Διαφημίσεις

Το ξέσπασμα της Ελληνικής Ψυχής στον Πόντο , στη Μικρά Ασία , στην Κωνσταντινούπολη , στα ¨Σκόπια¨, στην Ανατολική Θράκη , στην Βόρεια Ήπειρο και όπου υπάρχουν αδούλωτες πατρίδες και θάλασσες θα πνίξει τους Οθωμανούς στην «Γαλάζια Πατρίδα που ονειρεύονται » και θα σβήσει κάθε ανθέλληνα από τη μνήμη της Ιστορίας

Η δικλίδα ασφαλείας του σχεδίου ( που αφορά στα Ελληνοτουρκικά ) έγκειται στο ότι , εάν γίνει πόλεμος Ελλάδας –Τουρκίας , η Ελλάδα θα πέσει στην αγκαλιά της Ρωσίας , εξέλιξη που φοβάται η Αμερική . Από την άλλη , η Ρωσία δεν θα επιτρέψει σύρραξη Ελλάδας – Τουρκίας που θα της κοστίσει να χάσει το χαρτί που έχει αιώνες στα χέρια της και δεν είναι άλλο από τον προστάτη της Ορθοδοξίας .

Μην ανησυχείτε όμως , τις εξελίξεις καθορίζουν αυτοί που έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων , αυτοί που φαντάζουν αδιανόητοι στα μάτια όλων όσων ( πέρα από εξοπλιστικά και μίζες ) θέλουν να παζαρέψουν Ελλάδα .

Η 1η φάση του σχεδίου είχε και έχει κύριο στόχο τη μετατροπή της Ισταμπούλ ξανά σε Κωνσταντινούπολη και την Είσοδο του ¨κρατιδίου¨ της Ευρωπαϊκής Τουρκίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη στην ΕΕ και εν συνεχεία στην Ελλάδα .

Η Τουρκία θα απολέσει Εθνική Κυριαρχία που θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στης επεκτατικές της βλέψεις στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο . Σ αυτό αντιδράει σήμερα !

Η 2η φάση πέραν της σταδιακής κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών ( βρίσκεται σε εξέλιξη ) , έχει σκοπό να στηθεί μια ολέθρια παγίδα στον Ερντογάν . Έπρεπε η Τουρκία να παρασυρθεί σε μια ολέθρια κίνηση κι αυτή ήταν η γνωστή συμφωνία Τρίπολης – Άγκυρας για οριοθέτηση κοινής ΑΟΖ. Ήταν σχετικά εύκολο αφού παντρέψαμε την απόγνωση του Φαγιέζ αλ Σαράτζ και την απογοήτευση του Ερντογάν που όχι μονό δεν βρήκε τίποτα στην Κυπριακή ΑΟΖ , αλλά καταξοδεύτηκε κιόλα.

Παράλληλα , θα πέσουν πολλές μάσκες όταν έρθει η ώρα να οροθετηθεί η ¨κοινή¨ ΑΟΖ , Μάλτας , Ιταλίας και Ελλάδας .
Η 3η φάση ( εξαιρετικά σημαντική ) υλοποιείται μεταφέροντας πραγματικό πόλεμο στα κατεχόμενα της Κύπρου προκειμένου να απελευθερώσουμε την αδελφή μας . Το Ισραήλ , η Αίγυπτος , η Λιβύη του ΧΑΦΤΑΡ , η Κύπρος , ίσως και η Ελλάδα, «διώχνουν» τους Τούρκους από τα Κατεχόμενα της Κύπρου . Εδώ η Τουρκία έπεσε ήδη ( γι αυτό και το αναφέρουμε ) σ άλλη μια παγίδα που λέγεται «συμμαχία της ημισελήνου »

Η 4η φάση του σχεδίου ««ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται» μόλις ξεκινάει !!

Σας καλούμε στο προσυνέδριο με θέμα «Βόρειος Ήπειρος – Ωρα Μηδέν», «Η δημογραφική αποψίλωση, ο εποικισμός και η αρπαγή των ελληνικών περιουσιών ως ζητήματα Εθνικής Ασφάλειας» που διοργανώνει το συμβούλιο του ελληνικού παραρτήματος Βορειοηπειρωτών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Σας καλούμε στις 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 3:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών (ΛΑΕΔ) (Ρηγίλλης 1, Αθήνα )

Καλούμε κάθε πατριωτική Ελληνική φωνή και δυναμική , να αναδείξει αυτήν την πρωτοβουλία .
Υ.γ Σύντομα μαζί σας

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Coordination Secretary )



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΕΛΛΗΝΕΣ , ήρθε η ώρα της Βορείου Ηπείρου και της 4ης φάσης του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ η Ελληνική Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται»”
  1. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
    ή είσαι (εισ)πράκτορας των αμερικα ή χαζοχαρούμενος.
    1914 Ελλάδα αμερικα συμμαχία.
    1922 μικρασιατική καταστροφή χωρίς βοήθεια από σύμμαχο αμερικα.
    1974 Υπονόμευση κυπριακού και βοήθεια προς τους Τούρκους από αμερικα (αγγλοι αμερικανοι πιλότοι σε τουρκικά αεροσκάφη)
    2010 έως σήμερα, business οικογενειών τραπ(πρόεδρος Ρεπουμπλικάνων)-ερτογαν.
    2020 μακάρι να μην αποφασίσετε στο συνέδριο την πολυ-χοτόμηση της χώρας μου.

  2. Eπιτελους ..Καιρος ηταν να θυμηθουμε και την Βορεια Ηπειρο ..Αλησμονητη Πατριδα Σ’αγαπω

  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΟΠTΟΝΤΑΙ ΤA ΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ; ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΨΗΦΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *