Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:20 - 16/10/2019

Αμερικανική κυβερνοεπίθεση κατά του Ιράν – απάντηση στα χτυπήματα σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Σαουδικής Αραβίας

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μυστική κυβερνοεπίθεση κατά του Ιράν εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Σαουδικής Αραβίας, στις 14 Σεπτεμβρίου, τις οποίες Ουάσινγκτον και Ριάντ αποδίδουν στην Τεχεράνη, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο δύο Αμερικανούς αξιωματούχους.

Η επιχείρηση διεξήχθη στα τέλη Σεπτεμβρίου και στόχος ήταν να πληγεί η δυνατότητα της Τεχεράνης να διαδίδει «προπαγάνδα».

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, η επιχείρηση αντανακλά το πώς η κυβέρνηση Τραμπ αποπειράται να αντιμετωπίσει την κατά την ίδια «ιρανική επιθετικότητα» χωρίς να οδηγήσει σε ευρύτερη σύγκρουση.

Το «χτύπημα» δείχνει πιο περιορισμένο από ό,τι άλλες τέτοιες επιχειρήσεις κατά του Ιράν φέτος, μετά την κατάρριψη αμερικανικού drone τον Ιούνιο και την καταγγελία για επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε τάνκερ στον Κόλπο τον Μάιο.

ΗΠΑ, Σαουδική Αραβία, Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία απέδωσαν ανοιχτά την επίθεση της 14ηε Σεπτεμβρίου στο Ιράν, το οποίο αρνείται κάθε εμπλοκή. Την ευθύνη ανέλαβαν πάντως οι Χούτι της Υεμένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΗΠΑ: Η επίθεση στη Σαουδική Αραβία προήλθε από βάση του Ιράν

Το Πεντάγωνο αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο αναφορικά με την κυβερνοεπίθεση.

Η επίπτωση της επίθεσης, εάν υπάρχει, μπορεί να χρειαστεί μήνες για να προσδιοριστεί, ωστόσο οι κυβερνοεπιθέσεις θεωρούνται επιλογή χαμηλών τόνων.

Δεν είναι σαφές εάν υπήρξαν άλλες κυβερνο-επιθέσεις έπειτα από αυτή του Σεπτεμβρίου.

Το Ιράν έχει επίσης χρησιμοποιήσει τέτοιες τακτικές σε βάρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Reuters. Τον Οκτώβριο, ομάδα χάκερ που φαίνεται να συνδέεται με την ιρανική κυβέρνηση επιχείρησε να διεισδύσει σε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέονται με την καμπάνια επανεκλογής του Τραμπ.

Σε διάστημα 30 ημερών, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, η ομάδα, την οποία η Microsoft ονόμασε «Phosphorous» έκανε πάνω από 2700 απόπειρες να μπει σε λογαριασμούς και τελικά «χτύπησε» 214.

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ονειρευτης 10/16/2019 @ 10:57 ΠΜ

    …απο την μια δολιοφθορες και απο την αλλη κυβερνοεπιθεσουλες να διατηρειται η ενταση των νεοταξικων συμφεροντων στην περιοχη..μεχρι να ερθει [ετσι εχουν σχεδιασει] η ωρα του μεγαλου πολεμου…ενιοτε ομως ακομη και τα σχεδια των νεοταξιτων δεν πραγατοποιουνται!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*