Διαφημίσεις

Ανεξέλεγκτη παραμένει η κατάσταση με την ανομία και την παραβατικότητα από τους μετανάστες να αυξάνεται όλο και περισσότερο στο Βαθύ.

Φωτιές σχεδόν καθημερινά, διαδηλώσεις και ταραχές, λεηλασίες ακατοίκητων ξενοδοχείων και σπιτιών, κλειστών εξοχικών κατοικιών, καθώς και σε κατοικημένες κατοικίες όπου οι ιδιοκτήτες απουσιάζουν για κάποιους μήνες εισβάλουν κλέβουν και καταστρέφουν ό,τι βρούν.
Μέχρι και κλοπές ζώων, και η απόγνωση των κατοίκων να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Δείτε φωτογραφίες και σχολιασμούς της λεηλασίας εξοχικής οικίας, της οποίας η ιδιοκτήτρια βρίσκεται στο εξωτερικό από δημοσίευση στο f/b αναγνώστριας μας:

Έφυγε το πάτωμα με αλυσοπρίονο και από διώροφο έγινε ισόγειο. Τις φωτογραφίες τράβηξα με fisheye για να χωρέσει όλη η καταστροφή σε ένα καρέ.

Αυτό ήταν το μπάνιο.. Όπως φαίνεται τα ξήλωσαν όλα και μεταφέρθηκαν στις παράγκες γύρω από το ΚΥΤ…

Eδώ βλέπετε την κουζίνα. Ξηλώθηκαν και τα ντουλάπια της και ο νεροχύτης.
Εκλάπη η πόρτα της και μόλις προ διημέρου εκλάπησαν και τα μπροστινά στόρια, όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία.

Σ’ αυτή τη σειρά φωτογραφιών βλέπετε την αποθήκη, στην οποία – μεταξύ άλλων- υπήρχε πίνακας και εξοπλισμός φωτοβολταϊκού συστήματος.

Από την όλη αποθήκη απέμειναν κουρέλια και λίγα καλώδια.Καταστράφηκαν ακόμα και τα κάτοπτρα.
Όλα αυτά σε δόσεις….

Και λίγα πευκάκια….Οικολογική καταστροφή…

Άνοιξε και ο χώρος…..Αυτό απέμεινε….Οι φιλοξενούμενοι στην πόλη μας που τους παρέχουμε πλήρη ασυλία παράνομων πράξεων, πρώτα έκλεβαν φρούτα και αυγά, έπειτα έσφαξαν το κοτέτσι μας, βρήκαμε τα κεφάλια των πουλερικών παλουκωμένα στους φράχτες, μετά έκλεβαν εργαλεία και μηχανήματα, ξυλεία, δεξαμενές και βρύσες, και τέλος γκρέμισαν τα κτίσματα συθέμελα! Για το λάδι μας ούτε λόγος, έκλεψαν και τις ελιές, άσε που είναι αδύνατον πλέον να μεταφέρεις ελιές στον περιφερειακό του ΚΥΤ! Μόνο οι μετανάστες και οι ΜΚΟ μπορούν ανενόχλητοι να μεταφέρουν τα πάντα!

Η ξυλεία για να χτιστεί αυτό το καλύβι είχε εισαχθεί από τη Σμύρνη και χρονολογούνταν από το 1930 περίπου, ήταν δε χτισμένο με την τεχνοτροπία μπαγδαντί. Θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας που το έφτιαξαν!

και η συνέχεια της καταστροφής και λεηλασίας με τις αποθήκες που υπήρχαν στον χώρο:

Τεράστια η οικονομική και ψυχολογική καταστροφή που υπέστη η άτυχη ιδιοκτήτρια της εξοχικής οικίας, ενώ γειτονικά κτήματα του ΚΥΤ έχουν καταληφθεί από τους μετανάστες, είτε μένοντας μέσα, είτε καταστρέφοντας ότι υπάρχει μέσα σε αυτά.

Σε διαφορετική ανάρτηση στο f/b αναγνώστης μας κτηνοτρόφος που διατηρεί ποιμνιοστάσιο στον δρόμο προς τον Π. Ηλίας πάνω από το ΚΥΤ αναφέρει:

”Πριν από λίγο καιρό στην περιοχή του προφήτη Ηλία πάνω από το ΚΥΤ μου έλειπαν ανά διαστήματα ζώα όταν χάθηκε το πρώτο νόμιζα ότι κάτι έπαθε κ δεν το είχα καταλάβει σε λίγες μέρες τα ίδια(είχαν χαθεί είδη 3.
Στο τέταρτο που χάθηκε βρήκα αυτά τα αίματα τότε κατάλαβα ότι τα κλέβουν οι μετανάστες. Τα πήρα τα ζώα από εκεί κ πήγα αλλού.
Σήμερα το βράδυ μπήκαν μέσα στο στάβλο του πατέρα μου και πήραν κι άλλο”

Για πατριωτικα θεματα και θεματα Ελλαδας μπορειτε να ανοιξετε συζητηση μεσα στο group chat του κατοχικα νεα , το συγκεκριμενο group chat βρισκεται εδω για οσους ειστε με υπολογιστη , με κινητο μπορειτε να το βρειτε απο το μενου πατωντας το συνεφακι !

samiakienimerosi



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Σάμος – Μεταναστευτικό: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση – Κλοπές, λεηλασίες και καταστροφές σε εξοχικές κατοικίες και ποιμνιοστάσια”
  1. Κάντε διάλογο μαζί τους.
    Διάλογος 1.ραβδι και τουφέκι.
    Διάλογος 2.τουφεκι και ραβδί.
    Τα ρέστα ,σε αυτούς που ψηφίσατε για να σας καταστρέψουν.

  2. Δεν τους λυπόμαστε . Όταν φωνάζαμε ότι θα τους λεηλατούν σπίτια και σοδειές, αυτοί μας έλεγαν φασιστες και βουτούσαν στην θάλασσα για να προϋπαντήσουν τους νεγροειδεις τριτοκοσμικούς μωαμεθανους . Σε λίγο θα μπουκάρουν και στα σπίτια τους και θα τους σέρνουν έξω στο δρόμο , όσο και αν τους φαίνεται απίστευτο.

  3. Τι ψήφισε το 2015 η Σάμος; ΣΥΡΙΖΑ 36%. Ανοιχτα σύνορα δε θέλανε; Καλή χώνεψη τώρα. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας

  4. Όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης πήγε στο νησί τους τον έδιωξαν με υψωμένες τις γροθιές φωνάζοντας ότι ο ρατσισμός και ο φασισμός δεν θα περάσουν… Δεν τους βλέπω τώρα όμως να υψώνουν τις γροθιές τους κατά του πραγματικού ρατσισμού και φασισμού που βιώνουν… ηλίθιες όρνιθες Σαμιώτες..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *