Διαφημίσεις

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο ερευνητής των UFO, Scott C. Waring, έχει βρει αυτό που πιστεύει ότι είναι ένα UFO που περνάει σε μικρή απόσταση από το διαστημικό λεωφορείο Atlantis ενώ βρισκόταν στην τροχιά της Γης.

Η φωτογραφία, που ελήφθη στις 27 Νοεμβρίου 1985, προσδιορίζει το αντικείμενο ως δορυφόρο, αλλά σύμφωνα με τον Βρετανό ερευνητή Waring δεν θα μπορούσε να ήταν δορυφόρος ή κάποια άλλη κατασκευή από τη Γη.

Βρήκα άλλο ένα UFO σε αυτό το αρχείο, συμπεριλαμβανομένων των δορυφόρων Black Knight που έγιναν viral το 2011 και είναι γνωστό από όλους τους ερευνητές UFO στον κόσμο. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτό είναι επίσης ένα UFO που έχει χαρακτηριστεί εσφαλμένα ως δορυφόρος, λέει ο Scott στην ιστοσελίδα του ET Database.

Όλοι έχουμε ακούσει ότι το Shuttle Atlantis ακολουθήθηκε από πολλά UFOs … Εννοώ ότι το είχαν στον κόσμο του CNN για 48 ώρες και είπαν ότι η προσγείωση του λεωφορείου καθυστέρησε μέχρι να φύγουν τα UFOs και ήταν σαφές ότι η καθυστέρηση στην προσγείωση ήταν μόνο για λόγους ασφαλείας. Λοιπόν, φαίνεται ότι ένα από αυτά τα UFOs συνελήφθη φωτογραφικά από αστροναύτες και ήταν πολύ κοντά στο λεωφορείο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της NASA, υποστηρίζει ο Waring.

Προφανώς άλλοι ουφολόγοι έχουν επίσης αρχίσει να ψάχνουν για πιθανές εναλλακτικές εικόνες, οι οποίες θα δείχνουν προσεγγίσεις μεταξύ του Atlantis με δορυφόρους ή διαστημικό φορτίο, αλλά τίποτα δεν έχει βρεθεί.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το διαστημικό λεωφορείο Atlantis πραγματοποίησε 33 αποστολές πριν από τη απόσυρσή του το 2011 μαζί με τον υπόλοιπο στόλο των αμερικανικών λεωφορείων και τον αστροναύτη Leland Melvin, ο οποίος ήταν επί του Atlantis και μίλησε για μια συνάντηση με ένα “οργανικό, αλλόκοτο αντικείμενο” κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές αποστολές διαστημικής αποστολής Atlantis 24 ημερών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την γνήσια φωτογραφία της NASA με Photo ID: STS61B-33-12, καθώς και το βίντεο του Scott C. Waring για περισσότερες πληροφορίες:

https://eol.jsc.nasa.gov/SearchPhotos/photo.pl?mission=STS61B&roll=33&frame=12

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

UFO Passes Below Space Shuttle Atlantis, photos, UFO Sighting News.

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Το αντικείμενο που φωτογράφισε το διαστημικό λεωφορείο Atlantis και δηλώθηκε επίσημα ως δορυφόρος, αλλά ερευνητής ισχυρίζεται ότι είναι ΑΤΙΑ”
  1. Καλα ε; δεν παιζονται! Τα παντα μπορει να φτιαξουν κ να δειξουν με τον τροπο που θελουν φτανει να χαλιναγωγουν των τροπο σκεψης. Ετσι δικιολογουν πολλα τα οποια μονο για καλο δεν συμβαινουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek