Διαφημίσεις

Η αδυναμία τους να αντεπεξέλθουν στα γεωπολιτικά , τους οδήγησε να πείσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους ότι τελικά «πουλώντας Ελλάδα» πράττεις για το καλό της και όχι μόνο .

Δεν μπορούν ούτε να το αποδεχτούν και έτσι , πλάθουν την εντύπωση ότι οι Τουρκία περιθωριοποιείται για να κρατηθούν στα λογικά τους

Ποια είναι η πραγματικότητα ;

Ενώ οι γεωπολιτικοί παίκτες πίσω από την Τουρκία θα το πάνε έξυπνα μέχρι τέλους θεωρώντας μας απλά , παράπλευρες απώλειες , στην Ελλάδα το σλόγκαν « όσο προδίδεις την πατρίδα σου δεν πας ποτέ σε πόλεμο » , συνιστά πλέον εθνική στρατηγική .

Το μόνο πρόβλημά τους είναι , πως να τα φέρεις «μαλακά» στο λαό !

Απόδειξη ; Ποτέ δεν κλήθηκε ο Τούρκος Πρέσβης για διαμαρτυρία , ποτέ δεν απειλήθηκαν τουρκικά UAV που άρχιζαν να παραβιάζουν τον ΕΕΧ και εν συνεχεία να πετούν επάνω από τα ελληνικά νησιά , οι δημόσιες εμφανίσεις των γνωστών «λαγών» που προετοιμάζουν λογικά το έδαφος για διαπραγματεύσεις ή και συν εκμετάλλευση , οι αδιάσπαστες αναφορές στις αποφάσεις και στα λεγόμενα του σουλτάνου Ερντογάν που τον παρουσιάζουν ηγέτη περιφερειακής δύναμης , ποτέ δεν δήλωσαν δημόσια ότι θα συνδράμουν στρατιωτικά ( εάν ζητηθεί ) τον στρατάρχη Χάφταρ στην Λιβύη – την μόνη μας ελπίδα όπως φαίνεται – και πολλά άλλα.

Ιδού οι τελευταίες εξελίξεις που στιγματίζουν το τέλος του 2019!

Το «κόλπο» – για να φτάσουν την Ελλάδα σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου μας με την Τουρκία – που στηρίζεται στο τελικό μεθοδευμένο δίλημμα Πόλεμο ή συνεκμετάλλευση – δεν μπορεί να τραβήξει άλλο , γιαυτό το αντικαθιστούν με τη Μέγα Πλάνη ότι τάχα , η Τουρκία περιθωριοποιείται.

Παράλληλα μας σέρνουν σε διαπραγματεύσεις – που από μόνες τους συνιστούν ήττα – γνωρίζοντας ότι ΗΠΑ και Τουρκία δεν έχουν υπογράψει το δίκαιο της θαλάσσης και για να που αργότερα ότι , το διεθνές δίκαιο επιβάλλει την μοιρασιά .

Έκκληση λοιπόν προς όλες τις πατριωτικές φωνές , απόψεις και δυνάμεις . ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΊΤΕ και παρουσιαστείτε ως ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ μέσω ενός κοινά αποδεκτού συνδέσμου.

Η Άνοιξη του 2020 πλησιάζει !!

Καλές γιορτές !

«Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής (I.S.C.S.C. Hellas )» , μέλος της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *