Διαφημίσεις

Την ανησυχία των Αμερικανών φαίνεται ότι προκάλεσε η κλιμάκωση της έντασης με το Ιράν, μετά τη δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί.

Οι φόβοι ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή και επέκτασης των συγκρούσεων αποτυπώνεται στις αναρτήσεις των χρηστών στο Twitter.
powered by Rubicon Project

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ετικέτα «#wwIII», δηλαδή «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος», έφτασε να είναι πρώτη στην λίστα των «Τάσεων» του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης για τις ΗΠΑ, με περισσότερες από 120.000 αναρτήσεις.

Αργότερα υποχώρησε στην τέταρτη θέση, αλλά ένα άλλο Hashtag έκανε την εμφάνισή του: Το χαρακτηριστικό «#TrumpsWar», δηλαδή «Ο πόλεμος του Τραμπ».

reader.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Πανικός στο Twitter: Εκτοξεύτηκαν οι αναρτήσεις για «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»”
  1. …ο παγκοσμιος πολεμος εχει απαγορευτει δια ροπαλου..υπηρξαν στο παρελθον πολλες αιτιες για παγκοσμια αναφλεξη που δεν πραγματοποιηθηκε..δεν θα γινει ουτε τωρα!!!

  2. προγραματισμοσ συνειδησεων και φοβου ..
    δεν προκειται να γινει τιποτα .οι σαουδαραβεσ κερδισαν απο την αυξηση του πετρελαιου..ΟΛΟΙ κατι κερδισαν απο το θανατο του σιιτη ..μεχρι και οι κινεζοι …αλλα ακομη διανοιγεται ο αξιος για να εχοθν προσβαση οι σκοπιανοι , το 1/4 της αοζ χαθηκε και οι εβραοι ακομη κλαιγονται …
    ασ μην μιλησουμε για τον βλακα μητσοτακη πυ συνεχιζει το εργο των προηγουμενων πινοντας αερα στο βουνο ..

  3. Ονειρευτής, ισχύει αυτό που λες. Ο άνθρωπος είναι η σοδειά των ανώτερων δυνάμεων. Ποιος χαζός βοσκός θα σκότωνε τα πρόβατά του; Ξέρεις κάθε ενσαρκωμένος ζωντανός άνθρωπος τι ενέργειες τους προσφέρει κάθε μέρα; Τα πρόβατα δεν θα τα σκοτώσουν! Απλά τους αρέσει να τα φοβίζουν με τις τεχνητές προφητείες, για να τους έχουν σε χαμηλότερη ενεργειακή δόνηση. Φόβος, άγχος και σύγχυση στο κοπάδι ΝΑΙ, αλλά ΟΧΙ σε παγκόσμιο πόλεμο που θα το μειώσει. Με τόσα δισεκατομμύρια, κάνουν πάρτι αυτές οι δυνάμεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek