Διαφημίσεις

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ-ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΚΟ-ΦΟΒΙΚΟ- ΚΕΙΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ,ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΕΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ(!) ,ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ (!) ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!! ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΣΧΑΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ , ΕΜΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΩΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟΥΣ .

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΚΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΑΜΒΑΝΑ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FB 149(!) ΜΗΝΥΜΑΤΑ/MESSENGER ΚΑ. ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ “ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΓΗΙΝΩΝ”. ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ…ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ…..ΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ. ΑΡΧΙΚΑ ..ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΛΠ. ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

2)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ , ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ , ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ,ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΤΡΙΚ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ. ΜΙΚΡΟΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ. ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΩΦ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ. ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ(ΠΑΝΤΑ ΞΥΛΙΝΗ),ΑΝΟΥΣΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΘΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ..

3)ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙΡΙΑ , ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ,ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. . ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΙΑ/ΛΕΣΒΟΥ-ΒΙΑΛ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΧΙΛΙΑ-ΜΥΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΑΣ Ε ΛΕΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΤΤΙΛΑ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ1923/ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ. ΜΕ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ,ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΕΣ ΥΒΡΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ.

4)ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΕΙΡΟΙ,ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΞΥΛΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ. ΚΑΚΩΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙΜΑΣ -ΦΑΝΕΡΑ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ- ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ; Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ. ΤΟΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ . ΩΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ Δ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ Γ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ/NRDC-GR ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ .ΜΕΤΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΓΕΣ ΩΣΑΡΧΗΓΟΣ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΚΟΣΟΒΟ-ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ-ΛΙΒΥΗ -ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΒΕΛΓΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.,ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ(ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ).ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΟΙΤΗΣΕ (ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ”. ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ FORT MacNAIR ΚΑΙ ΑΛΛΟ “ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΤΤΙΛΑΣ’.ΘΛΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ….
ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΛΥΣΗ….ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ….ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΠΟΝΑΝΕ . ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ.(ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΟΛΛΑ…ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ…). ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ. …ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ…

5)ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ (ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ) ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ , ΣΧΕΤΙΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ “ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ”.(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ , Ή ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΟΤΟΥΣ.(ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ …ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΛΠ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ1994-1995…ΚΑΙ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟ …ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ…. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ Ή ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Ή ΑΣΔΕΝΑΡΧΗΣ Ή ΣΩΜΑΤΑΡΧΗΣ, Ή ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ Ή ΑΣΔΥΣΑΡΧΗΣ Ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ,ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΜΗ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΙ.ΕΧΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ-ΒΑΣΕΙ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΓΙΑ 22 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΚΛΑΔΟΥΣ (ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ)ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ “ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ” (ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!) ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ,ΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ,ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ….ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ “ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ!!’.ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ….ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ…

analystsforchange.org



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “AΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ-ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ./ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ /ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗΣΦΑΝΤΑΣΙΑΣ….”
  1. Μάλιστα… Δηλαδή οι Τούρκοι δεν στέλνουν εδώ τζιχαντιστες και πράκτορες και οι ‘καημένοι ‘ 25/30αρηδες που ήρθαν εδώ χρηματοδοτούμενοι είναι όλοι καλά και πονεμένα παιδιά…..

    Έτσι….σιγά σιγά να πέφτουν οι μάσκες μήπως και ξυπνήσουν οι κοιμωμενοι….
    Άξιος ο μισθός σου!!!

  2. Όταν ξυπνήσεις κάποια μέρα μπάρμπα Δρουγο και τους δεις δυο,δυο επάνω στο κρεβάτι σου, έλα τότε να μας μιλήσεις για αθλιότητες !!

  3. ΑΠΛΑ ΑΝΟΗΤΟΣ ΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ; ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ

  4. Στο άρθρο στο πρώτο μέρος κατηγορεί όσους έχουν καταλάβει τι έρχεται κ στο δεύτερο μέρος αναιρεί το πρώτο. Λέει τα περι επίθεσης των τουρκων κ διατεταγμένης εξέγερσης των λάθρο στο πλευρό των τούρκων είναι άρρωστα (βεβαίως άρρωστα αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι έχουν σχεδιαστεί) μετά λέει ότι ειναι αποκυήματα φαντασίας αλλά δεν εξηγεί πουθενά γιατί δεν μπορούν να γίνουν κ μετά επιδίδεται να πέριγράφει πόσο τραγικές ειναι οι αποφάσεις αντι να διώξουν τον συφερτό να τον σπρώξουν προς την ενδοχώρα.

  5. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΑΛΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ MAJESTIC 12 ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ BLUE BEAM Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ.Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΜΠΟΧΩΡ Ο ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ.

  6. ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟ.ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕ ΚΙΝΕΖΟΜΠΑΜΙΑ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ ΨΕΥΤΑΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ

  7. ” ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ” αλήθεια τωρα δρουγο;; συνωμοσιολογια το σχέδιο καλεργκι;; πόσα παίρνεις δεν μας είπες δρουγο.

  8. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΩΝ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.Ο ΚΑΘΕ ΕΛΕΗΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΕΑ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *