14:38 - 01/01/2020

Αυτο με τους αριθμους και τους μεταναστες παντα θα με ξεπερναει ..!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βγαζουν νουμερα , νουμερα που τα δινουν “νουμερα” ως αριθμους πιστοποιημενους και εγκυρους για το ποσοι ειναι οι μεταναστες σημερα η για το ποσοι μπηκαν φετος ,περσυ κοκ…! Επισημα στοιχεια τα λενε και φορανε αυτα τα στοιχεια φρακο και μεγαλη καπελαδουρα ..!

Ας μαθουμε πως λειτουργει το συστημα .. Μπαινει μεσα ο μεταναστης, λαθρομεταναστης , ο ανθρωπος χωρις χαρτια … Τα σωματα ασφαλειας τον “συλαμβανουν” …δηλαδη τον πανε λιγο φιλικα στο τμημα με ολη την ευγενεια του κοσμου (αυτες ειναι οι εντολες) του δινουν ενα χαρτακι και του λενε συγνωμη αλλα πρεπει να φυγεις … δεν μπορεις να εισαι στην Ελλαδα …Προσοχη μιλαμε για του Λαθρομεταναστες ..οχι την μπιζνα με τα χοτσποτ και τους προσφυγες ..!

Ο λαθρομεταναστης φευγει απο τα σωματα ασφαλειας και πρεπει να πραξει σαν καλο παιδι και να ακουσει τι του ειπαν να κανει με βαση το νομο !…

Αν τον ξαναπιασουν , του τραβανε το αυτακι και του ξαναδινουν αλλο χαρτι που του λεει οτι εχει ενα μηνα καιρο να φυγει ..! ..

Ενδιαμεσα υπαρχουν ενας σκασμος τροποι να μεινεις , να μεινεις με γαμο ,με πλαστα χαρτια , με εργασια παραξενη κοκ κοκ κοκ…η να μεινεις απλα αορατος μεσα στα εκατομμυρια … μεχρι ισως να σε ξαναπιασουν και αντε τοτε να θες και εναν δικηγορο απο καμια μκο να κανει οτι φωναζει για τα ανθρωπινα δικαιωματα !

Θυμασαι ενα πραμα που ειχαμε για υπουργο που ειχε πει το απιστευτο …το εγω γνωριζω ποσοι μπαινουν οχι ποσοι βγαινουν ;…Ε δεν ειχε πει ψεματα . αληθεια ειχε πει ..!

Αν λοιπον εχεις στο μυαλο σου τα εξης …

Πρωτο εχουμε εισχωρηση απο δεκαδες σημεια που κανεις δεν καταγραφει … !

Δευτερο αυτα που καταγραφουμε …γνωριζουμε ποια ειναι αλλα δεν γνωριζουμε που πηγαν μετα απο την δικη μας καταμετρηση … !

Πως στο διαολο τα επισημα στοιχεια της Ευρωπης με φρακο και καπελαδουρα μας μιλουν οτι εσεις εχετε τοσους μεσα; ..

Αν μιλησεις με ανθρωπο απ τα σωματα ασφαλειας θα στα πει αυτα ξεκαθαρα , δεν μπορουν να γνωριζουν ποσοι ειναι μεσα στην Ελλαδα πλεον ..και οι λιγοτερο αισιοδοξοι μιλουν για εκατομμυρια …!

Στην αθηνα μεσα θα δεις το ισλαμαπαντ ,μαζι με το νεπαλ και το τιμπoυκτου , θες πλεον διαβατηριο να περπατησεις μεσα στο κεντρο …και αυτοι μας μιλουν για επισημα στοιχεια με το νουμερο να μιλαει με χιλιαδες; …

Θα πει ο πονηρος ναι αλλα μιλανε για αυτο το κοματι των λαθρο ..εε αυτο θελω και εγω να σου πω …δεν σου λενε ποτε ψεματα απλα στο λενε με τροπο ωστε να νομιζεις οτι για αλλο μιλανε και αλλο λενε …ετσι εσυ που θα επρεπε να γνωριζεις τον ταδε νομο η το ταδε προσδιορισμο ΝΟΜΙΖΕΙΣ (και αυτο θελουν) οτι μιλανε για το γενικο συνολο …!

