Διαφημίσεις

Τραγικές καταστάσεις βιώνει η Σάμος, όπου η συσσώρευσε χιλιάδων λαθρομεταναστών-εποίκων έχει οδηγ΄σηει όχι μόνο σε έκρυθμες καταστάσεις κα ιεπεισόδια, αλλά και σε φαινόμενα κοινού ποινικού δικαίου.

Τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ κάνουν τις τελευταίες ώρες φωτογραφίες λαθρομεταναστών, “κατατρεγμένων και αναξιοπαθούντων”, οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά ρημάξει σπίτια του νησιού!

Αυτή είναι η πολυπολιτισμική κοινωνία που οραματίζεται η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης;

https://twitter.com/theGreekoala/status/1201121114606489600

voicenews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ: Λαθρομετανάστες λεηλατούν σπίτια στη Σάμο – Υπό πολιορκία στην ίδια μας την πατρίδα…”
  1. ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ; ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ; ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΠΙΘΗΚΙΑ, ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΙΚΟ ΚΟΛΠΟ. ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΡΑ, ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.

  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΜΠΑΤΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ.
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ.
    ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΒΡΩΜΑ.
    ΚΑΙ ΟΙ 300 ΜΑΖΙ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΤΕ. ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ.

  3. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΘΗΝΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΛΕΣΒΟ, ΣΑΜΟ, ΧΙΟ, ΛΗΜΝΟ, ΚΩ, ΡΟΔΟ, ΛΕΡΟ, ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΨΕΥΤΟΗΓΕΤΙΣΚΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΤΡΕΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ…

  4. Σιγα σιγα αρχιζει η λεηλασια. Ασιατοβαρβαροι ολων των ειδων διχως λεηλσια εξ αιματος δεν γινεται…αυτοι γεννιουνται για την λεηλασια πραγματων , ζωων , και ανθρωπων και η θεα των ειναι η καταστροφη….αιωνες τωρα….ποσοι ελλαδιτες πολιτες τη καταγωγη βαρβαριαν ?

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
    ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Η ΣΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΤΩΝ .ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΤΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ;;;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΤΩΝ ΜΟΝΟΝ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ .

  6. ΤΟ ΚΟΑΝ΄
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΟΧΙ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΕΝΑ 10-20% ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ 10-20% ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ 3% ΜΑΧΙΜΩΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ KAI EΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ???

  7. Εύκολο να λες στους άλλους “πάρτε τα όπλα” …. και ο κτηνοτρόφος στην Λεσβο το πήρε και πυροβόλησε στον αέρα την ώρα της λεηλασίας , αλλά είδαμε τι έπαθε . Χειροπέδες.
    Κατάσχεση όπλων . Παραλίγο φυλακή .
    Η’ τα παίρνουμε όλοι μαζί , η’ θα μας εξοντωνουν νομικά έναν έναν …. Το πρώτο φαίνεται αδύνατον όταν ακούς πολίτες σε χωριά να λένε ” μπορούμε να ζήσουμε όλοι μαζί” , εννοώντας τα νεγροειδη σκουπίδια του Ισλάμ.Πρεπει να πιάσουμε πάτο πριν η αντίδραση γίνει μαζική. Δηλαδή να βλέπουμε

  8. Δηλαδή να βλέπουμε το διπλανό σπίτι να λεηλατείται , τους ιδιοκτήτες να δολοφονούνται στην μέση του δρόμου , τις γυναίκες να βιάζονται δημοσίως και τις αρχές να προστατεύουν τους δολοφόνους την ώρα που τελούν τα εγκλήματα προτάσσοντας τις πλάτες τους για να τους διευκολύνουν ……. μόνον τότε θα πάρουμε τα όπλα … και πάλι , όχι όλοι.

  9. Καλα να παθουν, διαχρονικα κομμουνια ειναι εκει περα, βασικα καλα να παθουν ολοι και μεις μαζι, διαπραξαμε για δεκαετιες υβρις…η Νεμεσις παντα ακολουθει..

  10. Kαταντια…Αυτη δυστυχως ειναι η νεα σκληρη πραγματικοτητα που ζουμε..Φταιμε που τους ψηφιζουμε ακομα..Αν ο λαος εκανε αποχη απο τις εκλογες ο Κουλης δεν θα ειχε μπει μεσα στην βουλη ..Τωρα τους λουζομαστε ..αυτους και τους λαθρομεταναστες τους

  11. υπαρχει τροπος εξαφανιστε τους τα βραδια χωρις οπλα μην ειστε βλακες κρεας ειναι το νησι και τα ματια σας βλαμενα εεεεε βλαμενα απλα δεν ειμαι εκει αυτο ειναι το προβλημα μου

  12. ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ…ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ ΞΕΚΊΝΗΣΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΔΡΑΝΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ,ΟΜΩΣ ΟΧΙ.
    ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ,ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΤΕΙ ΜΠΟΣΙΚΟΣ ,ΧΑΝΕΤΑΙ.
    ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ.
    ΤΕΤΈΛΕΣΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ.
    Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΝΑ ΒΡΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΝΕΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ.
    ΕΙΠΑΜΕ…ΤΟ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ.
    ΟΣΟ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΟΠΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΚΛΕΊΣΕΙ Η ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ…

  13. Στην Λεσβο εξυπνε, οι αστυνομικες και δικαστικες δυναμεις ειναι μεγαλυτερες, και αρα ο τοπικος πλυθησμος ειναι πιο ευαλωτος εκει (…ασε και υπηρετησα την θητεια μου στο νησι, και ξερω!) Σε τετοια ομως νησια, ειναι πιο ευκολο ν’ αρπαξεις την καραμπινα! Απο καπου πρεπει ν’αρχισει η σπιθα. Και κακα τα ψεματα…αυτη δεν μπορει ν’ αρχισει απο πυκνοκατοικημενες περιοχες, ή απο μητροπολιτικα κεντρα…πρωτα απο την επαρχια, κι απο μερη με ημιαυτονομια θ’ αρχισει! Ξυπνα επιτελους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *