Διαφημίσεις

Θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο Λευκός Οίκος στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι πρέπει να τα βρούμε καλόπιστα με την Τουρκία και να απομακρυνθούμε από τους Κινέζους.

Ο Μητσοτάκης ξεκαθάρισε στον Τραμπ ότι δεν θα κάνουμε πίσω σε θέματα κυριαρχίας. Ο Τραμπ άκουσε τις θέσεις του Μητσοτάκη. Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχθηκε «βροχή» από ερωτήσεις για το Ιράν αλλά πρόλαβε να τα πει με τον Μητσοτάκη για τα F-35. Ήδη είχε ακυρωθεί η κοινή συνέντευξη Τύπου για να μην υποχρεωθεί ακριβώς ο Τραμπ να απαντάει εκτενώς για την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί.

Φάνηκε ότι η Ελλάδα θέλει να αγοράσει F-35. Η συνάντηση των δύο ηγετών έγινε εν μέσω του διεθνούς αναβρασμού που επικρατεί μετά το «χτύπημα» των ΗΠΑ κατά του Ιράν. Υπάρχει και η εσωτερικη ατμόσφαιρα στις ΗΠΑ με το θέμα της παραπομπής του Τραμπ. Ο Έλληνας πρωθυπουργός τοποθετήθηκε ευθέως για τις προκλήσεις του Ερντογάν. Υπήρξε κουβέντα και για την Χάγη. Η Ουάσινγκτον απηύθυνε σαφή προειδοποίηση για τα θέματα των ελληνο-κινεζικών σχέσεων.

Οι Αμερικανοί θέλουν να τους βοηθήσουμε στον οικονομικό πόλεμο με την Κίνα. Ακολουθήθηκε, παρά το τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών, το πρωτόκολλο με τις φωτογραφίες των δύο ηγετών με τις συζύγους τους. Μια καλή είδηση ήταν ότι θα πάψει να λειτουργεί το γραφείο του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Θεωρώ θετικό το ότι ο Μητσοτάκης είδε τον Τραμπ, γιατί η Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει τις εχθρικές ενέργειες της. Η Τουρκία στηρίζεται στην λογική της δύναμης, όχι του δικαίου αλλά των όπλων! Έτσι παραβίασαν το έδαφος της Συρίας και εισέβαλαν στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο Ερντογάν θέλει να αναθεωρήσει την συνθήκη της Λωζάνης και να αρπάξει το μισό Αιγαίο. Δεν χρειάζεται καμιά υπογραφή, δεν τον ενδιαφέρει. Αυτή την τουρκική βούληση επιχειρεί να εξηγήσει ο Τούρκος συνταγματολόγος και πρωθυπουργός της Τουρκίας το 1971, Νιχάτ Ερίμ. Ο Ερίμ είχε πει ότι η αποδοχή της Κύπρου στην Τουρκία δεν στηρίζεται σε νομικά αίτια αλλά πολιτικά. Η Τουρκία πρέπει να διεκδικήσει τις αξιώσεις της. Ο Ερντογάν έχει βάλει στόχο να επεκταθεί στο Αιγαίο, να το πάρουν χαμπάρι όλοι ότι είμαστε σε πόλεμο.

Έχει δει την αδυναμία μας λόγω του μνημονίου και νομίζει ότι είναι η κατάλληλη ώρα για να αρπάξει όσο το δυνατόν περισσότερα. Ο Ερντογάν βασίζει τον τσαμπουκά του στον πληθυσμό της χώρας του, τον στρατό του και την γεωγραφική θέση της Τουρκίας. Έχει ως όπλο ότι η Τουρκία είναι μεγάλη αγορά, προσελκύει τουρίστες και αξιοποιεί πλήρως όλες τις διαφορές των μεγάλων.

Παίζει με δεξιοτεχνία το παιχνίδι του υβριδικού πολέμου χάρη και στη συνεργασία των εθνοτερμιτών.

Το 2020 είναι έτος αναμέτρησης με την Τουρκία. Η Τουρκία δεν ζητάει βοήθεια από κανέναν, εμείς το κάνουμε. Να είμαστε έτοιμοι για σύγκρουση…

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Αποτίμηση βόμβα Τράγκα! Ο Μητσοτάκης το….”
  1. ΑΚΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗΛΑΣ ΝΤΟΜΠΡΑ ΜΗΝ ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΔΤ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΟΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ Η ΑΑΔΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!!!
    ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΟΣΗ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΠΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΙΝΗΚΗ ΑΟΖ
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

  2. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ???
    ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΟΧΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΘΗΣΤΟΥΝ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ..ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΒΕΓΚΑΖΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ????
    ΕΠΡΕΠΕ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ???
    ΤΩΡΑ ΤΙ???
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ!

  3. ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΩΕΙ Ο ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!!!!
    ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΒΕΓΑΖΗ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΡΟΞΕΝΙΟΥ!!!
    ΩΣ ΝΕΝΕΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΩ ΜΙΣΗ ΛΙΒΥΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΡΤΑ ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΗΠΤΟ!!!!

  4. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ???
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!
    ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΒΕΓΚΑΖΗ
    ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΩΣ ΝΕΝΕΚΟΣ ΠΡΟΤΗΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΜΙΣΗ ΛΙΒΥΗ!!!
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΦΗ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!
    ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ Η ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΑΟΖ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΠΟΡΤΑ

  5. ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΗΠΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΓΚΥΣΤΡΟΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΓΚΥΣΤΡΙΑ..ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ Η ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΙ Ο ΧΑΦΤΑΡ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΛΥ!!!
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ F35 [ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟΡΩ] ΜΗΛΑΣ ΓΙΑ ΚΙΝΑ

  6. ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ???
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΚΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΦΤΑΡ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ
    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΛΔ
    ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΕΙΔΗΚΕΥΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ 300 [ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ]..ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΠΡΩΤΕΙΝΩ

  7. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ [ΕΛΗΨΕΙ ΕΘΝΙΚΑΡΑ] ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΕΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ!!!!

  8. Επειδη ο τραγκας λογω στοας δεν θα σας πει τα σοβαρα δειτε σε αυτο το βιντεο οτι ηδη εχουν συνφωνξσει με την τουρκια την αμερικη και τους εβραιους βεβαιως βεβαιως να μας κοψουν κομματακια και με τον κουλη αλλα και τις 2.5 ωρες του κρυφοεβραιου τσιπρα με τον σουλτανο.
    https://youtu.be/jYr-eAToE7A
    Απο το 40.00 λεπτα και περα.

  9. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΣΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ… ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ… ΑΠΟΜΩΝΟΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΓΚΕΓΚΕ?

  10. Τελικα εχει ψωμι το να πουλας πατριωτισμο γιατι ως φαινεται υπαρχει μεγαλη πελατεια κρεττινων και ο ζωωωωωρζ το αντεληφθει απο την εποχη που μαζι με τον εθναρχη του εκλεινε στην φυλακη τον ιδιοκτητη της ΧΡΩΠΗ -ετσι για την ιστορια-ΒΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΖΩΩΩΩΡΖ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΥΛΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ?

  11. Ο άνθρωπος, έχει μυαλό. Πάντα υποστήριζε εκ των έσω, αυτό που ερχόταν. Γνώστης των “σκοτεινών” σχεδίων, από μέσα, τώρα πουλάει και πατριωτισμό. Βέβαια, καλό είναι να τον ακούμε, ξέρει τι λέει, αλλά και να τον φτύνουμε συγχρόνως, αφού πάντα εξυπηρετούσε, αυτό που σήμερα κατακρίνει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek