ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Μωρό 9 μηνών πέθανε στη Μόρια από αφυδάτωση

· Κατοχικά Νέα

Ανθρώπινη τραγωδία σημειώθηκε στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας, στη Λέσβο

Ένα μωρό μόλις 9 μηνών πέθανε από αφυδάτωση, όπως γνωστοποίησαν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα.

Το μωρό έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μερες αλλά η ομάδα των MSF επιβεβαίωσε τις πληροφορίες από το νοσοκομείο χτες, όπως ανεφέρεται στις σχετικές αναρτήσεις της στα social media.

«Η ψυχική και σωματική υγεία των ανθρώπων που είναι στη Μόρια, βρίσκεται συνεχώς σε κίνδυνο. Η Ελλάδα και η Ευρωπαική Ένωση πρέπει να δράσουν άμεσα!» προειδοποιούν οι Γιατροί χωρίς Σύνορα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, ο αριθμός προσφύγων και μεταναστών που φιλοξενούνται στη Μόρια αγγίζει τις 14.000, ενώ ο καταυλισμός έχει υποδομές μόνο για 3.000.

kathimerini.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

STRANGER-VOICE

🍔 CHIBUSA — ΤΟ STREET FOOD ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΟΧΗ!

Δημόσιες υπηρεσίες – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

Στάσεις εργασίας στις εφορίες: Πανελλαδικό πρόγραμμα κινητοποιήσεων έως την απεργία της 25ης Νοεμβρίου

Πληρωμές και ευρώ – ενδεικτική φωτογραφίαFEATURED

ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: 71,78 εκατ. ευρώ σε 83.420 δικαιούχους από 19 έως 23 Οκτωβρίου – Όλες οι πληρωμές

3 απαντήσεις στο “Μωρό 9 μηνών πέθανε στη Μόρια από αφυδάτωση”

  1. ΗΘΑΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ.
    ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ.
    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΜΕΣΩ DNA Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ, Η ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΟΧΟΙΡΩΝ ΣΕΛΤΖΟΥΚΩΝ.

  2. Ε και ; Αυτές που στέλνονται εδώ ,είναι όλες επιλεγμένες μήτρες αναπαραγωγής . Γονιμοποιούνταν από όλους τους αρσενικούς νεγροειδεις της φατρίας τους . Δεν υπολογίζουν την ζωή των γεννημάτων τους παρά μόνον ως επίδομα . Μαρτυρίες για αυτό υπάρχουν μεταξύ γιατρών και διασωστών που καταγγέλουν την εγκατάλειψη και την αδιαφορία των θηλυκών για ο’τι γεννάνε .
    Σε μερικούς μήνες το θηλυκό νεγροειδες θα γεννήσει πάλι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *