Διαφημίσεις

ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ !

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΥΠΩΣΕ ;

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΝΕΜΕΙ ;

ΡΕ ΕΥ !ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΙΚΙΑ !

….ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ Ή ΑΠ’ΕΞΩ…ΤΟΝ/ΤΗΝ ΡΩΤΑΣ …”ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ..”,ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ….!ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ….ΤΟΝ/ΤΗΝ ΒΟΥΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ !
ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΒΟΥΡΙΧΤΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ,ΝΑ ΠΙΑΣΗ ΓΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΜΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ !

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ …ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ,ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΚΩΛΑΡΙΟ ,ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ,ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ;

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ , ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ;

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ;

ΡΕΕΕΕΕΕ !ΜΠΟΥΚΕΤΑ !ΚΑΤ’ΕΥΘΕΙΑΝ !
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΚΑΤ ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΟΥΤΣΟΥΝΗ ΝΤΙΡΕΚΤ ΚΑΙ ΟΞΩ ΠΕΡΑ !
ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΝΤΡΑΣ ;;
ΕΔΩ !!ΕΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΡΑ !!
ΕΔΩ !ΕΛΑ ΕΔΩ ΣΕ ΜΕΝΑ !

ΕΛΑ ΜΑΛΑΚΑ !ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ !ΕΛΑ !!ΕΛΑ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΡΑ !

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ !ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ,ΘΑ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΟΥΡΙΟΙ.

ΝΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΡΑ !

ΤΟΣΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΝ !

ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΥΡΙΖΟΜΟΥΝΗΔΕΣ ,ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΟΥΧ ,ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ,ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΗ ,ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΙΑ ,ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ ,ΝΑ ΡΕ ΧΑΜΟΥΡΑ !ΟΟΟΥΥΥΥ !

ΚΥΤΤΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ !

ΤΡΑΒΑ ΣΤΙΣ ΨΩΛΟΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ,ΤΡΑΒΑ ΣΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ .

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ;

1.ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ

2.ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.

ΤΙ ΕΙΠΕ ,ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΑΤΙΑΡΗΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΣΥΟΝ ΦΙΛΙΠ ΓΚΡΑΝΤΙ…
ΝΑ….ΞΕΡΕΤΕ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΓΚΡΑΝΤΙ ;

“ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ “.
ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΡΑ ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΗΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!
ΕΛΑ ΔΩ ΡΕ ΚΥΛΟΤΙΔΗ !

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΣΚΡΟΦΑ ,ΝΑ ΔΗΣ ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ !
ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΙΝΕ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !
ΕΛΑΤΕ ΔΩ ΡΕ ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ !ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ !!!!!

ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ !!!ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ,ΣΚΑΤΟ ΟΒΡΙΟΙ ,ΔΕΝ ΦΘΑΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ,ΔΕΝ ΦΗΑΝΕΙ ΠΟΥ ΨΗΨΙΣΑΤΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ ,ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!!!
ΡΕΕΕΕ !!!ΟΡΓΙΣΘΕΙΤΕ !!!

ΚΑΒΛΩΣΤΕ ΜΕ ΟΡΓΗ !!!!!

Α ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΕΣ…ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ !!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΕΛΕΟΣ !!!
Α ΡΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !
Α ΡΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΙΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ…
Η ΡΟΔΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ….

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

Απάντηση …

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ:

ΣΩΣΤΟΣ!

1.ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΗΜΑΤΑ,
2.ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

thesecretrealtruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Το μοίρασαν στην Μάνη… Εντάξει, φτάσαμε στον πάτο μάλλον”
  1. Ας τους παρουν αυτοι που τους γουσταρουν .,εμεις δεν τους θελουμε ..Τα σπιτια και η καρδιες μας θα παραμεινουν κλειστα σε αυτους..Δεν ειναι ανθρωποι για να τους φερουμε σπιτη μας ..ειναι δαιμονια και ερπετοειδη με μορφη ανθρωπου ..ολοι τους

  2. …μαλλον εχουμε πατωσει!!!
    χαμηλοτερα δεν υπαρχει..μηπως τωρα που πιασαμε πατο αρχισουμε να ανεβαινουμε…αφου πιο κατω δεν εχει…ειδωμεν

  3. ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΡΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, Η ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, Η ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ, Η ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ, ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ, Η ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ, Η ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΗ ΚΑΘΕ ΓΟΝΑΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.
    ΟΧΙ ΡΕ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΡΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΡΥΠΑΡΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ.

  4. ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΞΑΝΑ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ.
    ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΞΥΛΙΝΑ ΠΗΧΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΣΟΣΚΛΕΛΗ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

  5. ΠΑΡΤΕ 2 ΜΑΔΕΡΙΑ Η 2 ΚΑΔΡΟΝΙΑ, ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΦΗ.
    ΦΤΙΑΞΤΕ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΑ, ΑΦΡΙΚΗ Η ΑΣΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  6. ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
    ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.

  7. Ο ΘΕΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΤΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

  8. ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΕΛΗΝΗ ΕΞ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΥΒΓΡΙΔΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ….ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ”ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ” ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

  9. ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ, ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΤΑΡΑΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    “….ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ… ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΠΕΙΛΗ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΘΟΡΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΕΚΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ Η ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ….
    Η ΜΚΟ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ…

  10. ΕΙΣΑΙ 100% ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟ.
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;;;
    ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΡΒΑ;
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ;
    ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

  11. Τόσο καιρό φωνάζουμε “πάρτε τους στα σπίτια σας” . Ωραία λοιπόν. Για να δούμε πόσοι από αυτούς που κόπτονται για τα νεγροειδη σκουπίδια του Ισλάμ θα τους πάρουν στα σπίτια τους ;;;;;; Σε εμάς συμφέρει να τους “γνωρίσουν” από κοντά τα ζώα με το χαμηλότερο δείκτη iq της Ευρώπης οι ραγιαδομαλακες Έλληνοι….

  12. Περιμένω με αγωνία να δω πόσους θα πάρει ο κουράδας ο Βαρβιτσιώτης , και ο Χρυσοχοΐδης …. και η Πατουλαινα … και κάτι πονόψυχες εκφωνήτριες ειδήσεων που με τρεμάμενη φωνή και βουρκωμένα μάτια μας εκθέτουν την δυστυχία των γυναικών και παιδιών των καφρων… και πολλοί άλλοι …Περιμένω …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *