Διαφημίσεις

Άσχημα τα νέα για την Ηλεία και την Αχαΐα. Ανέστειλε την λειτουργία της και η «δομή» της Ι.Μ. Kάτω Δίβρης, μετά την άρνηση Αφρικανών παράνομων μεταναστών να μείνουν σε αυτή, καθώς δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις τους.

Μετά την χθεσινή άρνηση περίπου 60 αλλοδαπών να φιλοξενηθούν στην Ιερά Μονή Πορετσού, στα όρια Ηλείας – Αχαΐας, και η Ι.Μ. Kάτω Δίβρης, δυστυχώς δεν θα φιλοξενήσει αλλοδαπούς, αφού η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι κάτω των αποδεκτών επιπέδων των παράνομων μεταναστών.

Σύμφωνα με δήλωση του αντιδημάρχου Αρχ. Ολυμπίας, Βασίλη Αρβανίτη η κατάσταση η οποία βρίσκεται αυτήν την ώρα η δομή δεν είναι κατάλληλη για φιλοξενία «προσφύγων», κανένας από την Συρία.

Μετά τα παράπονα που έγιναν από τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και τις αντιδράσεις αλλοδαπών ο … «Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης» έλαβε.. απόφαση:

Οι 105 αλλοδαποί κυρίως από το Αφγανιστάν, που μεταφέρθηκαν εκεί από το λιμάνι του Πειραιά και βρίσκονταν πριν στη Μόρια, θα μεταφερθούν το απόγευμα σε άλλη δομή στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Αρβανίτη, μόλις η δομή θα είναι έτοιμη θα φιλοξενήσει «γυναικόπαιδα από τη Συρία», όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

f-news.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Δεν τους άρεσε ούτε Ιερά μονή Kάτω Δίβρης – θα μεταφερθούν σε άλλη δομή οι παράνομοι μετανάστες”
  1. ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……..
    ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ “ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΣΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…..
    ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΟΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ …..
    ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ….

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…
    http://www.youtube.com/watch?v=_jdf8qSyrLA
    ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ.
    Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕΝ “ΔΙΥΛΙΖΕΙ” ΤΟΝ ΚΟΝΩΠΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ…
    Η ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΦΑΓΕΣ ΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ.

  3. Ανοίχτε ρε τα 5στερα που είναι κλειστά τώρα και βάλτε μέσα τους ανθρώπους!!!!! All inclusive με βραχιολάκι!!! Οπως κάνετε και με τους Ελληνες άστεγους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *