Διαφημίσεις

Αν ειναι αληθινη αυτη η πληροφορια πως σκεφτεται να αντιδρασει η κυβερνηση;

Κατάθεση Σομαλου:

:Στην Σομαλία είχα καταδικαστεί για βιασμούς σε θάνατο ήμουν φυλακή και ήρθαν μου προτείναν να πάω στην Τουρκία να βοηθήσω την θρησκεία μου.

Η θα εκτελεστω βάση της ποινής μου, η Τουρκία για βοήθεια. Επελεξα φυσικά Τουρκία.εφτασα αεροπορικώς με πήγαν σε ένα στρατόπεδο κάπου στο πουθενά με εκπαίδευσαν δύο μήνες σε οπλα εκρηκτικά μάχες πόλεων μου δώσανε 2.000 ευρώ ένα κινητό δορυφορικο με την εντολή πας Ελλάδα θα κάνεις sms ποιους θα βρεις και θα κάνετε θύλακα με την ομάδα.

Υπαρχουν πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα που θα αναλάβουν δράση για το ισλάμ κατά εντολή της τουρκίας. Οταν φτάσει η ώρα θα πάρετε τα όπλα που θα σας δώσουν θα πάρετε από τα χάπια που θα σας δώσουν και θα εκτελείτε ανεξέλεγκτα ότι βρείτε μπροστά σας.

Σε μη εκτέλεση θα εκτελείστε εσείς από τους θύλακες.
Όταν η Ελλάδα είναι δική μας θα αμοιφθειτε πλουσιοπάροχα.”

Και τί κάνουν οι ελληνικές αρχές που τα γνωρίζουν όλα αυτά;
Αντί να κατασχέσουν διαβατήρια και κινητά ώστε να συλλέξουν στοιχεία της τουρκικής πολιτικής και των προθεσεων της, τους χαϊδεύουν τα αυτιά.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Από ανακρίσεις χθες στη Σάμο ….”
  1. Όλα αυτά είναι αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει το θέμα δεν είναι τι κάνει η κυβέρνηση, αλλά τι κάνει ο λαός που θα πιαστεί κυριολεκτικά στον ύπνο

  2. ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΕΣ ΛΕΜΕ ΡΕ ΦΡΑΠΕΔΟΒΙΟΙ ΠΡΟΣΚΗΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΔΙΟΥ!!!

  3. Αν αποδειχτούν αληθινά όλα αυτά, έστω και στο 50%, τότε οι μοναδικοί και άμεσα υπεύθυνοι, για όποιο κακό συμβεί στους πολίτες είναι οι κυβερνόντες, νυν και πρώην.

  4. Aς ξεκινησουν λοιπον το γοργο και χαρη εχει..θα ξεβρωμισουμε απο αυτους ολους και κοντα μκο τα σηχαματα των διεθνιστων κ τα ενχωρια ανωμαλα προοδευτικα σκουπιδια

  5. Εγω λεω ότι τοο δημοσιευμα ειναι προβοκατορικο. Και πρέπει να ερευνηθει.

  6. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ, ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.

  7. ΧΩΡΑ ΜΠΑΧΑΛΟ….ΕΛΛΗΝΕΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ …ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ…???…..ΘΑΥΜΑ…!!!….Η ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ….& ….ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΙΟΥΝΤΑΙ …ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ …!!!…ΤΥΧΑΙΟ….???.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ…ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ..80% ΜΝΗΜΟΝΙΑ ..ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ & Χ.Α. ΕΞΩ.. & ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΜΕΣΑ…. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ…. Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ..ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ & Ο ΜΕΓΕΙΡΑΣ Τ

  8. ΚΑΝΕΑΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΣΙΣ!!!
    ΙΣΧΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

  9. Λεει ότι του είπαν να πάρει τα χάπια που θα του δώσουν πριν αρχίσει τις εκτελέσεις .
    Μην ξεχνάτε τους τόνους από τα χάπια των τζιχαντιστων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην χώρα μας πριν λίγο καιρό . (Καπταγκον τα λένε αν θυμάμαι καλά…) Το ότι κατασχέθηκαν ορισμένες ποσότητες δεν σημαίνει ότι ξέμειναν οι τζιχαντιστες . Ποιος ξέρει πόσοι τόνοι έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα , αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ…

  10. Έτσι λέει το ανόητο μυαλουδάκι σου νυχτερινέ χαζοφορε;;;;;
    Για τον οπλισμό που βρίσκεται κατά καιρούς τι λες; Για τα χάπια των τζιχαντιστων που βρέθηκαν τι λες;
    Για το ότι ήδη οπλοφορούν οι περισσότεροι τι λες ;
    Για πες μας τι άλλη παπάρα λες ; Παπάρα ε παπάρα . Πες το αυτό στην μάνα σου η στα παιδιά σου , παπάρα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek