20:35 - 06/01/2020

Ηταν ενας παπαγαλος φιλος μου ο Imago …

Διαφημίσεις

Αλητης μεγαλος , με τιποτα δεν τον κερδιζες , ηθελα να ειναι παντα ελευθερος και να μην εχει και πολλα πολλα με αφεντικα ..!

Αυτος ο φιλος εχει φυγει απο την φωλια του εδω και αρκετες μερες , ειπαμε στην φωλια οτι θα ειναι ενα ταξιδακι με την καλη του , οτι θα γυρισει οπως κανει συνηθως κοκ…αλλα εχει αργησει πολυ …εχει αργησει 20 μερες !

Δεν εχω τροπο να τον βρω , δεν εχω τροπο να επικοινωνησω μαζι του , για αυτο του γραφω αυτο το αρθρο !..

Παπαγαλε οπου και να εισαι στειλε ενα μυνημα οτι ολα ειναι οκ ..και μετα κανε οτι γουσταρεις ..!

Η στειλε ενα μηνυμα με οποιο τροπο μπορεις οτι υπαρχει θεμα να ξεκινησει η φωλια να σε βρει !..

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ονειρευτης 01/06/2020 @ 8:50 ΜΜ

    ..hola amigo!!!

  2. ⚡ Γεώργιος ⚡ 01/07/2020 @ 3:06 ΠΜ

    😀 καλησπέρα Νικόλα και ελπίζω το νέο έτος να βγει με αισιοδοξία.. ο παπαγάλος με την καλή του, όντως είναι μεγάλο θέμα να επιστρέψει στην φωλιά του!.. εκεί μπορούν να διορθώθον τα πάντα!

  3. ⚡Γεώργιος⚡ 01/07/2020 @ 3:24 ΠΜ

    Πάντως το όνομα ima;go!.. μου θυμίζει κάτι.. από παρελθόν. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στην ροή του χρόνου πάντα υπάρχουν κομβικά σημεία αναφοράς!

  4. Εύχομαι και ελπίζω Νικόλα μου να έχουμε καλά μαντάτα γιατί το ίδιο πριν 20 μέρες συνέβηκε και με τον δικό μου μόνο που ο δικός μου δεν έφυγε με την καλή του αλλά τον βούτηξαν βίαια από τη φωλιά του γιατί και αυτός ζούσε λεύτερος και γούσταρε πολύ και εγω του ευχήθηκα καλά να περνάει και ότι η φωλιά του τον περιμένει πάντα .Θα φτάσει το μήνυμα και σ’αυτόν ; ΤΟ εύχομαι και ανησυχώ έλπίζοντας

  5. Αν ο παπαγαλος σου ειναι πρασινος μπορει να ειναι αυτος που ειδα την Κυριακη 5/1/2020 το πρωι στην Νεα Σμυρνη περιπου πισω απ το γηπεδο του Πανιωνιου πανω σ ενα ελαιοδενδρο να τσιμπολογαει ελιτσες και κρωζοντας πεταξε με κατευθυνση προς την πλατεια της Νεας Σμυρνης.Του ευχηθηκα καλη τυχη…

  6. Α να Δ ω Ν 01/08/2020 @ 9:57 ΠΜ

    Ποιος είναι ο ψαράς?
    Εδώ μέσα?
    Στο άρθρο
    Και τά σχόλια?
    Δόλωμα Ζωντανό?
    Η
    Απομίμηση?

  7. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 01/08/2020 @ 12:26 ΜΜ

    Τι γυρεύει τέτοια ώρα ο ψαράς μέσα στη χώρα…

  8. Να βρει τον δρόμο του και με καθάριο νου να μας βρει. Φως και ελπίδα να γεμίσει η ομάδα των κατοχικών. imago προσευχόμαστε για σένα. Να χεις ζεστασιά και όλα περνάνε.με την δύναμη την δική σου και του θεού……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*