21:45 - 24/01/2020

Μια αναρτηση απο το Facebook Που πρεπει να μπει στο δικο μας πεδιο…

Διαφημίσεις

Απλα πρεπει να υπαρχει πλεον εδω δηλωμενη …

https://www.facebook.com/nikolaos.gonos/posts/10157800970604441

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Χρήστος 01/24/2020 @ 11:53 ΜΜ

    Νικόλα κατ’αρχάς ευχαριστώ για την πληροφορία,αυτό που καταλαβαίνω από το άρθρο σου είναι ότι παίζουν και οι σεισμοί ως αντίποινα ανάμεσα σε εμάς και τους τούρκους. Δηλαδή έχουμε τεχνολογία τόσο προηγμένη που να κάνουμε σεισμούς,απορία εκφράζω.

  2. Το μοναδικο πραγμα που πρεπει μα μπει μεσα στο δικο σας πεδιο ειμαι εγω, Οι γονεις μου ζωντανοι νεκροι μ ενοχες που μας παγιδευσαν σε ενα αδιεξοδο και εγω με προβληματα σοβαρα με την υγεια μου που μου προκαλεσαν εξ αρχης οι κομπλεξικοι απογοινοι των πουστηδων που εν γνωση τους προσπαθουσαν να με σκοτωσουν εξ αποσταεως Οι μπατριγιωτες που προσπαθουν να επιβαλουν τα σκατα της πατριαρχειας να ετοιμαζονται. https://www.esophoria.net/the-sacred-divine-feminine-conquers-the-beast/

  3. ΑΛΑ'Ι'ΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 01/25/2020 @ 9:48 ΠΜ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΕ STRANGER,ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ .ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΠΑΝΤΩΣ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ…
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ,ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΖΛ. ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΤΑΤΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΗΧΩ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ…
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

  4. Κασσανδρα 01/25/2020 @ 10:54 ΠΜ

    ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ

  5. ανωνυμος72 01/26/2020 @ 1:42 ΠΜ

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΡΑΓΔΑΊΕΣ ΚΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΑΦΟΥΝ..
    ΓΑΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΉ ΣΟΥ..
    Ο ΜΙΚΡΌΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ..
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ;;;;;
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..
    ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟ ΤΟΥ..
    ΦΑΕΘΩΝ
    ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΪΔΕΎΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ-ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΏΣΕΙ!!
    Η ΙΣΧΎΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΤΥΠΉΜΑΤΟΣ ΜΌΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΑΠΛΑ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΦΆΝΕΙΑΣ.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΑΣ..

  6. ανωνυμος 01/26/2020 @ 1:44 ΠΜ

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΡΑΓΔΑΊΕΣ ΚΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΑΦΟΥΝ..
    ΓΑΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΉ ΣΟΥ..
    Ο ΜΙΚΡΌΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ..
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ;;;;;
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..
    ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟ ΤΟΥ..
    ΦΑΕΘΩΝ
    ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΧΑΪΔΕΎΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ-ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΏΣΕΙ!!
    Η ΙΣΧΎΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΤΥΠΉΜΑΤΟΣ ΜΌΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΑΠΛΑ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΦΆΝΕΙΑΣ.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΑΣ..

  7. Ανωνυμος 01/30/2020 @ 3:48 ΜΜ

    λες να είναι αόρατο το όπλο και μπορεί να μην είναι όπλο πχ τουφέκι , ένας οργανισμός που κινείται στους δρόμους του αόρατου σημείου και τοποθετεί ανάλογα τα σημεία αρχής που επιθυμεί στον ανάλογο δέκτη.Ο δέκτης όμως δεν έχει την συνείδηση να το αντιληφθεί και έτσι γίνεται μια αλυσιδωτή αντίδραση που έχει αντίκτυπο στο σύνολο που διέπει τον δέκτη.Αυτό σε ένα μέρος του μικρόκοσμου.
    Φαντάσου σε μερικά σημεία ή σε΄όλα τα σημεία!
    ΥΣ Τωρα το είδα έχει ψιλά γράμματα!1
    Ρ.Ν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*