονομικη καταστροφη σε ενα κρατος που ειναι κουβαλημενοι ολες οι μαρκες του πλανητη και ολο το χρημα..τα χρηματηστηρια και η τιμη του χρυσου πως πανεεεεεε???? την παπια εε??

  3. ονειρευτης 01/25/2020 @ 6:32 ΜΜ

    ενω οταν μια σφαιρα λοξοδρομισει στην Μ.ανατολη τα δεδομενα της τιμης του πετρελαιου και του χρυσου τα αλλαζουν σε δευτερολεπτα τα καθικια του κερατα..τωρα θα σας δω τι θα κανεται αχαρη καταραμενη φυλη!!!

  4. Παναγιώτης 01/26/2020 @ 12:34 ΠΜ

    Ονειρευτη συγχαρητήρια!

  5. ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ simsons ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΧΑ ΧΑ

  6. ΝΑΙ ΡΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ …ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ..ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*