Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:46 - 03/01/2020

Το Ιράν έχει ομάδες της Χεζμπολάχ στις ΗΠΑ έτοιμες να χτυπήσουν.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η απειλή που έθεσαν οι υποστηριζόμενες από το Ιράν πυρήνες της Χεζμπολάχ που είναι ενσωματωμένες σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις, έχει ξαναβρεθεί μετά τη δολοφονία του στρατηγού Qudsem Soleimani του Ιράν.

Μετά τη δολοφονία του Ιρανού στρατιωτικού ηγέτη τη χθεσινή νύχτα, οι αρχές τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στο Λος Άντζελες ανακοίνωσαν ότι επιταχύνουν την ασφάλεια σε ετοιμότητα για πιθανές επιθέσεις εκδίκησης στο αμερικανικό έδαφος.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Ιράν είναι γνωστό ότι έχει τοποθετήσει κυψέλες τρομοκρατικών κλινοπαθών της Χεζμπολάχ όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πέρυσι, η ποινική δίωξη και η καταδίκη στη Νέα Υόρκη του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Ali Kourani, αποκάλυψε ότι η τρομοκρατική οργάνωση έχει σχεδιάσει ήδη να επιτεθεί στα συμφέροντα των ΗΠΑ εντός της χώρας και είναι έτοιμη να ενεργοποιηθεί αν θεωρήσει ότι η ύπαρξη είτε της Χεζμπολάχ είτε του Ιράν διακυβεύονται.

Μετά τη σύλληψη του Kourani και ενός άλλου πράκτορα της Χεζμπολάχ με τίτλο Samer el-Debek, η αμερικανική κοινότητα πληροφοριών ανακάλεσε την πεποίθησή της ότι η Χεζμπολάχ είναι απίθανο να επιχειρήσει επιθέσεις εντός των ΗΠΑ
“Είναι η εκτίμησή μας ότι η Χεζμπολάχ είναι αποφασισμένη να δώσει μια πιθανή πατρίδα ως κρίσιμη συνιστώσα του παιχνιδιού της για την τρομοκρατία”, δήλωσε ο Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας, Νίκολας Ρασμούσεν.

«Εμείς, στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών, βλέπουμε στην πραγματικότητα τη συνεχιζόμενη δραστηριότητα για λογαριασμό της Χεζμπολάχ εδώ μέσα στην πατρίδα», πρόσθεσε.

Η Χεζμπολάχ δεν έχει επιτεθεί ποτέ απευθείας στην πατρίδα των ΗΠΑ, αλλά ο Κουράνι, που εργάζεται για τον ελεγχόμενο από την Χεζμπολάχ, ισλαμικό οργανισμό τζιχάντ, επιβεβαίωσε ότι διενεργούσε επιτήρηση των γραφείων της FBI και των μυστικών υπηρεσιών των Η.Π.Α., καθώς και στρατιωτικού εξοπλισμού του αμερικανικού στρατού και στο John F. Kennedy International Αεροδρόμιο, όλα στη Νέα Υόρκη.

“Ενώ ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Kourani υπηρέτησε ως χειριστής της Χεζμπολάχ για να βοηθήσει την ξένη τρομοκρατική οργάνωση να προετοιμαστεί για πιθανές μελλοντικές επιθέσεις εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών”, δήλωσε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας για την Εθνική Ασφάλεια, John Demers.

Στο περίβλημα του JFK και του Διεθνούς Αεροδρομίου Pearson του Τορόντο, ο Κουράνι δήλωσε στο FBI ότι παρείχε στη Χεζμπολάχ λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες ασφαλείας, τις στολές που φορούσαν οι αξιωματικοί ασφαλείας και το αν οι αξιωματικοί ήταν οπλισμένοι. Η επιτήρησή του, δήλωσε ο Kourani στο FBI, επικεντρώθηκε σε σημεία εξόδου, σημεία ασφαλείας, σημεία κάμερας, διαδικασίες διεκδίκησης αποσκευών και ερωτήσεις που έθεσαν οι επιθεωρητές αεροδρομίων στους επιβάτες “, ανέφερε το ForeignPolicy.com .

Με τον κόσμο που περιμένει τώρα την απάντηση του Ιράν στη δολοφονία του Σολέιμαν, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι δεν θα έρθει υπό τη μορφή μιας τεράστιας τρομοκρατικής επίθεσης που υποστηρίζεται από τη Χεζμπολάχ, με στόχο μια μεγάλη αμερικανική πόλη.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NEWS WARS : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ερωτηση που καιει 01/04/2020 @ 8:09 ΠΜ

    ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΈΣ ΤΩΝ ΝΤΑΓΛΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΠΛΈΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΊ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΑΣ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*