Φαντασου οτι αν εβγαινε ενας πολιτικος και ελεγε ξεκαθαρα ..ακουστε ρε παλικαρια εχουμε θεμα , το συνταξιοδοτικο δεν βγαινει , η ελληνες δεν γεννανε , η ευρωπη εχει διαφορους στοχους που εμεις πρεπει να βοηθησουμε , το σχεδιο αιγαιο , τουρκια διαμελισμος αλλαγη δυναμεων εξουσιας στην μεσογειο μας αναγκαζει να κανουμε αυτο και αυτο ..για να εχουμε αυτο και αυτο ..δινουμε λιγο κωλο εκει για να παρουμε λιγο κωλο εδω …! Αυτο ειναι το παγκοσμιο παιχνιδι και τα σχεδια τους και ολες οι μαριονετες γνωριζουν 50 χρονια μπροστα τι θα γινει ..που για εμας θα ειναι μια κακια στιγμη !

Αν αυτο το εκαναν ειμαι σιγουρος οτι ενα μερος του λαου θα ελεγε οκ και το υπολοιπο που δεν θα συμφωνουσε θα ειχε ξεκαθαρα στοιχεια για να αντιδρασει με υγεια και να μπορει να προτεινει αλλες λυσεις ..και οχι να ειναι απλα ο χαζος λαουτζικος επειδη δεν του λενε ποτε ολη την αληθεια !

Ειναι απολυτα συνειδητοποιημενοι οτι αλλο αυτοι αλλο ο λαος , αλλο η δικη τους Ελιτ αλλο το κοπαδι , εχουν εκπαιδευθει σε αυτη την νοοτροπια , στηριζουν την προσωπικη του ζωη και ευημερια σε αυτη την νοοτροπια ..!

Εισαι ο βλακας της υποθεσης , το ζωο , ο χαζος , η υστερικη μαζα …και εχουν πληρη γνωση για καθε βημα που συμβαινει για να σε οδηγησει σαν μαζα να παρεις την μια η την αλλη αποφαση ..!

Στηριζουν την μονιμη απατη τους σε ενα ελαττωμα που εχουμε ολοι μας , μαλλον ενα ελαττωμα που μας δημιουργησαν …περιμενουμε την αληθεια μασημενη απο καποια γλαστρα της τηλεορασης που παιρνει 10 χρονια μισθους μας σε ενα μηνα …για να μας πει τι;…Τι θα μπορουσε να σου πει ενας που κερδιζει 100.000 μισθο το μηνα ;… Τι να σου πει που θα ειναι κοντρα σε αυτους που θελουν να τον ακουσεις ;..

Η επιφανεια και η εμπιστοσυνη…η επιλογη μας στην επιφανεια της πληροφοριας..το συνηθειο του κουτσομπολιου που μετατραπηκε σε ιο μεσα μας καθιστωντας μας αβουλους , ανευ κρισης , ανευ αποψης ειναι το αρχικο τους οπλο …!

Το ειπε το Μεγκα λεγανε παλια … ε και ;.. Και ποιος το ειπε στο Μεγκα να το πει ;…

Πρεπει να κατανοησουμε ολοι μας οτι αυτος ο κοινωνικος ιστος δεν διαφερει πολυ απο την εποχη του μεσαιωνα και την εποχη των βασιλικων αυλων … στην πραγματικοτητα ειναι ακριβως το ιδιο αλλα με αλλα φωτα στην σκηνη και χρωματιστα χαρτακια για την ζαλη !

Τα λομπι ειναι οι νεες βασιλικες αυλες , τα μιντια , οι επχειρηματικοι κυκλοι , τα μεγαλα κονε …λειτουργουν ολα με τον ιδιο παλαιο τροπο της αυλης …και αν για καποιο λογο ενοχλεις την αυλη …τοτε μπορεις να “καεις” και στην πυρα ως μαγισσα….Μπορει να μην δεις στο Συνταγμα μια ντανα ξυλα και πανω να καινε τις μαγισσες αλλα πιστεψε με το συστημα τους εχει πολλους τροπους πλεον να “καιει” οσους δεν ειναι πιστοι στο δογμα τους ..!

Και σε ρωταω ξανα ..οταν το χρημα μιλαει , οταν εχεις τον κινδυνο να σε “καψει” η αυλη … θα πεις την αληθεια ως οφειλης στον Λαο; ..

ΟΧΙ δεν θα την πεις ..και οι λιγοι που το τολμησαν απλα πια δεν τους θυμασαι ..γιατι δεν σου εμαθε κανεις αυτο τον κρυφο πολεμο της ζωης ωστε να δινεις αξια σε αγωνες αγνωστους για σενα ..!

Αρα ποια επισημα στοιχεια ειναι αληθινα ;…

Ποιος θα μας πει την Αληθεια ;…

Οχι σιγουρα η κορυφη της πυραμιδας που κερδιζει απο αυτο , οχι σιγουρα οι ηθοποιοι της εξουσιας … οχι σιγουρα οι δημοσιογραφοι … απλα θα λαμβανουμε νουμερα απο τα επισημα χειλη της Ευρωπης , κανεις δεν θα τολμα να τα αμφισβητει , κανεις δεν θα παρει κανενα μετρο μιας και τα νουμερα θα ειναι παντα στα ορια ασφαλειας που θελουν να μας δημιουργουν στην συνειδηση μας και οχι στην πραγματικοτητα μας … !

Ποιος εχει την μεγαλυτερη ζημια αν οι αριθμοι ειναι απολυτα λαθος;… Εσυ !

Ποιος θα χασει τα περισσοτερα αν οι αριθμοι υπερβουν τα ορια ασφαλειας ; Εσυ !

Τι πρεπει να κανεις αν καποιος ξανα χωρις στοιχεια δικα του προσπαθει να σε πεισει για την αληθεια και οχι να σε κανει να γινεις εσυ ο ερευνητης ; … Το αφηνω σε σενα !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Χρονια Πολλα και καλη Χρονια σε ολους τους φιλους
    και φιλες στα Κατοχικα Νεα
    —————————————————-
    Ελπιζω να ερθει γρηγορα η Νεμεσης με οποιονδηποτε τροπο,φτανει να βαλουμε ολοι μας μυαλο και να ειμαστε συνηδητοποιημενοι τι γινεται γυρω μας.
    Δεν ειμαστε ρατσιστες..ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ειμαστε
    και σε μας πεφτει ο πρωτος λογος..STRANGER εκατσα
    και το διαβασα τρεις φορες φιλε το αρθρο σου..
    Σου βγαζω το καπελο..Τα ειπες οπως ακριβως ειναι.
    —-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ—–

  2. Χρήστος 01/01/2020 @ 7:50 ΜΜ

    Ισχύει Νικόλα εδώ δεν ξέρει κανένας ούτε πόσοι είναι ούτε πόσοι μπαίνουν ούτε πόσοι φεύγουν είναι μια εταιρεία-κράτος κωλοχανείο,κι αυτό κάποιοι το αποκαλούν δημοκρατία.

  3. Κασσανδρα 01/01/2020 @ 8:48 ΜΜ

    ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΣΑΛΕΙΑΣ; ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΒΥΣΤΟ

  4. Γιώργος Δέλφης 01/02/2020 @ 12:55 ΠΜ

    Καλή χρονιά σε όλους
    Μεγάλη ακρίβεια ο Stranger
    Ας πούμε και δύο λόγια για το σχέδιο Kalergi,
    έτσι για καταλάβομαι όλοι τι δεν είναι τυχαίο.
    Και πάλι καλή χρονιά<

  5. Μπορείτε να μας πείτε κύριε πρωθυπουργέ τι θα κάνετε αυτούς που ήρθαν τα προηγούμενα 10 χρόνια και τι θα κάνετε αυτούς που θα έρθουν τα επόμενα δέκα χρονιά; Πόσοι είναι αυτοί που ήρθαν τα προηγούμενα 10 χρόνια και πόσοι είναι αυτοί που θα έρθουν τα επόμενα 10 χρονιά; Μπορείτε να μας πείτε κύριε πρωθυπουργέ πόσοι αλλοδαποί ζουν στην Ελλάδα από τότε που άρχισαν να έρχονται μαζικά στην Ελλάδα την δεκαετία του 90 και πόσοι από αυτούς είναι μουσουλμάνοι; Μπορείτε να μας πείτε κύριε πρωθυπουργέ πόσοι

  6. Βραδύνους ψηφοφόρος 01/02/2020 @ 9:56 ΠΜ

    Καλη χρονια κυριε Νικο.
    Ελπιζω και φετος να πλουτιζετε με το δικο σας τροπο τη ζωη και τη σκεψη μας.
    Καλα τα λετε. Συνεχιστε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*