Διαφημίσεις

Ξυπνήστε , μη χάσουμε την ευκαιρία να εξοπλιστούμε με ένα μοναδικό γεωπολιτικό όπλο . Φυσικά τούτο ,δεν μπορεί να το δρομολογήσει επίσημα το Ελληνικό Κράτος . Ακόμα κι εάν μπορούσε !!

Δυστυχώς οι πολιτικοί μας ( προς το παρόν ) δεν είναι για μεγάλα πράγματα . Φοβούνται και να τα φανταστούν .

Σας καλούμε να συστρατευτείτε στην υλοποίηση του σχεδίου «Ιώνη 2» που έχουμε εκπονήσει από την 17η του τρέχοντος μηνός . Είναι μέρος του μεγάλου σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» που υλοποιείται από ΕΛΛΗΝΕΣ στην καρδιά και στην ψυχή .

Αναζητήστε το στο διαδίκτυο με τίτλο { Να γιατί δεν αντιμετωπίζεται η προσφυγική κρίση . Θέτουμε σε εφαρμογή το σχέδιο «Ιώνη 2 » ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ!! }

Σημ: Το παρόν δεν απευθύνεται σε ανθέλληνες , υποταγμένους και αδύναμους ελληνόψυχους , ακόμα κι εάν μιλάνε Ελληνικά

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας δύναμη σε δράση )



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Συγκεντρώστε 1.000.000 λαθραίους στα Ελληνοσκοπιανά ΣΥΝΟΡΑ . Τα υπόλοιπα δική μας δουλειά !”
  1. ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ,ΡΟΥΦΙΑΝΟΜΠΑΤΣΟΙ..ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΑΚΥΡΑ,ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΟΕΑ.ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Ο.Υ.Α !!!
    ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΟΛΟ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ !!!!!
    ΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ !!!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ κ.α !!!!!!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟΥΣ (ΕΔΩ 1.5-2 ΧΡΟΝΙΑ),ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΚΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!

  3. Ναι ρε μλκς, θέλετε να παίξουμε το παιχνίδι του Τζ. Σώρρος, να τους στοιβάξουμε εκεί 1 εκατ, έπειτα να εξεγερθούν (με εντολή από ξένα κέντρα εξουσίας) και μετά να χάσουμε την Βόρεια Ελλάδα!!! ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

  4. Ασε …θα τους πλακωσουμε στο ξυλο ,οταν μπουκωση για τα καλα το πραγμα .ΨΗΝΕΤΑΙ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *