00:34 - 21/12/2019

Γ. Τράγκας: Η χρονιά του Χοίρου φεύγει ενώ εποικίζεται η Ελλάδα με κάθε καρυδιάς καρύδι! Πνέουν ισχυρότατοι άνεμοι πολέμου στο Αιγαίο

Διαφημίσεις

Σε όλη την μεταπολιτευτική περίοδο η εκτελεστική εξουσία δέρνει και την «πληρώνουν» οι αστυνομικοί μας. Θέλουν την αστυνομία να επεμβαίνει και μετά την κατηγορούν. Λόγω μνημονίου οι αστυνομικοί δεν έχουν επαρκή εκπαίδευση και μέσα για να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης “δέρνουν” όλο τον κόσμο. Η εξουσία θέλει να εφαρμόζεται ο νόμος και η τάξη. Οι αριστερές προοδευτικές κυβερνήσεις έδερναν ως φασίστες, γραφικούς, ακροδεξιούς τους διαδηλωτές. Όταν κάθεται στην καρέκλα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αλλάζει συμπεριφορά επειδή απολογείται στον πρωθυπουργό. Συνήθως ξεφεύγει από τα όρια της κατάχρησης εξουσίας λόγω των ενεργειών των αστυνομικών. Στην Ευρώπη θεωρείται συνηθισμένο περιστατικό αυτό που έγινε στο Κουκάκι με την απομάκρυνση παράνομων διαμενόντων σε κτίριο. Ο Χρυσοχοίδης πρέπει να λάβει τα μέτρα του για να μην έχουμε μάρτυρες. Να υπάρξει ευνομία, στοιχειώδης ασφάλεια και δικαιοσύνη. Στις πλάτες της αστυνομίας έχει «πέσει» και το μεταναστευτικό και η αντιπολίτευση οφείλει να το καταλάβει και να μην προβαίνει σε φαιδρές δηλώσεις. Όλοι έχουν δείρει τους πολίτες κατά καιρούς.

Η νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι οι πολίτες ακόμη εμπιστεύονται τον Μητσοτάκη, αλλά ανησυχούν για τα ελληνοτουρκικά. Ο καλός γείτονας άρχισε να μεταφέρει στρατεύματα στη Λιβύη. Ο Ερντογάν έχει ανοίξει όπως ο Αδόλφος πολλά μέτωπα. Πρέπει Έλληνες, Ισραηλινοί, Κύπριοι και Αιγύπτιοι να του δείξουν ότι δεν μπορεί να τα βάλει με όλους. Πνέουν ισχυρότατοι άνεμοι πολέμου στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο. Η χρονιά του Χοίρου -σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο- φεύγει ενώ η Ελλάδα εποικίζεται με κάθε καρυδιάς καρύδι. Έρχεται ο Αρουραίος το 2020. Το 2019 μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση και μια αβεβαιότητα. Μας έλεγαν για κανονικότητα, ότι θα δραπετεύσουμε από τα μνημόνια. Οι τσέπες των Ελλήνων παραμένουν άδειες, οι φόροι τους ξεζουμίζουν, ο ΕΝΦΙΑ βαραίνει τα σπίτια μας και χιλιάδες από αυτά βγαίνουν στο “σφυρί”. Οι δείκτες της ανεργίας δεν βελτιώθηκαν. Οι νέοι δουλεύουν για 300-400 ευρώ. Αρκετοί φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν ένα καλύτερο μισθό και αύριο. Είμαστε πλέον ένας λαός διασποράς, ξεριζωμένος από το μνημόνιο. Η Ελλάδα διώχνει τα παιδιά της και μετατρέπεται σε χώρα γερόντων. Οι πολίτες με το ζόρι στέκονται στα πόδια τους, οι μισθοί και οι συντάξεις «ψαλιδίστηκαν» τόσο πολύ ώστε τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα.

Τσίπρας και Κοτζιάς μας σέρβιραν την συμφωνία των Πρεσπών και μας είπαν ότι θα μείνει στην ιστορία. Οι λαϊκές αντιδράσεις ήταν πολλές για τις Πρέσπες. Έθαψαν δύο φορές τους ήρωες της Μακεδονίας στα θολά νερά της λίμνης, λες και το έκαναν επίτηδες. Οι Γερμανοί είχαν πιάσει και τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη. Τον έναν για να υπογράψει και τον άλλο για να παραμείνει άφωνος και να προειδοποιεί για τα αποτελέσματα. Δεν ρωτήσαμε όμως, ένα «μικρό» κράτος σαν την Γαλλία, τι πίστευε για αυτή την συμφωνία. Οι Σκοπιανοί στην πραγματικότητα συνεχίζουν να αυτοπροβάλλονται ως “Μακεδόνες” και να αποκαλούν τα προϊόντα τους «μακεδονικά». Ο Καμμένος πήρε οριστικό ‘διαζύγιο’ από τον Τσίπρα. Το Μαξίμου τα βρήκε με τους ΑΝΕΛίτες που εγκατέλειψαν τον Καμμένο και χιλιάδες διαδηλωτές τους φώναζαν προδότες και πρόθυμους, «τρώγοντας» παράλληλα τα δακρυγόνα.

Τα νησιά μας βούλιαξαν από μετανάστες που τους αφήνει ο Ερντογαν να περνούν στην Ελλάδα, για να εποικίσουν την ηπειρωτική χώρα και να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Όταν Έλληνας πρωθυπουργός συναντά τον Ερντογάν βλέπουμε παγωμένα χαμόγελα και αμηχανία. Οι ροές των μεταναστών το 2019 ήταν ασταμάτητες και δεν ανακόπτονται με τίποτα. Έχουμε ρεκόρ αφίξεων τριετίας! Η Μόρια είναι ένα πρόβλημα με ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα κόμματα αλληλοκατηγορούνται. Η χώρα έγινε στόχος αρνητικών δημοσιευμάτων για τον καταυλισμό της ντροπής, μια φυλακή με στοιβαγμένες ανθρώπινες ψυχές. Επί κυβέρνησης Μητσοτάκη το μεταναστευτικό είναι το Νο1 πρόβλημα. Οι ΜΚΟ καρπώνονται εκατομμύρια για να παίζουν το παιχνίδι της υποδοχής. Ο Μητσοτάκης πρέπει να σφραγίσει τον Έβρο και να πάρει μέτρα με θέα όπλων.

crashonline.gr

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ 12/21/2019 @ 1:59 ΠΜ

    Από πότε η ρουφιανιά έγινε επάγγελμα και μάλιστα αποδεκτό από την “κοινή γνώμη ‘ ;
    Όλοι οι ένστολοι είναι ρουφιάνοι της μασονίας. Ποια είναι η “δουλεια” τους που μας τσαμπουρνας κύριε Φράγκα; Η ρουφιανιά στους “αδελφούς ” εβραίους όπως μας λες;

  2. Tiktak tik tak 12/21/2019 @ 6:50 ΠΜ

    O TRAGKAS EXEI KAI XORA NA PAEI KAI LEFTA NA ZHSEI ESEIS MOS DEN THA EXETE OYTE XORA OYTE STON ILIO MOIRA TIK TAK TIK TAK ENA LEPTO PRIN TIS 12 O MARTIOS OOY ERXETE THA EINAI KAFTOS KAI THA EXEI XROMA KOKKINO TIK TAKTIK TAK TIK TAK O XARTIS DEIXNEI ELLADA KAI TO ROLOI DEIXNEI POLA DAKRIA TIK TAK

  3. Κάθε φορά που μεταδίδει ο Τράγκας…

    Γ.Τράγκας: «Κάθε ελληνικό σπίτι πρέπει να έχει όπλα – Φοβάμαι την δολιότητα της Μέρκελ»

    … τώρα για το έτος του Χοίρου,
    μου ενισχύει την υποψία πως κάνει ρεζουμέ, όλων των γεγονότων
    που έχουν ήδη αναλυθεί εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ.

    Μια μικρη παρατηρηση …για ερευνα απο ολους σας …!

  4. Η παρακάτω είδηση αναδείχθηκε εδώ και χρόνια από το Stranger,
    αλλά κατά πως φαίνεται, «αποφάσισαν» πως τώρα
    εισερχόμαστε στον καιρό της «τέλειας καταιγίδας».
    [Ένας όρος που περιγράφει τον σπάνιο συνδυασμό γεγονότων
    ή περιστάσεων, που με τη σειρά τους δημιουργούν μία ασυνήθιστα
    κακή κατάσταση.]

  5. Κρίση της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων
    Αύξηση τιμών – ανεπάρκεια προϊόντων
    Μία παγκόσμια καταστροφική περίοδο για τις γεωργικές καλλιέργειες.
    Το Βόειο και το χοιρινό κρέας, το κοτόπουλο & τα ψάρια
    αποτελούν τις 4 κύριες πηγές πρωτεΐνης σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Τώρα, σε αρκετά μέρη του κόσμου, το χοιρινό κρέας είναι ανεπαρκές.

  6. Ανεξέλεγκτος ο ιός της αφρικανικής πανώλης των χοίρων,
    ή αλλιώς Έμπολα των χοίρων, στην Ινδονησία

    .zerohedge.com/health/pig-ebola-now-running-wild-indonesia-and-has-already-killed-quarter-worlds-swine

    [video src="https://nv.vi-serve.com/vis-media/101/262/Ycbn9W0BiTGFCbvHcQkb_720p.mp4" /]

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*