Διαφημίσεις

Εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί σε 31 χώρες μέχρι τώρα *
______________
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Υπογεγραμμένη από Επιστήμονες και Ιατρούς 202 Κρατών και Περιφερειών
______________
ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ: Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

ΣΕ «ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ»

Ενώ η προσοχή των ΜΜΕ όσον αφορά στα περιβαλλοντικά ζητήματα έχει επικεντρωθεί και περιοριστεί στην κλιματική αλλαγή, στις μεθόδους εξόρυξης του φυσικού αερίου και τα πλαστικά στους ωκεανούς, μια παγκόσμια κίνηση για την ακύρωση της εφαρμογής του 5Gστην γη και το διάστημα κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή της σε όλα τα μέρη του κόσμου. Υπογεγραμμένη από 4.800 επιστήμονες, 2.800 γιατρούς, 770 μελισσοκόμους, 2.000 περιβαλλοντικές οργανώσεις και 180.000 πολίτες από 202 χώρες και περιοχές η κίνηση αυτή καλεί τις κυβερνήσεις όλων των χωρών του κόσμου να σταματήσουν την ανάπτυξη του 5G.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2020 περιβαλλοντικές ομάδες σχεδιάζουν εκδηλώσεις σε 31 μεγάλες πόλεις έως τώρα, με πολλές να προστίθενται καθημερινά. Σκοπός τους είναι να σταματήσουν την ανάπτυξη εκατομμυρίων κεραιών τεχνολογίας 5Gστην γη και 50.000 δορυφόρων 5G στο διάστημακαι να εξασφαλίσουν συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και παγκόσμιους κυβερνητικούς οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, τα Ηνωμένα Έθνη, και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.
Το θέμα είναι η μικροκυματική ακτινοβολία, η οποία έχει εντατικοποιηθεί σταθερά τις τελευταίες δυο δεκαετίες από την επικράτηση της ασύρματης επανάστασης.

Το 5Gθα επιφέρει μια τεράστια αύξηση της ακτινοβολίαςεν μια νυκτί παντού – σε πόλεις, στην ύπαιθρο, στα πάρκα άγριας ζωής και προστασίας της φύσης, σε μεταναστευτικά άγρια ζώα, στους ωκεανούς, στην Γροιλανδία και την Ανταρκτική.

Αντί για κεραιοσυστήματα ανά μερικά μίλια θα υπάρχουν κεραιοσυστήματα «μικρά» μεν αλλά ισχυρά μπροστά από κάθε τρίτο και πέμπτο σπίτι. Αντί για 2.000 δορυφόρους γύρω από τη Γη θα φτάσουμε περίπου τους 50.000 !

Στους διοργανωτές των εκδηλώσεων της 25ης Ιανουαρίου συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι που έχουν ήδη πληγεί σοβαρά από τις ασύρματες συσκευές και δεν μπορούν πια να συμμετέχουν στην κοινωνία καθόλου. Αυτοί αγωνίζονται για τις δικές τους ζωές, τις ζωές των παιδιών τους και τις ζωές των εντόμων, πουλιών, ζώων και εντέλει για τις ζωές όλων μας.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ
ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ ΜΑΣ.

January 6th, 2020
For Immediate Release
Contact: Kate Kheel, USA kate@stop5ginternational.org Tanja Katarina Rebel, UK tankarebel@stop5ginternational.org Pernille Schriver, Denmark denmark@stop5ginternational.org

______________
Μετάφραση και απόδοση στα ελληνικά:
Επιτροπή Πολιτών Πάτρας για την Προστασία της Υγείας από την Η/Μ Ακτινοβολία
email: prostasia.aktinovolias@gmail.com fb: facebook.com/groups/aktinovolia.sos
* Η Επιτροπή μας θα συμμετέχει στις παγκόσμιες εκδηλώσεις, στείλτε μας email ή επισκευθείτε μας στο facebook για να είστε ενήμεροι



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ 5G, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020”
  1. Καλησπέρα είναι εντυπωσιακή η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ της Τεχνολογίας
    5G ,την ώρα που Κίνα και Νότιος Κορέα ερευνούν την γενιά 6G ενώ οι Η.Π.Α βλέπουν την πλάτη τους…
    Να υποθέσουμε ότι η τεχνολογία 5G θα μετομορφωθεί σε ωφέλιμη, καθυστερημένα εάν και εφόσον,όταν το θελήσουν οι Η.Π.Α.
    https://www.techgear.gr/i-kina-anakoinose-tin-enarxi-ereynas-gia-ta-diktya-6g-me-stocho-to-2030-25792
    https://www.fortunegreece.com/article/o-polemos-tou-5g/
    Η τεχνολογία μέχρι 4G είναι ωφέλιμη???
    Ημαρτον!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *