00:20 - 07/01/2020

Δεν ειμαι σιγουρος ποιος γεννηθηκε τα Χριστουγεννα !

Διαφημίσεις

Ειδα μια αναρτηση μια φιλης στο Facebook η οποια ελεγε …γραψτε χριστουγεννα στην google και αν δειτε πουθενα τον Χριστο να με φτυσετε ..!

Το δοκιμασα ..οντως αν γραψεις στην google στις φωτο χριστουγεννα … θα περασεις εκαντονταδες δεντρακια , μπαλιτσες , δωρα και καρτες …οπως και διαφημισεις σε καλα δωρα ..αλλα Χριστο δεν θα δεις ! ..

Λεω για να δω ρε φιλε …ας παω πιο πονηρα ..ας πουμε οτι ειμαι ενα παιδι απο το μπαγκλαντες και γραψω αυτο .. Ποιος γεννηθηκε τα Χριστουγεννα …!!..

Εμεινα παλι αφωνος ..εκαντονταδες απο τα ιδια …αντε μεσα στις 500 πρωτε φωτο να ειδα και κανα δυο μικρες με την φατνη …αλλα με το ζορι της βρηκα !

Λεω θα το χοντρυνω … γραφω Χριστος ..λεω αν δεν δω τωρα θα παρω τα βουνα …και ειδα ..ΑΛΛΑ …ΕΙΔΑ ΚΑΜΙΑ 50ρια και μετα αρχισε να ανακατευεται το πραγμα ..ενας Χριστος εικονα και 50 αλλοι που μαλλον τους λενε Χριστους !!….

Λεω για να σε δω ρε Google ειναι επιτηδες για οχι ..Γραφω Μεσι ..!

Βαρεθηκα να κατεβαινω και να βλεπω τον Μεσι …δεν λενε αλλους Μεσι φαινεται !

Ποσο περιεργο ειναι αυτο; ..Να γραφεις Χριστος και να εχουν μεινει στην αρχη καποιες και μετα να μπερδευει η τεχνητη νοημοσυνη ποιον θες ;…

Η στοχευμενη συνειδηση που πλαθεται απο το συστημα ελεγχου μας ειναι πολυ εξυπνη … και εμεις ειμαστε χυσοψαρα στην μνημη μας ..ιδιως οταν στο κοπαδι κανεις και ενα μικρο ρεσετ με μια καλη συγκομιδη !

Ειναι το προσωπο του Χριστου λιγοτερο γνωστο απο του Μεσι; ..Κανε τις αναζητησεις μονος σου και θα καταλαβεις με ποιο τροπο σκοτωνουν τους θεους και τους αλλαζουν οποτε αποφασισει το Ιερατειο!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ Κ ΤΑ ΛΑΜ@ΓΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΠΤ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

  2. Έχει ο πρόδρομος πολλά να μας δείξει.. π.χ. εγω απο Κύπρο στο γκουγκλ ψαχνω (AliExpress) και μιας και επιλέγω το .com και με αναγνωρίζει.. τοποθεσία Κύπρου.. ειναι ολα στα Τουρκικά..

  3. Στέλιος Κόρινθος 01/07/2020 @ 7:47 ΠΜ

    Εγώ δεν ξεχνάω,,,που από εσένα το είχα ακούσει ,,,,ότι είμαστε πάνωστην εποχή της αλλαγής της θρησκείας …..Και οι μέρες μας ,,,,μόνο αυτό φανερώνουν…..

  4. ”Μπαίνουμε στον Υδροχόο και θα ανάψουνε φωτιές…”, ”Μπαίνουμε στον Υδροχόο και θα φύγουν οι Ιχθείς…΄΄. Αυτός που τα έγραψε στον Παπάζογλου ήξερε πολλά.. Φθάνει ο καιρός που ο Ι.Χ.Θ.Υ.Σ. (Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ) θα φύγει για να έρθει ο επόμενος του Υδροχόου. Τώρα ποιος θα είναι, λίγοι ξέρουν..

  5. σκατά στον Υδροχόο μπαίνουμε... θα μας πηδήξει ο ίδιος ο Υδροχόος στο τέλος 01/07/2020 @ 11:50 ΠΜ

    Στο καιρό του Υδροχόου δεν είναι “ένας” οπότε μη ψάχνεις “ποιός” Στον καιρό του Υδροχόου είναι όλοι σαν ένας και εκεί το πάνε όχι όμως όπως περιγράφεται φιλοσοφικά και Συμπαντικά διότι η εποχή του Υδροχόου θα έπρεπε να είναι η καλύτερη της ανθρωπότητας αλλά όπως το θέλουν αυτοί: μια μάζα όλοι άμορφοι και μια ομάδα να αρμέγει καμία σχέση με Υδροχόο αυτά όλα Μόνο την “αλληλεγγύη” έχουν κλέψει ως λέξη κλειδί από τη φύση του Υδροχόου αλλά την έχουν γαμήσει και αυτή για να ζουν οι μισοί εις βάροςάλλω

  6. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 01/07/2020 @ 1:28 ΜΜ

    καλημέρα,η Βάσω Αλαγιάννη που έγραψε τους στίχους προφανώς
    και δεν γνώριζε τίποτα.Ο Υδροχόος για να έχει ρόλο ύπαρξης πρέπει το νερό που χύνει να σβήνει φωτιές .Αλλωστε το 2377 μ.χ θα μπούμε (εάν μπορεί να ειπωθεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο) στην εποχή του υδροχόου σύμφωνα με τους ”επαγγελματίες” του είδους.
    Οσο για το ποιός ετοιμάζεται.δεν κρύβεται τουλάχιστον από τον Πάπα όσο και απο την Google.Μία αναζήτηση της λέξης εωσφόρος
    είναι αρκετή για του λόγου το αληθές.

  7. ανδρεας 01/07/2020 @ 2:15 ΜΜ

    ε ωραια,ακομα με τους ‘θεους” των Ιερατειων ασχολησθαι? Χθες ηταν ο Χριστος σημερα ειναι ο Μεσι αυριο θα ειναι ο Παπαριδης ο Α

  8. Πάντως δεν είδαμε και τίποτα καλό στην εποχή των ιχθύων..

  9. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ 01/07/2020 @ 4:29 ΜΜ

    Το τι πιστευετε δεν αλλαζει την Ουσια που ανεβαινει απο την σπονδυλικη στηλη του Οσιρι στο κεφαλι του Οντος που ειναι ο ποιμενας των αστρων και ο Ποιμανδρης του Ερμη τους Τρισμεγιστου. Καποιοι ακολουθουν εστω και απο ενατικτο τον αρχετυπο καλο Ποιμενα και καποιοι αλλοι ειναι παγιδευμενοι στην σκια του καθως εχουν μπερδεψει την Ουσια με την πορδοκλανια και αντι να προσκυνουν και να λατρευουν την Θεα που ειναι η Μανα λατρευουν τα μουσια των Βρικολακων με τα μαυρα και την εξουσια του ιερατειου.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*