Διαφημίσεις

-O Κασέμ Σουλεϊμανί που δολοφονήθηκε , ήταν μεγάλος Φιλέλληνας , φίλος της Ορθοδοξίας και προσωπικός φίλος του Πούτιν . Είναι ο άνθρωπος που κρατάει (ουσε) ζωντανή τη μαρτυρική αμιγώς Ελληνορθόδοξη πόλη Mahardah στη Βόρεια επαρχία της Χάμα που αποτελούσε επί χρόνια το πιο επικίνδυνο μέρος σε ολόκληρη τη Συρία λόγω του καταιγισμού πυραυλικών επιθέσεων και χερσαίων παρεισφρήσεων ακραίων ισλαμιστών τρομοκρατών συμπεριλαμβανομένων Τσετσένων.

Χιλιάδες φιλο-ιρανοί μαχητές με εντολή του ζούσαν στα χαρακώματα για να υπερασπιστούν και να διασώσουν την ακεραιότητα του χριστιανικού Ορθόδοξου πληθυσμού.

Στη φώτο τον βλέπουμε με τον Ελληνορθόδοξο Διοικητή των Μονάδων Εθνικής Άμυνας της πόλης Mahardah , τον κ. Simon Alwaikil ο οποίος πλέον μετατέθηκε σε Κεντρική υπηρεσία.

-Η Αίγυπτος έχει υιοθετήσει τις θέσεις της Τουρκίας στο Καστελόριζο σύμφωνα με την οποία ( Τουρκία ) δεν συνιστά ΑΟΖ για την Ελλάδα , συνέπεια της ακατανόητης καθυστέρησης εκ μέρους της Ελλάδας να χαράξει τη δική της ΑΟΖ, που προβλέπεται βάσει διεθνούς από το 1995

Οι Αιγύπτιοι λοιπόν –σε πάγια θέση τους – υιοθετούν την θέση των Τούρκων ότι το Καστελόριζο δεν συμβάλει στην διαμόρφωση της ελληνικής ΑΟΖ για να μην χάσουν σημαντικό μέρος από την θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κρήτης και της Κύπρου.

-Η Ελλάδα και τα «Σκόπια» άρχισαν να λαμβάνουν ρωσικό αέριο μέσω του αγωγού Turkish Stream», όπως δήλωσε ο Βλαντίμιρ Μαλίνοφ, επικεφαλής της ενεργειακής εταιρείας Bulgartransgaz, μιλώντας στο κρατικό βουλγαρικό ραδιόφωνο (BNR) πρόσφατα .Την 1η Ιανουαρίου ( την προηγούμενη δηλαδή της συμφωνίας για τον EstMed ) ξεκίνησαν οι παραδόσεις φυσικού αερίου και στη Βουλγαρία και στην Ελλάδα.

-Το γιγαντιαίο κοίτασμα Ζορ στην ΑΟΖ της Αιγύπτου (περιέχει 850 δις. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου) και βρίσκεται πολύ κοντινό στα οικόπεδα που έχει χαράξει η Κυπριακή Δημοκρατία εντός της δικής της ΑΟΖ ,ανακάλυψε ο ιταλικός ενεργειακός κολοσσός Eni .Με την υπογραφή λοιπόν της συμφωνίας για τον EstMed το εν λόγω κοίτασμα «μένει πίσω» γεγονός που έχει ενοχλήσει και την Αίγυπτο και την Ιταλία οι οποίες δεν προσήλθαν στην υπογραφή της γνωστής συμφωνίας για τον EstMed που τελικά υπεγράφη από Ελλάδα – Κύπρος και Ισραήλ

Τυχαίο ;

Μην ανησυχείτε όμως , έχουν γνώση οι ΦΥΛΑΚΕΣ και θα τους ρίξουμε ΠΑΛΙ σε παγίδα εάν χρειαστεί

Πιστέψτε μας !!

Με εντολή Υποδιοικητή Ο.Υ.Α

Ομάδα Υψηλής Στρατηγικής



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Φιλότουρκοι ,Προδότες ή Αδαείς; Αυτά σας κρύβουν απ όσα σας λένε καθημερινά . Σκεφτείτε το ΓΙΑΤΙ”
  1. Και πως δεν μας το λέγατε τόσα χρόνια; Να του είχαμε αφιερώσει μια πλατεία, έναν δρόμο τέλος πάντων. Τέτοιον φλογερό φιλλελην να μας τον κρατάτε κρυφό; Αίσχος

  2. Ένα είναι βέβαιο ότι παίζονται πολύ χοντρά παιχνίδια και ότι πάμε για πόλεμο. Το λένε δηλαδή ανοικτά ότι επίκειται ελληνοτουρκικός πόλεμος. Αν μάλιστα ο φονευθείς είναι και προσωπικός φίλος του Πούτιν, τότε τα πράγματα μπλέκουν ακόμη περισσότερο. Τώρα γιατί έχω την αίσθηση ότι ο Τραμπ θα μας ζητήσει να πολεμήσουμε υπέρ τους και εναντίον του Ιράν, εκτός βέβαια από την ανεξέλεγκτη χρήση των αμερικανικών βάσεων και αυτό θα διαμηνύσει στον Μητσοτάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *