10:47 - 13/11/2019

Εφ ολης της υλης … Υπενθυμισης … Stranger…!

Διαφημίσεις

Σκεφθηκα να κανω βιντεο πανω σε αυτο το θεμα που πρεπει να υπενθυμισω ολα οσα μεχρι στιγμης εχουμε μαθει μαζι , απο την αλλη δεν κρυβω οτι ειμαι απογοητευμενος απο παρα πολλα , απο ανθρωπους , απο την κοινωνια μας , απο την συνειδηση μας … ισως να ειναι και εποχη που η ψυχη μου χρειαζεται να κανει μια σουμα σε ολο αυτο τον αγωνα … ! ..Βοηθαει βεβαια το οτι αντιλαμβανομαι παντα με τον δικο μου τροπο στο που ειμαστε σημερα και πως αντιδρουμε , πως μας κοιμιζουν ξανα και ξανα ..πως η επιφανεια μας μαστιγωνει , πως επαναλμβανεται το μοτιβο της πληροφοριας και το υποτιθεται πλεον γνωστο σε ολους ειναι παντα καινουργιο για αλλους κοκ κοκ κοκ..!

Μην σας φαω αλλο χρονο , νοιωθω την αναγκη αυτη την σουμα να την εχω καπου , να την εχω σαν ευκολο οδηγο , σαν το δεκαλογο του σημερινου ανθρωπου …η του οντος που προσπαθει να θυμηθει να γινει ανθρωπος !

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

Το συστημα συντονισμου της ανθρωπινης συνειδησης , το συστημα που χρησιμοποιει η Ελιτ ωστε να σε εχει συντονισμενο σε μια μορφη και κατευθυνση στην σκεψη σου και στην δονηση σου !

Οταν σε ενα κοινωνικο μεριδιο μιας περιοχης – πολης – ομαδας ανθρωπων καταφερεις να δημιουργησεις εικονα-σεναριο-προυποθεση για την δημιουργια ενος συμβαντος …τοτε το συμβαν εχει μεγαλες πιθανοτητες να ακυρωθει μιας και δεν θα ανηκει πια στο συστημα συντονισμου του Σοκ και δεους !

Οταν μπορεις να δικαιολογησεις και να δειξεις φαινομενα η επαναληψεις , συμβολα η χρονικες περιοδους (παραθυρα χρονου) οπου αυτα τα συμβαντα μπορουν να υπαρχουν τοτε ενυσχιεις την θεση σου σαν αποδειξη οτι τα φαινομενα σοκ και δεους …δεν ειναι φυσικα η τυχαια ..τουλαχιστον οχι ολα !

Κατα συνεπεια λοιπον μια “προβλεψη” – αποκωδικοποιηση ροης γεγονοτων δεν ειναι διασπορα φοβου αλλα αντιμετρο στον πραγματικο φοβο του γεγονοτος που θελουν να δημιουργησουν ! Τελευταιο λογο λοιπον σε αυτο μπορει να εχει μονο αυτος ο οποιος μπορεσε να κανει επανελημενα σωστη “προβλεψη” αποκωδικοποιηση και ετσι καταφερε να εμποδισει την ελευθερη ροη πληροφοριας και ενεργειας που ειχαν επιλεξει οι φροντιστες του φοβου!

Δεν μπορει κανεις να κρινει και να μιλησει ως αποψη αν δεν εχει πρωτα συγκρινει ολη την μεθοδολογια αυτων που προσπαθουν να εμποδισουν γεγονοτα σοκ και δεους , false flag κλπ , αν το εχει κανει και εχει βρει με μαθηματικα οτι οι κινησεις – δηλωσεις – επιβολες πεδιου δεν ειχαν αποτελεσμα , δεν καταφεραν να χαρτογραφησουν το μελλον και τα σχεδια των επικυριαρχων τοτε μονο μπορει να φερει αποψη …οτι αλλο συμβαινει συμβαινει μονο για εναν λογο ..την αποδομηση και την απομακρυνση του κοπαδιου απο μια αληθεια που δεν τους συμφερει !

Ξανα για να γινει απολυτα κατανοητο , αν μεσα σε μια πολη 6 εκατομμυριων ανθρωπων καταφερεις να ενημερωσεις για γεγονος που ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ και εχεις την δυνατοτητα και την γνωση του κωδικα να δωσεις και τον τροπο , τοπο , σκοπο , κοκ…τοτε αυτοματα αν εχεις την δυναμικη να λαβουν την πληροφορια αρκετες χιλιαδες ανθρωποι ….ακυρωνεις το γεγονος η τουλαχιστον του αλλαζεις την ελευθερη εκβαση του!

ΠΕΔΙΟ -ΛΟΥΠΕΣ – ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ

Τα παντα πανω στο συμπαν εχουν ρυθμους και επαναληψιμοτητα , εχουν κυκλους και ρυθμους !

Ολα τα εμβια οντα εχουν ρυθμους , καποιους απο αυτους τους αναφερει η επιστημη καποιους τους κρυβει !

Οι ανθρωποι εχουν ρυθμους και κυκλους , οι ανθρωποι ζουν στον δικο τους περιορισμενο κυκλο επαναληψεις σε πληροφορια , συναισθηματα και γεγονοτα ..ακομα και οταν αυτα εχουν αλλο ονομα και αλλο προσωπο ..!

Η φυση μας εχει ρυθμο και κυκλους , ο καιρος το ιδιο …τα παντα πανω στην γη υπακουν σε αυτους τους νομους !

Αν με καποιο τροπο μπορουσαμε να κανουμε τις σωστες μετρησεις επαναληψεων σε συγκεκριμενα μοτιβα και αποελεσματα θα μπορουσαμε να γνωριζουμε πολυ περισσοτερα για το μελλον μας !

Σαν παραδειγμα θα ξαναπω το θεμα με τον παγο και τις μετρησεις που μας δειχνει ο ιδιος για το μετεορολογικο παρελθον της γης μας , οι επιστημονες παρα τα οσα μαθαινετε για την λεγομενη Υπερθερμανση γνωριζουν οτι βρισκομαστε στην εποχη του κυκλου της γης οπου θα περασουμε σε ποιο ψυχρο κλιμα κατα κανονα , να εξηγησω να μην μπερδευτειτε οι υψηλες θερμοκρασιες που υπαρχουν σημερα ειναι ενας σταθερος κυκλος μεσα στις χιλιετιες της γης και δεν φταιει ουτε η κλανια της αγελαδας , ουτε ο ανθρωπος που μολυνε το περιβαλον αλλα απολυτα και με συνεπεια ακολουθουμε εναν κυκλο χιλιετιας οπου η γη εχει αυξηση στις τιμες αυτες , την τελευταια φορα που ειχαμε τις ιδιες ενδειξεις ηταν περιπου το 900 με 100οο μχ ..Οπου τοτε δεν υπηρχαν εργοστασια και μεθανιο και ολα τα αλλα καλουδια που λενε σημερα οτι ειναι η αιτια της Υπερθερμανσης !

Με το ιδιο σκεπτικο των κυκλων λοιπον πρεπει να μελετησουμε (εμεις το κανουμε) τον κυκλο της συνειδησης , τον κυκλο των γεγονοτων , τον κυκλο τυχαιωνσυμβαντων οπως πχ καταστροφες κοκ κοκ κοκ…!

Το δικο μας σκεπτικο στην ερευνα ειναι οτι ολοκληρο το συμπαν ειναι ενας οργανισμος που ακολουθει της δικες του κυκλικες ορεξεις ..ειτε ειναι απωλεια ενεργειας ειτε ειναι συντηρηση ενεργειας κοκ !

Η γνωση του κυκλου της μπαταριας στην ενεργεια που εκφραζεται με απωλεια σε ψυχικη ενεργεια μπορει να ειναι ενα μελλοντικο μοντελο προειδοποιησεις και σωτηριας !…

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΕΔΙΟΥ

Το ιδιο το dna μας εχει αποδειχθει οτι επηρεαζει το συμπαν , την υλη και κατα επεκταση την πραγματικοτητα μας !

Σε εναν κοσμο οπου η συνειδηση μας του δινει την μορφη του απειρου , οπου η συνειδηση μας δημιουργει τα ορια της υπαρξης του ιδιου του συμπαντος ειναι για εμας απολυτα αναγκαιο και για τον Ελληνα εντολη να μαθει να χρησιμοποιει σωστα τον λογο και την συνειδηση του .

Το υποσυνειδητο μας παρακολουθει και αυτο την “πραγματικοτητα” μας και καταγραφει μεσα μας ολα τα ασυνδετα κομματια που η λογικη μας νομιζει οτι δεν ειδε ..!

Ενα ατυχημα λεωφορειου με 33 ατομα οπου το νουμερο τις πινακιδας στην προσθεση του βγαζει αθροισμα 33 και η ημερομηνια γεννησης του οδηγου βγαζει το ιδιο και η αριθμοσοφια του ονοματος του μπροστινου επιβατη που πεταχτηκε εξω απο το μπαμπριζ βγαζει το ιδιο … για το υποσυνειδητο ειναι μια τεραστια τροφη σκεψης , αναλυσης και αποθηκευσης μεσα στον σκληρο πυρηνα του εγκεφαλου μας …ΧΩΡΙΣ η λογικη μας να το γνωριζει !!…

Οποιος γνωριζει τον τροπο να κανει το υποσυνειδητο μας να καταγραφει τους δικους του συμβολισμους , τα δικα του ιερα νουμερα , την δικη του χωροχρονικη στιγμη επιβολης η απωλειας ενεργειας ..τοτε ειναι αυτος που κατα ουσια μας οδηγει σαν μαριονετες , ειναι αυτος που μας εχει φυτεψει το ναι η το οχι σε μια σπουδαια αποφαση , ειναι αυτος που μας εχει κανει να επιλεξουμε τον εναν η τον αλλο “αρχηγο” της αγελης μας !

Απο την αλλη οποιος μπορει αυτα να τα κανει εμφανη και να τα αποδεικνυει ειναι αυτος που σαν ενας αντι ιος προσπαθει να σταματησει μια κρυφη εξουσια πανω στον ανθρωπο !

Οπως ακριβως λοιπον σε ενα ατυχημα κανεις δεν αναρωτηθηκε μεχρι χτες γιατι υπαρχουν συγκεκριμενα νουμερα , γιατι εμφανιζονται στην πληροφορια και μετα αναιρουνται απο μεγαλους οργανισμους ειδησεων , γιατι εμφανιζονται σαν ειδηση χωρις λογο και χιλιαδες ακομα παραδειγματα ετσι και ακριβως αυτος που σταματα και βαζει τον αντι ιο δεν μπορει να μιλησει με την γλωσσα που σας εμαθαν …μιας και εκεινη την στιγμη δεν μιλα σε εσας η την λογικη σας αλλα το υπερσυνειδητο , στα ραδιοφωνακια που εχουν στοχευση καπου χωρις να το γνωριζουν , στην εντολη της συνειδηση σας στην πισω μερια (μπακ ντορ) οπου χωρις την εγκριση σας εχετε αποφασισει μεσω των δυνατοτητων σας (που δεν θελουν ΠΟΤΕ να μαθετε) να το κανετε πραγματικοτητα !…Αρα οποιος ξαναμιλησει για ακατανοητα κειμενα , για ακαταλαβιστικα απλα παταει στον μονιμα λαθος διαλογο και πλατφορμα επικοινωνιας …αν το κανει αθελα του και οχι επι σκοπου!

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ

Θα μπορουσα να το πω τοσο ωμα που θα με παρεξηγουσαν και οι πετρες …αν ειμασταν ανθρωποι πανω στην γη …η καλυτερα αν ξαναγινομασταν ανθρωποι πανω στην Γη δεν θα ειχαμε αναγκη ποτε να ξανα ζητησουμε κατι απο τον θεο μας !..

Η καρδια μας εχει ενα συγκεκριμενο πεδιο οπου δονει το περιβαλον της , τα σημερινα μηχανηματα μπορουν να μετρησουν ενα πεδιο με αποσταση 9 μετρων οπου η καρδια μπορει να αλλαζει και να επηρεαζει την δονηση , αυτα τα 9 μετρα ειναι εκει γιατι απλα εχουμε αυτα τα μηχανηματα να μετρουν μεχρι εκει , η θεωρια της κβαντοφυσικης μας μιλα για ενα απειρο πεδιο οπου τιποτα δεν μπορει σταματησει την επεκταση και την επηρροη της καρδιας του ανθρωπου !…

Επηρεαζουμε τα παντα μονο που υπαρχουμε , η σκεψη μας επηρεαζει τα παντα , τους διπλανους μας , τα παιδια μας , τα επιπλα στο γραφειο μας !

Τα συναισθηματα μας ειναι αυτα που μεταφερουν την εντολη στο κβαντικο πεδιο , ο συνδιασμος νου και καρδιας ειναι ο σερβιτορος της παραγγελιας μας , αν μαθαιναμε τον λογο , τις λεξεις οπως ειναι και τι κρυβουν θα καταλαβαιναμε αμεσως την λεξη συγκινηση ..συν + κινηση …οπου ειναι ενα συναισθημα …οπου με νου και καρδια (συναισθημα) ζηταμε στον σερβιτορο να παραδωσει την παραγγελια μας …να κινηθει δηλαδη προς τα εμας !!…

Ολες οι ασθενειες μας , ακομα και ο θανατος ειναι μορφη εντολης και συγκινησεις , ειτε με λανθασμενο τροπο εγκλωβισμενες μεσα μας ειτε με τον σωστο !

Οι πεποιθησεις μας ειναι αυτες που δημιουργουν την στενη οπτικη μας γωνεια , ειναι αυτες που οδηγουν τον απειρο νου μας και του δειχνουν μονο προς μια μερια να κοιταξει !!

Αν καποιος μπορει να επηρεαζει της πεποιθησεις και τι αφηνουμε εμεις μεσα μας να μπει σαν αληθεια ειναι και αυτος που επι της ουσιας μας καταδικαζει απο γιγαντες δημιουργιας πανω στη γη σε νανους που περιμενουν φοβισμενοι τον θανατο !

Ο ανθρωπος μπορει να θεραπευσει τον εαυτο του αλλα και τους γυρω του ..ΚΑΘΟΛΙΚΑ !!…

Ο λογος που σημερα δεν εχουμε φτασει αυτες οι δυνατοτητες μας να ειναι σε ολους υπαρκτες και κατανοητες σαν ανασα , που δεν εχουμε φτασει σε αυτο το επιπεδο κοινωνιας ειναι οτι γυρω μας πολλοι συνανθρωποι μας ειναι μπολιασμενοι και απολυτα ελεγχομενοι μεσα στο ματριξ των πεποιθησεων της συνειδησης που εχουν επιλεξει οι επικυριαρχοι της γης !

Παντα και παντου θα δειτε οτι υπαρχουν οι ανθρωποι του δεν γινετε , ανθρωποι που χωρις καν να εχουν καταλαβει τι λες η τι θες να κανεις θα που οχι δεν γινεται , δεν θα γινει , αποκλειεται .. αυτος ο ιος δυστχηως δεν μπορει ευκολα να αφαιρεθει απο αυτους τους δυστηχισμενους …!

Παντα θα δεις μεσα σε ομαδες που προσπαθουν για το καλυτερο ανθρωπους που θα προσπαθουν τον διαχωρισμο και την διχονοια της ομαδας ..συνειδητα η ασυνειδητα εκτελουν της εντολες ασφαλειας τους ματριξ που υπηρετουν … και αυτα ειναι ολα μεσα τους σαν εντολες , πισω απο την λογικη τους , πισω απο την δικη τους αποφαση ..βαθια ριζωμενες πεποιθησεις που εκτελουνται αυτοματα απο το υποσυνειδητο!

Οι ανθρωποι γυρω σας ΟΛΟΙ μα ολοι ακλουθουν ενα προσωπικο θεατρο οπου βιωνουν το ρολο , ο ενας ειναι κακομοιρης , ο αλλος ειναι αδικημενος , ο αλλος ειναι ελεγκτικος … ολοι βιωνουν το θεατρο που τους περασε μεσα τους το ματριξ των επικυριαρχων με μονο σκοπο να μην θυμηθουν οτι οι ιδιοι δεν ειναι ηθοποιοι αλλα σκηνοθετες !!…

ΔΕν θα μπω σε προτασεις και λυσεις , μην τους μιλατε η αποφυγετε τους ..ειμαστε ολοι αδελφια μεσα στην ιδια κοσμικη οντοτητα ,ειμαστε τα κυτταρα του θεου που μας εμπιστευτηκε την υπαρξη του , ολοι πρεπει να θυμηθουν και να συνεργαστουν , να ενωθουν σε ενα κοινο στοχο και σκοπο !

Τοτε θα φτασουμε στην αληθινη ζωη , αυτο δεν θελουν να γινει ολοι οσοι ελεγχουν το κοπαδι … !

ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΟΥ

Οπως ακριβως ο τσοπανης σε ενα μεγαλο μαντρι – περιβολη θα βαλει στις ελιες του συρματα να μην φτασουν τα προβατα ετσι και ο επικυριαχος θα βαλει τα ορια του να μην φτασεις εκει που πραγματικα θα δεις την αληθεια ..!

Τα προβατα δεν εχουν συνειδηση και με το συρμα συμβιμβαζονται , εσυ εχεις συνειδηση και εκει μονο μπορει να σε περιορισει ο δικος σου τσοπανης …γιατι δεν θελει να γνωριζεις οτι εισαι ελεγχομενος !

Μεσα στην συνειδηση σου λοιπον και με βαση την δικη σου προσωπικη δονηση , με βαση ακομα και ποτε γεννηθηκες και τι βαρυτικα κυματα εχεις σαν υπογραφη πανω σου φροντιζει να περναει μεσα στην συνειδηση σου τα συμβολα και τα αρχετυπα που εχουν και αυτα υπογραφη ιδιας δονησης ..!

Πρεπει να νοιωθεις ελευθερος για να εισαι χρησιμος , δεν πρεπει να γνωριζεις οτι εισαι κατω απο ελεγχο , πρεπει ολα να γινονται στο πισω μερος του σκληρου σου ..!

Οταν καποιον λοιπον δεν σου ζηταει τιποτα αλλα καταφερνει να σε φωτοτακτιζει κοντα του ΑΚΟΜΑ και οταν δεν καταλαβαινεις γρι τι λεει ..τοτε απλα εχεις δυο επιλογες ..η τρεχα να φυγεις μακρια μπορει να ειναι για το απολυτο κακο σου …η στασου πλαι του σαν συνπολεμιστης του και προσπαθησε να τον προφυλαξεις γιατι αναγκαστικα επρεπε καποιος να το ξεκινησει …πραγμα που σημαινει οτι ειναι σε μονιμη στοχευση οσους και καθρεφτες να βαλει ..!

Κλεινω κουραστικα ..ειπα οσα πιστευω μπορειτε να τα εχετε σαν οδηγο αμεσο … οχι ολα οσα μαθαμε η ειδαμε μαζι αλλα εναν οδηγο ικανο να σας κανει να σκεφτεστε , ικανο να σας κανει να κρινετε , ικανο να σας κανει να βλεπετε πισω απο τις μασκες των ηθοποιων γυρω μας !

Οτι γνωρισα προστατευω , κατακτω οτι με απειλει ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΑΚΑΝΘΟΣ 11/13/2019 @ 12:06 ΜΜ

    ευχαριστω, ευχαριστουμε

  2. Μανιάτη Βηρσαβεέ 11/13/2019 @ 1:50 ΜΜ

    Ο επικυρίαρχος έχει ένα όνομα είναι η σιωνιστική ομάδα, όπως εκφράζεται μέσα από τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και οργανώνει τη ζωή μας στη βάση της παγκοσμιοποίησης, με μια παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμια οικονομία και παγκόσμια θρησκεία, προκειμένου να υποδεχθεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, του οποίου γνωρίζουμε τον αριθμό του ονόματος, σαν παγκόσμιο ηγεμόνα και βέβαια είναι πρόσωπο, όχι η υπεροντότητα της πληροφορίας και άλλα τέτοια. Είναι συγκεκριμένο πρόσωπο, που θα γεννηθεί, όπως όλοι.

  3. Α να Δ ω Ν 11/13/2019 @ 5:50 ΜΜ

    Οταν καποιον λοιπον δεν σου ζηταει τιποτα αλλα καταφερνει να σε φωτοτακτιζει κοντα του ΑΚΟΜΑ και οταν δεν καταλαβαινεις γρι τι λεει ..τοτε απλα εχεις δυο επιλογες ..η τρεχα να φυγεις μακρια μπορει να ειναι για το απολυτο κακο σου …η στασου πλαι του σαν συνπολεμιστης του και προσπαθησε να τον προφυλαξεις γιατι αναγκαστικα επρεπε καποιος να το ξεκινησει …πραγμα που σημαινει οτι ειναι σε μονιμη στοχευση οσους και καθρεφτες να βαλει ..!
    Καλώς,
    Αλλά,
    Ποια ή διαφορά σου
    Μεταξύ άλλων
    Φοτοτακτων*που λες

  4. Α να Δ ω Ν 11/13/2019 @ 6:01 ΜΜ

    Συνεχίζω,
    Λοιπόν συγχωρείστε με
    Όλοι οι
    Φοτοτακτες*
    Και σύ Stranger,
    Για αυτό που θα πω,
    Κανείς δεν θά καταφέρει
    Να γίνει
    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ,
    Αν δεν γίνει
    5,,,,,,,2
    Θα ήθελα Stranger
    Νά δώ στα γραπτά σου
    Τόν ΙΔΙΟ ΤΌΝ ΘΕΌ
    Θα ήθελα πάρα πολύ
    Να δώ* ότι εσύ είσαι*
    Να δώ* ακόμη και
    Την Πατρουδη,
    Τόν οιοδήποτε*
    Να βρούμε Τόν θεό
    Παντού,
    Αλίμονο,
    ΟΛΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ
    ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
    ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ,
    180°

  5. Άρης Παπαμιχαήλ 11/13/2019 @ 7:32 ΜΜ

    Η Σχολή των Θεών Elio D’ Anna ….

  6. Παρών. Ευχαριστώ.

  7. ΚΤΥΠΗΣΕΣ ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!
    ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ!!!
    ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ?ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΩΣ ΑΔΕΛΦΟΝ!!!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,ΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΣΟΥ,ΩΣ ΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ!!!
    ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΕΒΟΥΜΕ

  8. ΔΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΕΓΩ,ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ Τ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ!!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ,ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΣΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΣΗ ΧΑΡΙΣ ΤΟΥ.Η ΦΡΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΚΡΥΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ.ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ!!!ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ.
    +++ΙΣΧΝ+++

  9. Το μυαλό μας υπακοή μια κασέτα που γράφτηκε από το υποσυνείδητο μας .Είναι γεμάτο εντολές που μας επιβάλει φασιστικά να τις ακολουθούμε ενάντια στην λογική μας.Συνειδητά θέλει πολύ ενέργειά ψυχική για να κοντραρουμε το υποσυνείδητο μας και να πάμε ενάντια στης επιλογές του.Σε αυτήν την μάχη κερδίζεις μόνο αν αφιερώσεις χρόνο και ακονισεις την λογική σου στην παρατήρηση του κόσμου μας και Πάνο από όλα αν συνδεθείς με την αγάπη του Θεού καικαλάβεις την μάχη που έχει αξία .

  10. Α να Δ ω Ν 11/14/2019 @ 9:20 ΠΜ

    Όλοι εσείς
    Οι επίδοξοι σωτήρες θεοί,
    Πείτε μας
    Μία φορά,
    Μίαν Αλήθεια,
    Οι Ιδέες πού έρχονται
    Σέ σάς
    Όλη η γνώση πού έχετε,
    Από πού έρχεται*?
    Πού τής βρήκατε (ιδέες)?
    Γιατί ότι σάς δίνετε*
    Το κάνετε δικό σάς?
    Με ποιο δικαίωμα
    Εφόσον σάς δίνετε
    Γνώση
    Τήν οικειοποιηστε?
    Η στάση σάς αυτή
    Υποδεικνύει το ποιόν
    Και αυτό είναι
    Ο Εγωισμός,
    Κρίμα

  11. Α να Δ ω Ν 11/14/2019 @ 9:24 ΠΜ

    Πιστεύω ότι θα σου
    Γράφω από τώρα
    Και έπειτα
    Ότι θά τά δείχνεις*
    Θά τά κάνεις φανερά,
    Αλήθεια χρειάζεται,
    Να πούμε Αλήθειες
    Χρειάζεται,

  12. ανωνυμος72 11/16/2019 @ 3:57 ΜΜ

    ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΟΔΥΝΗ, ΔΙΝΕΙΣ ΗΔΟΝΗ,..
    ΑΡΗΚΤΑ ΕΝΩΜΈΝΕΣ ΣΕ ΣΕΝΑ.. ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΆ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΝΙΩΣΕ ΗΔΟΝΗ.. ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΦΎΠΝΙΣΗ.. ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΟΔΥΝΗΣ ΣΟΥ.. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΊΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..
    Η ΓΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΜΕ ΠΟΝΟ, ΤΟ ΠΈΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΑΦΑΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΙΆ ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ!! ΤΡΊΤΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΆΕΙ, Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΈΚΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΈΧΕΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΕ ΣΠΑΣΜΟΎΣ.. ΦΑΕΘΩΝ..
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;; ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΊΠΕΔΟ.. ΞΕΝΕ ΕΔΩΣΕΣ.. ΆΡΡΗΤΑ ΡΉΜΑΤΑ!!

  13. ανωνυμος72 11/17/2019 @ 2:44 ΠΜ

    Όπως το σώμα εξελίσσεται κατ’ απομίμηση και σε αντιπαράθεση με την ψυχή, έτσι και αυτό που αποκαλούμε σήμερα σεξ εξελίσσεται κατ’ απομίμηση και σε αντιπαραβολή μ’ εκείνο που λέγεται «Έρωτας»..
    ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΕΞ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΡΩΤΙΚΟ, ΞΕΝΕΡΩΤΟ.. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊΤΕ ΤΟΝ ΑΠΌΛΛΩΝΑ.. ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΕΞ Ο ΆΓΓΕΛΟΣ, ΕΝΏΘΗΚΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΌΣ.. ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΔΑΊΜΟΝΕΣ!! ΦΑΕΘΩΝ.
    ΓΑΙΑ ΜΗΝ ΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΆΓΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ.. ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ.. ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΏΣ!

  14. ανωνυμος72 11/19/2019 @ 11:30 ΜΜ

    Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΉ ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΌΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.. ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΦΛΥΑΡΊΕΣ..
    ΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΠΌΛΕΜΟΣ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣΕΙΣ..
    ΦΑΕΘΩΝ
    ΤΗΝ ΨΥΧΡΌΤΗΤΑ ΠΡΟ ΤΟΝ ΔΑΊΜΟΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΑΚΏΝΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΧΕΤΕΎΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΆΤΡΕΥΕΙ.. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΚΟ!
    ΣΚΕΨΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΈΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΧΆΔΙ, ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΆ;
    ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΌΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΕΙΔΩΛΗ!! ΣΚΈΨΟΥ.. ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΙΛΩ!!

  15. ⚡Γεώργιος⚡ 11/23/2019 @ 7:02 ΠΜ

    Χαίρετε. Κάθε ήλιος και ένας θεός! Η θεϊκή καταγωγή μοναδικότητας ενός ανθρώπου στην πλήρης διάσταση του, πάντα διακρίνετα ως κύκλος..360*! Τώρα, εδώ που στην διάσταση που είμαστε αυτό που φαίνεται ως άνθρωπος είναι 180+180…. αλλά ακόμα δεν πληρώθηκε ο χρόνος για να ολοκληρωθεί σε 360*!! Σίγουρα οι λόγοι και οι αιτίες υπάρχουν γι’αυτό! Όπως φαίνεται η όποια δύναμη που συντηρεί αυτήν την αντίθεση… είναι μόνο για την διαιώνιση του θνητού στοιχείου! Δηλαδή η εκμετάλλευση σε όλο του το μεγαλείο!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*