Διαφημίσεις

Οι ρυθμοί των ροών των μεταναστών που έρχονται στη χώρα, παραμένουν αυξημένοι, με πάνω από 100 άτομα να έχουν διασωθεί από τις αρχές στα νησιά του Αιγαίου. Εχτές το βράδυ, συνεπλάκησαν αλλοδαποί στη Μόρια, με την κατάσταση να είναι εδώ και καιρό τεταμένη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον 4 ατόμων.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση και σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, για έκνομες ενέργειες που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 25-10-2019, σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο.

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (26-10-2019) μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση δύο (2) ακόμη αλλοδαποί, ηλικίας 71 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, οι προαναφερόμενοι δράστες ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με έτερους αλλοδαπούς στην παραπάνω περιοχή, κατά τη διάρκεια του οποίου, τραυματίστηκαν τέσσερα (4) άτομα, κατά περίπτωση από αιχμηρά αντικείμενα.

Συνεχίζονται οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στα νησιά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η άφιξη μεταναστών στα ελληνικά νησιά από την Τουρκία. Τις τελευταίες ώρες η ακτοφυλακή και η FRONTEX εντόπισαν και διέσωσαν περισσότερους από 100 μετανάστες στη Λέσβο, την Κω και τη Σάμο.

Στη Λέσβο η FRONTEX και διέσωσε 42 μετανάστες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μήθυμνας, ενώ συνελήφθη ο χειριστής της λέμβου στην οποία επέβαιναν.

Στη Σάμο, πλωτό σκάφος της Ευρωπαϊκής Συνοριακής και Ακτοφυλακής (FRONTEX) εντόπισε μηχανοκίνητη λέμβο και διέσωσε 51 μετανάστες

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους, προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Καρλοβασίου Σάμου. Στο ίδιο νησί και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά Ακρωτηρίου “ΠΡΑΣΣΟΥ”, στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής. Εντόπισαν άλλους 30 μετανάστες τους οποίος και περισυνέλεξε και μετέφερε στο λιμάνι Βαθύ.

Στην Κω η FRONTEX εντόπισε λέμβο στην οποία επέβαιναν 18 μετανάστες και προέβη στην ασφαλή μετεπιβίβαση τους και μεταφορά τους στο επιβατικό λιμάνι της Κω.
ksipnistere.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Χαμός ξανά στη Μόρια: Ακόμη μία αιματηρή συμπλοκή με 4 τραυματίες – Συνεχίζονται αμείωτες οι μεταναστευτικές ροές”
  1. Τα αρχιδια μας κουνιούνται.Ασε τους να σφαχτούν.Η φροντεξ….μαζεύει ,καταγράφει ,ενημερώνει την χάζαρο γοτθια Χρειάζεται στρατηγός να πάρη μέτρα ;ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;ΝΑ ΔΗΣ ΓΙΑ ΠΟΤΈ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ !ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ.Κυτταχτε εσείς να εισθε έτοιμοι και προετοιμασμένοι …και μην επαναπαευεσθε.Η απόπειρα βίαιης ισλαμοποιησεως της πατρίδος μας και το ταπεινωμα και εξευτελισμού του Έλληνα και της Ελλάδος ,δεν θα τους ΒΓΗ.ΕΔΩ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *