Διαφημίσεις

Ο άνδρας, που συνελήφθη για την κλοπή, φέρεται να εκτόξευσε απειλές και χυδαίες ύβρεις

Ένα ακόμη περιστατικό κλοπής εκτυλίχθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, κατά τη διάρκεια του χθεσινού απογεύματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thinksimple.gr, ένας αλλοδαπός από την Αλγερία, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο ενός ηλικιωμένου στη γραμμή «10», με τον οδηγό του λεωφορείου να ειδοποιεί την ιδιωτική ομάδα ασφάλειας του ΟΑΣΘ, αλλά και την Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασε πρώτη η ομάδα του ΟΑΣΘ, ακινητοποιώντας τον δράστη, ο οποίος υπήρξε επιθετικός, χτυπώντας και τους άνδρες της, αλλά και επιβάτες.

Το παράδοξο, ωστόσο, είναι οι τρομοκρατικές απειλές που άρχισε να εκτοξεύει, κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού του με προσωπικό και επιβάτες, βρίζοντας, παράλληλα, την Ελλάδα, με τις κυριότερες εξ αυτών να περιλαμβάνουν τις φράσεις:

«Θα σφάξουμε τους Έλληνες» και «Θα βιάσουμε τις Ελληνίδες ».

Ακολούθησε η προσαγωγή του δράστη, στο Α.Τ. της οδού Δωδεκανήσου.

ΠΗΓΗ: life-events.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Θεσσαλονίκη: Αλγερινός έκλεψε λεωφορείο και φώναξε, «Θα σφάξουμε τους Έλληνες»”
  1. Πείτε μας τώρα εσείς που λέτε ότι αγαπάτε και υποστηρίζετε την μετοίκηση των αλλοεθνών στην χώρα μας, εσείς που λέτε πως θα πρέπει να τους αγαπάμε και να τους υποδεχτούμε με θερμές αγκάλες, εσείς που λέτε ότι είμαστε ξενοφοβικοί φασίζοντες και ρατσιστές. Θέλετε να σας βιάσουν τη μάνα την κόρη την γυναίκα την αδερφή? Η μήπως εσείς οι αλληλέγιες φεμινίστριες που ξεπεράσατε κατά πολύ το παν μέτρον άριστον πιστεύετε ότι αυτό είναι ερωτικό κάλεσμα?

  2. Ο/Η Παπάρα Αλγερινέ απλητε πάρε φόρα κ πάνε στην Γλυφάδα στης Ντόρας λέει:

    Θα μας τα κλάσεις μαλακα Αλγερινέ!!! Εγώ έχω βάλει κρεμμύδι στην κάλτσα κ έχω κάνει κ το κόλπο με τα 4000 τον μήνα (το άλλο με τα 7000 τον μήνα μην το κάνετε είναι παπάς) κ μαμάω κ δέρνω!! Αν θες έλα να σε μαμησω κ να σε δειρω ..!

  3. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΒΡΩΜΑΙΡΗ ΑΛΓΕΡΙΝΕ ΑΛΗΤΗ..ΝΑ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΣ..ΟΧΙ ΕΔΩ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ/ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ/ΙΣΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

  4. το περίεργο είναι ότι δεν θα του κάνουν τίποτα. Σε αντίθετη περίπτωση αν το έκανε αυτό Έλληνας…καταλαβαίνετε τη συνέχεια. Δεν καταλαβαίνω γιατί η αστυνομία και οι ένοπλες δυνάμεις συμμορφώνονται πάντα με τέτοιες προδοτικές εντολές…….θα τιμωρηθούν κι αυτοί μια μέρα

  5. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΚΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΤΡΕΞΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ. ΤΗΝ “ΕΥΤΥΧΙΤΣΑ” ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ.
    ΣΤΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ, ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ; ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΜΟ-ΦΟΒΙΚΗ ΜΗΠΩΣ;
    ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ… ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΦΡΑΓΚΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ… ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ.
    ΕΧΩ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    http://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=9HeCfE-cqNU&feature=emb_logo

  6. Εδώ έχουμε κατηγορία για αντιελληνισμό! Ο αντιελληνισμός είναι το ακριβώς αντίστοιχο του αντισημιτισμού. Σαν να έλεγε κανείς «Θα σφάξουμε τους Εβραίους» και «Θα βιάσουμε τις Εβραίες». Κατηγορείται ο Αλγερινός για κλοπή, για απειλές κατά της ζωής και για ρατσιστικό αντιελληνισμό. Φαντάζομαι θα υπάρχει σχετική ποινική διάταξη περί “αντιελληνισμού”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *