Διαφημίσεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Καντε τωρα το κοπαδι να συναινεσει στα παγκοσμια σχεδια των αφεντικων σας !.. Καντε τωρα το κοπαδι να δεχθει το “κακο” της ιστοριας και της στιγμης !… Παιξτε τον ρολο σας σαν καλες μαριονετες !

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη άσκησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, για το κοινωνικό μέρισμα, το ασφαλιστικό και την αστυνομική βία, κατά τη συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα», τη Δευτέρα (23/12/2019). Αναφέρθηκε επίσης στην τουρκική προκλητικότητα, για την οποία εξέφρασε το φόβο να οδηγήσει σε «θερμό επεισόδιο».

Όταν έχεις μια παραβατική συμπεριφορά από την πλευρά των γειτόνων, τότε είναι αδύνατο να υποστηρίξεις ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενός «θερμού επεισοδίου». «Ακόμη κι όταν ήμουν πρωθυπουργός, αν με ρωτούσατε κάτι τέτοιο και σας απαντούσα αρνητικά, τότε μάλλον θα σας έλεγα ψέματα και στην Πολιτική δεν είναι καλό να λες ψέματα».

Για την επικείμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι πρέπει να τεθεί ως προϋπόθεση η στήριξη του Αμερικανού προέδρου στην Ελλάδα. «Εμείς θα πρέπει να έχουμε υπ’ όψη μας ότι δεν θα πρέπει να μένουμε μόνοι μας, αλλά ταυτόχρονα δεν θα πρέπει πότε να θεωρηθούμε δεδομένοι» ανέφερε, ενώ έβαλε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο του «βέτο».

Η κυβέρνηση εξαπάτησε τους πολίτες με το κοινωνικό μέρισμα

Αναφορικά με το κοινωνικό μέρισμα, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η κυβέρνηση κορόιδεψε και εξαπάτησε τους πολίτες, αφού δίνει πλέον πολύ λιγότερα σε σχέση με όσα είχαν λάβει τα προηγούμενα χρόνια. Τουλάχιστον 3.000.000 πολίτες δεν θα δουν φέτος χρήματα, για να περάσουν γιορτές, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ό,τι έχει βρει ο κ. Μητσοτάκης, το έχει βρει από εμάς. Από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και σήμερα έχει δώσει 400 εκατ. ευρώ στον κόσμο, όταν εμείς είχαμε δώσει 3 δισ. ευρώ. Δεν άνοιξε ξαφνικά ο ουρανός και βρέχει 50ευρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την 13η σύνταξη ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι ήταν μόνιμο μέτρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «και το αποδώσαμε με βάση το δημοσιονομικό περιθώριο που είχαμε». Οι συνταξιούχοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μια «τοξική» προπαγάνδα, ανέφερε και πρόσθεσε πως «θα τα δουν σύντομα, όταν θα περικοπεί η 13η σύνταξη».

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η κυβέρνηση στοχεύει στη σταδιακή ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης. Η μέση επιβάρυνση των μη μισθωτών από το νέο έτος θα είναι 500 ευρώ ετησίως, εξαιτίας του νέου Ασφαλιστικού. «Αυτό που θα δει η έρημη αυτή “μεσαία τάξη”, στην οποία ομνύουμε διαρκώς, αντί για ελαφρύνσεις, θα είναι ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση» υποστήριξε.

Αναφερόμενος, τέλος, στην υπόθεση Ινδαρέ, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Κανείς δεν διαφωνεί με την επιβολή του νόμου και της τάξης. Είναι δυνατό να μη θέλει κανείς να υπάρχει νομιμότητα και ευταξία; Η ανησυχία μου είναι άλλη. Κι εμείς εκκενώναμε ιδιοκτησίες, αλλά χωρίς να κάνουμε σόου. Το πιο σοκαριστικό ήταν η “οργουελική” προσπάθεια από κάποια “παπαγαλάκια” να προσάψουν απίστευτες κατηγορίες σε έναν φιλήσυχο άνθρωπο, το σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ».

«Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται από όλους. Πρωτίστως από τον πολίτη αλλά και από τον αστυνομικό. Σε διαφορετική περίπτωση πάμε σε μια κάτασταση «Φαρ Ουέστ», με σερίφηδες και καουμπόυδες. Αυτό θέλουμε τελικά;» διερωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Η επόμενη διαπίστωση του Αιωνα . Τσίπρας: Φοβάμαι την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας για θερμό επεισόδιο”
  1. Δημιουργούν στον κόσμο το φόβο του πολέμου, έτσι ώστε να δεχθεί καλύτερα και ηπιότερα την συνεκμετάλλευση που έχουν χρόνια συμφωνήσει με τους Τούρκους. Και στο τέλος θα πούνε να δώσουμε καλύτερα στους Τούρκους κανά νησάκι, κανα βράχο για να μην πάμε σε πόλεμο.

  2. Εγω φοβαμαι οτι εισαι τοσο μεγαλος μαλακας που η επιστημη σηκωνει χερια και ποδια ψηλα.
    Το θεμα ειναι τι αλλο κακο εχεις κανει στην χωρα που δεν ξερουμε και θα το υλοποιησει το νεο τσογλανι της μασονια ο κουλης.

  3. Μέ ολίγα λόγια οί Σιωνισταί πολιτικοί καί λοιποί έν Ελλάδι καί έν Κύπρω οίτινες έφεραν τίς οικονομικές κρίσεις τώρα εξυπηρετούν τά σχέδια τού Ισραήλ διά νά ξεκαθαρίσει τό τοπίον ήτοι ν’ αποδυναμωθούν όλες οί ανατολικομεσογειακές χώρες καί δή Άιγυπτος, Τουρκία, Ελλάδα, Κύπρος καί νά έχουν περαιτέρω θύματα, οικονομοκρίση καί ό αγωγός νά ελέγχεται από τό Ισραήλ.

  4. δεν θελουμε να γινουμε φαρ ουεστ ..αλλα εσυ ο ιδιος ειχες πει μεσα στη βουλη οτι η εγκληματικοτητα ειναι κοινωνικο φενομενο δηλαδη ειναι κατι που πιγαζει απο την κοινωνια και επομενως ο καθε ενας απο μας ειναι εκ γενετης εγκληματιας [αν δεν φταιει το συστημα] σε μια κοινωνια που ειναι εγκληματικη απο γενεσεως κατι χειροτερο απο φαρ ουεστ θα γινουμε..δεν ξεκαθαρησες ομως ποιος φταιει..και αυτος εισται εσεις οι πολιτικοι απατεωνες που μιζαρεστε κανονικα για να εξαπατατε τον λαο..

  5. ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΘΙΚΙ!!!

  6. «Ακόμη κι όταν ήμουν πρωθυπουργός, αν με ρωτούσατε κάτι τέτοιο και σας απαντούσα αρνητικά, τότε μάλλον θα σας έλεγα ψέματα και στην Πολιτική δεν είναι καλό να λες ψέματα».

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΜΑ ΣΟΥ ,αλέξη ‘
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΕ!
    Μ’ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ …..

  7. Ωχ !αμάν !ο ανοιχτοποδης μίλησε !
    Χαχαχαχα !
    ΤΣΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ !
    ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΆ ΑΝΟΙΧΤΑ ,ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΟΥΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ,ΟΤΑΝ ΗΛΘΕ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΧΑΖΑΡΟΣ ΟΛΑΝΤ ;
    ΑΠΙΘΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !
    ΧΑΖΑΡΟΣ ΤΙΣ ,ΖΟΥΜΠΑΕΙ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΤΟΥ !
    ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !

  8. Γιατι οχι?
    Τον πειραζει κανενας?
    Εκανε την βρωμικη δουλεια που τον βαλανε οι ομοθρησκοι του και τωρα μας κουναει και το δακτυλο χωρις να τον πλακωνει κανενας στο ξυλο.

  9. Ι ισραηλινοι εφεραν τεραστιο ρανταρ στην μρητη πριν καιρο και τωρα φτιαχνουν βαση.
    Τωρα διαβασα οτι θα γεμισουν UAV την κρητη και τα νατοικα παπαγαλακια χαιροντε.
    Τελικα ολο το κολπο με την ενταση με την τουρκια εμενα κατι μου λεει οτι ειναι για να καταφερουν οι εβραιοι εκτος τις κυβερνησεις να πατησουν και μποτα εδω.
    Μας κατασχεσαν οτι περιουσιακο ειχαμε με εργαλειο την εε και το ευρο και τωρα παιρνουν και φυσικα το εδαφος.
    Ποσο ακομα θα μεινουμε απαθης?
    Μετα απο χιλιαδες χρονια θα καταφεσ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *