Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΖΩ ΨΕΥΤΗ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΙΜ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΑΛΑ

Δεν υποτιμούν καθόλου την νοημοσύνη του λαού!!!

Δεν τον κατατάσουν στην κατηγορία του μόνινου και αιώνιου κορόιδου!!!

Δεν τον χειρίζονται τόσες δεκαετίες σαν σκύλο, σαν γκοίμ.

Δεν είσαι γκοίμ, γιατί δεν στο δήλωσαν;;;

Δεν πρόκειται να αντιληφθείς το βάθος της σκευωρίας, εφόσον κυνηγάς το χρήμα και την χλιδή 24/7, ψάχνεις να δείς έλληνες πατριώτες…ενώ η πολιτική γραμμή εξοντώνει συστηματικά έναν ολόκληρο λαό…

Ένας ολόκληρος λαός πεινασμένων και αρκετές φορές πολύ πλούσιων γκοίμ, ένας Κώτσος με περικεφαλαία. Κατά τα άλλα το ντιμπέιτ μεταξύ των μεταλαγμένων οβρίων κάνει την εργασία του, χτυπάει κόκκινο στον πατριωτικό προσανατολισμό:

Tι μας ταίζει το Πρώτο Θέμα:

“Σφοδρή αντιπαράθεση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια της συζήτησης επί του νομοσχεδίου για τη χορήγηση ασύλου σε πρόσφυγες”
Όταν ο έλληνας αρχίζει να δια-κρίνει ότι όλοι αυτοί που ψηφίζει δεν είναι έλληνες, ότι είναι καταταγμένος στο έκπτωτο είδος των γκοίμ, τότε θα ξεκινήσει και η αφύπνιση…συνεχίστε να διαβάζετε τις επικεφαλίδες αντί-λογου, στην αντι-μαχία μεταξύ της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση, έτσι λειτουργούν οι ψευδ-αισθήσεις όταν ερωτευτείς τους πρωταγωνιστές στο θανατηφόρο θρίλερ με ένα πολύ άσχημο τέλος.

Είναι πολλές οι κάρτες τους αδέλφια, πάρα πολλοί οι εξελληνισμένοι δούρειοι ίπποι…ενώ εσείς συγκεντρώνεστε στην αντιμαχία οι πρωταγωνιστές κατευθύνουν τον συναισθηματικό σας λαβύρινθο μέσα στο χειρώτερο θρίλερ της ελληνικής καταστροφής.

Σας έχουμε δώσει και τις λύσεις:

-εμπάργκο στους απέναντι, αέρας, θάλασσα, επιγείως και πόλεμος, γιατί όχι;;;
-επανάσταση εναντίον του μαύρου σπόρου, στόλος, στρατός
-στρατιωτικά δικαστήρια, φυλάκιση για την κατηγορία την ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

Η είδηση τους είναι το καθημερινό δοσολόγιο των ψυχοφαρμάκων σας, το ντιμπέιτ είναι στημένο…

Καταλάβατε ή κοιμάστε αιωνίως;;;

ΚΟΡΑΚΑΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο “ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΖΩ ΨΕΥΤΗ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΙΜ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΑΛΑ”
  1. Όταν ο έλληνας αρχίζει να δια-κρίνει ότι όλοι αυτοί που ψηφίζει δεν είναι έλληνες, ότι είναι καταταγμένος στο έκπτωτο είδος των γκοίμ, τότε θα ξεκινήσει και η αφύπνιση…
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΟΡΑΚΑ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ. ΜΕΤΑ, ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *