Διαφημίσεις

Έχουν κλάσει μέντες οι μαύροι επιστήμονες των στοών, δεν έχουν λέξη να περιγράψουν τον τρόμο τους.

Δεν θα αναφέρουν λέξη από τα φαινόμενα που κάθε αόματος επιστήμονας θα έπρεπε να είχε παρατηρήσει γι αυτό που έρχεται, και είναι πολύ δίπλα στον Ήλιο μας, μας δείχνει με τεράστιους αγγέλους την παρουσία του.

Οι ενεργειακές μορφές των αγγέλων έχουν σπαθάρες στα χέρια τους κάθαρμα…Με το μέγεθος 15 φορές της διαμέτρου της γης περιπλανιέται στο ηλιακό μας σύστημα πανέτοιμο να μαζέψει όλη την βρωμιά του πλανήτη γη, μαζί με τον αρχιραδιουργό όλων των εξουσιών…

Γι αυτό αν σας άφησαν λίγη ηρεμία, πνεύμα και ψυχή όλες οι πολιτικές και θρησκευτικές εξουσίες αρχίστε να εργάζεστε επάνω στην πνευματική σας εξέλιξη…ο πλανήτης σύντομα θα εκκαθαριστεί από την βρωμιά του ανθρωποκτόνου δράκου…

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

69 σχόλια στο “ΜΑΥΡΟΨΥΧΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ”
  1. ”Με το μέγεθος 15 φορές της διαμέτρου της γης” Ναι και μετά ξύπνησες. Γελούν και οι πέτρες.

  2. Και ένοιωσα να αναθαρρεύω λίγο που το διάβασα….. Διότι από καιρί αισθανόμουν ότι ρε φίλε δεν πάει άλλο, αλλά έκανα και δεύτερη σκέψη ότι ίσως το βρέλι δεν έπιασε ακόμη πάτο και πρέπει να κάνω και άλλο υπομονή… Και την ψάχνω (την υπομονή)……

  3. Οι Αρχαγγελοι ειναι ανωτερες πνευματικες οντοντητες στην υπηρεσια Του Δημιουργου του συμπαντος κοσμου..Γιατι να αποκλεισουμε το ενδεχομενο,να ειναι αυτο που αναφερει ο φιλος Κορακς..Νομιζεται οτι δεν υπαρχει παραλληλος κοσμος,ο οποιος βριθει απο πραγματικη ζωη υψηλης δονησης,επειδη εμεις εχουμε χασει αυτην την ικανοτητα ως ανθρωποι??Αλοιμονο αν υπαρχει μονο αυτος ο κοσμος που βλεπουμε με τα ματια τα υλικα .Υπαρχουν και τα ματια της Αθανατης Εκ θΕΟΥ Ψυχης μας…

  4. Την καλησπέρα μου!

    Αν έχετε την καλοσύνη πείτε μου τι σας ενοχλεί στα σχόλια μου ώστε να προσαρμοστώ στις προτιμήσεις σας.

    Με εκτίμηση ένας φίλος σας.

    1. Εχει πανω απο 30 διαφορετικες ip , αν θελεις να μιλας για να υποστηριξης το προσωπικο σου δογμα που με τοσο μεγαλο κοπο εχτισες σε αρθρα κατα επιλογη με εκαντονταδες σχολια συζητηση να εχεις μια ip , ενα προσωπο – νικναμε και να μιλας σε αρθρα που ασχολουνται το θεμα του δογματος σου , να μιλαμε για σαλαμια και να θες να μιλησεις κατα του χριστιανισμου δεν γινετε , σταδιακα θα αφαιρεθουν ολα τα σχολια , ολες οι συζητησης σας ..δηθεν απο πολλα ατομα μαζι ..δηλαδη συμμετοχη σε κουβεντα 30 ατομα αλλα στην πραγματικοτητα τρεις !..Εμενα θα μου κοστισει σε σεο και σε ρανκ και σε αναζητηση ..αλλα το παρτυ τελειωσε σημερα ..δεν ειμαι σιγουρος οτι εισαι φιλος οπως λες γιατρε !

  5. την οποια πνευματικη ανεληξη εχω κανει την εκανα…
    η πνευματικη σταθμη του σημερινου πολιτισμου δεν μου δινει περιθορια για περετερω ανεληξη…μαλλον γιατι ολοι ειμαστε ενα..και πρεπει να κραταω μεσα μου και τις οποιες ισοροπιες!!!
    βασει αυτου θα περιμενω να την κανουμε [την ανεληξη] ολοι μαζι κοραξ…

  6. Καλησπέρα και πάλι φίλε μου.

    Ορκίζομαι δεν έχω καμιά σχέση με τους άλλους. Ένα πρόσωπο είμαι! Αυτό με τις ip πάλι δεν το καταλαβαίνω.

    Επειδή υποψιάζομαι κάτι, κάνε έναν κόπο φίλε μου να σημειώσεις την ip με την οποία θα στείλω αυτό το σχόλιο.

    Θα στείλω ένα δοκιμαστικό σχόλιο και σε παρακαλώ να μου πεις αν είναι ίδιες οι ip.

    Ευχαριστώ!

  7. Έκανα επανεκκίνηση στο μόντεμ.

    Έχω βρει ένα σάιτ που μου δείχνει την ip μου.
    Τα τελευταία 3 ψηφία τελείωναν στον αριθμό 128.
    Τώρα τελειώνει στον αριθμό 2.

    Σωστά;

  8. Άρα η επανεκκίνηση στο μόντεμ μου αλλάζει την ip. Δεν ξέρω αν αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό που αφορά το μόντεμ μου ή κάποια βλάβη. Δηλαδή θέλω να πω συμβαίνει και σε άλλους;

    Πάντως εδώ που μένω γίνονται συνέχεια αυτές οι στιγμιαίες μικροδιακοπές ρεύματος αλλά και πέρα από αυτό που και που κάνω επανεκκίνηση στο μόντεμ γιατί κολλάει.

  9. Πάντως δεν κάνω κάτι σκόπιμο με την ip.
    Στο ορκίζομαι! Ένα Nickname έχω. Γιατρός!
    Για τα υπόλοιπα σου οφείλω μια εξήγηση.

  10. Επειδή σε θεωρώ φίλο Νίκο θα σου ζητήσω συγνώμη για την προηγούμενη φορά που στα είπα χοντρά. Το είχα μετανιώσει σχεδόν αμέσως που σου μίλησα έτσι. Θέλω να το ξέρεις.

    Θα σου ανοίξω την καρδιά μου σαν φίλος και το μόνο που θέλω από σένα είναι να πεις ότι με καταλαβαίνεις.

    Μεγάλωσα σε μια οικογένεια των Μαρτύρων του Ιεχωβά, χάνοντας στην κυριολεξία τα καλύτερα μου χρόνια για ένα καλύτερο μέλλον. Για μια βασιλεία του Θεού η οποία θα ερχόταν στις μέρες μας εντός της γενιάς του 1914.

  11. Δέχτηκα άγριο μπούλινγκ στο σχολείο για τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις, οι οποίες αργότερα με οδήγησαν στην φυλακή ως αντιρρησίας συνείδησης.

    Ήμουν πολύ πιστός και κήρυττα την «αλήθεια» όπου κι αν βρισκόμουν με ιδιαίτερο ζήλο θεωρώντας ότι έκανα το θέλημα του Θεού Ιεχωβά.

    Όταν παρουσιάστηκα στον στρατό με έκλεισαν σε ένα φυλάκιο για 13 μέρες Ιούλιο μήνα μέσα στην ζέστη χωρίς τα απαραίτητα. Προσευχόμουν στον Θεό λέγοντας: «Για σένα το κάνω Ιεχωβά!»

  12. Για να μην στα πολυλογώ έχασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και σχεδόν όλη την ζωή μου από την καταπίεση και τις ατέλειωτες ώρες που αφιερώθηκαν στον Ιεχωβά μέσω του κηρύγματος και της μελέτης στους ομίλους καθώς και διαλέξεις.

    Και όλα αυτά γιατί Νίκο μου; Επειδή οι γονείς μου με χειραγώγησαν σε μια θρησκεία, στην οποία χειραγωγήθηκαν και οι ίδιοι. Να πιστεύουν ότι έχουν την αλήθεια και όλοι οι άλλοι θα καταστραφούν την μεγάλη ημέρα του Ιεχωβά η οποία θα έρθει στην διάρκεια των ζωών μας.

  13. Όλες μου τις αμφιβολίες τις γνωστοποιούσα στον Ιεχωβά μέσω προσευχής και περίμενα απάντηση η οποία συνήθως «ερχόταν» με την μορφή κάποιου έντυπου ή μέσω κάποιας εποικοδομητικής συζήτησης με αδελφούς.

    Το ποτήρι ξεχείλισε φίλε μου όταν η εταιρία Σκοπιά με ένα βιβλίο της αναίρεσε το βασικό της Δόγμα για την γενιά του 1914, λέγοντας ότι η γενιά εκείνη διασταυρώνεται με την επόμενη και ως εκ τούτου η διάρκεια της προφητείας επιμηκύνεται και ίσως τελικά μπούμε στον τάφο χωρίς να δούμε την βασιλεία.

  14. Δεν μπορείς να φανταστείς φίλε μου τι έπαθα. Γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος μου! Θα δω τους γονείς μου να πεθαίνουν! Το είχαμε σίγουρο ότι το τέλος είναι πλησίον. Στις μέρες μας και όχι στις μέρες κάποιας άλλης γενιάς.

    Όσο κι αν διάβαζα το βιβλίο δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι το Κυβερνών σώμα ο( Πιστός και φρόνιμος δούλος) έπεσε τόσο έξω. Μα να κηρύττουμε επί χρόνια εσφαλμένο ευαγγέλιο; Αφού ο Ιωάννης λέει ότι όποιος κηρύξει διαφορετικό ευαγγέλιο από το δικό μας τότε αυτός είναι του διαβόλου.

  15. Και εμείς τι κηρύτταμε τόσο καιρό; Και η ελπίδα μας;

    Έθεσα το ζήτημα στον Ιεχωβά μέσω προσευχής αλλά απάντηση δεν πήρα. Έτσι αποφάσισα να φύγω λίγο από τις γραμμές του τρένου που λέγεται Σκοπιά και να αναζητήσω απαντήσεις στις ερωτήσεις μου.

    Βρήκα πολλά σάιτ ορθόδοξα για το 1914 και μου φάνηκαν σωστά τα όσα έλεγαν σχετικά με την κοροϊδία της Σκοπιάς.

  16. Από την στιγμή όμως που η ερμηνεία της Σκοπιάς για την Γενιά (Ματθαίος 24:34) κατέστη άκυρη, έπρεπε να βρω μια άλλη. Έτσι στράφηκα στην ορθοδοξία, αλλά η απογοήτευση μου ήταν μεγάλη καθότι η ερμηνεία της ορθοδοξίας ήταν το ίδιο παιδαριώδης με αυτή της Σκοπιάς.

    Και εδώ ξεκινά το πρόβλημα Νίκο καθότι η χειραγώγηση μου με έκανε να επιθυμώ το μαντρί. Τους αγαπητούς αδελφούς μου! Τους ομόπιστους μου! Από την μια η αλήθεια και από την άλλη το μαντρί.

  17. Τελικά διάλεξα την αλήθεια όσο κι αν μου ήταν δύσκολο. Μελέτησα σκληρά, βρέθηκα σε μεγάλες βιβλιοθήκες, έμαθα να διαβάζω αρχαίο Ελληνικό κείμενο, αντάλλαξα απόψεις με αρκετούς μελετητές, αφιέρωσα πολύ περισσότερο χρόνο απ`ότι για την Σκοπιά και το αποτέλεσμα ποιο ήταν;

  18. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα φίλε μου;

    📢 Αλκοολικές φαντασιώσεις των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων.

    Ναι, στο λέει ένας άνθρωπος που αφιέρωσε την ζωή του στην πίστη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μακριά έφτασα για να μάθω, πέραν του γεγονότος ότι μελέτησα διεξοδικά αρκετές χριστιανικές εκκλησίες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που αντιλαμβάνομαι τους αιρετικούς από μακριά.

    Τέρμα η «πίστη» για μένα.

  19. Δεν μπορώ να καταλάβω φίλε μου Νίκο πως εξαπατήθηκα τόσο πολύ, όχι μόνο ως Μάρτυρας του Ιεχωβά, αλλά να θεωρώ πραγματικότητες αυτά που είναι παραμύθια.

    Βέβαια δεν είμαι ο μόνος, καθότι πολλοί μελετητές βρέθηκαν στην θέση μου.

    Παράδειγμα ο Rudolf Bultmann ο οποίος χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική προσέγγιση (απομυθοποίηση) κατέληξε ότι μόνο η πίστη στο κήρυγμα είναι απαραίτητη για τον χριστιανό και όχι συγκεκριμένα γεγονότα σχετικά με τον ιστορικό Ιησού.

  20. Εξαπατήθηκα διότι κάποιοι εμπορεύονται την πίστη για να κονομάνε και να μας έχουνε στο μαντρί. Να θέλουμε να είμαστε μαντρωμένοι. Δεν τους νοιάζει το μαντρί, αρκεί να είσαι μαντρωμένος. Όλοι τους το ίδιο παραμύθι πουλάνε με κάποιες παραλλαγές.

    Έπαθα και έμαθα! Θα ήθελα να είχα μια χρονομηχανή να με βρω στο παρελθόν λέγοντας μου ότι είμαι μαλάκας.

  21. Ερχόμαστε στο τώρα. Δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα δόγμα! Απλά αντιδρώ στην απάτη! Στο ψέμα! Είναι μια αντίδραση που την χρειάζομαι. Δεν υπάρχει κάτι πονηρό πίσω από όλο αυτό όπως φαντάζεσαι.

    Βέβαια κάποιες φορές το παρακάνω αλλά πίστεψε με δεν το θέλω.

    Θέλω να μου πεις ως φίλος ότι με καταλαβαίνεις.
    Σου άνοιξα την καρδιά μου.

  22. Ένα? Γιατρέ?
    γώ άλλα έμαθα,
    Ότι
    Πολλά τά λίγα
    Λίγα τά πολλά,

    Εκτιθέμενος σε όρκους
    ΠΑΛΑΙΟΥΣ

  23. Δεν καταλαβαίνω τι λες Α να Δ ω Ν.
    Ναι, είμαι τόσο ευγενικός για όσους το αξίζουν! Για ανθρώπους που τους θεωρώ φίλους. Για αυτούς που δεν χλευάζουν την νοημοσύνη μου μη αποδεχόμενοι ούτε τα αυτονόητα. Άνοιξα την καρδιά μου σε έναν φίλο που δεν κοροϊδεύει ούτε λέει βλακείες. Αν θέλεις να πεις κάτι πες το καθαρά.

  24. ΓΙΑΤΡΟΣ 10/13/2019 @ Οκτώβριος 13, 2019 1:24 μμ
    Δεν καταλαβαίνω τι λες Α να Δ ω Ν.
    Ναι, είμαι τόσο ευγενικός για όσους το αξίζουν! Για ανθρώπους που τους θεωρώ φίλους. Για αυτούς που δεν χλευάζουν την νοημοσύνη μου μη αποδεχόμενοι ούτε τα αυτονόητα. Άνοιξα την καρδιά μου σε έναν φίλο που δεν κοροϊδεύει ούτε λέει βλακείες. Αν θέλεις να πεις κάτι πες το καθαρά.
    /
    Ενπυρος έστιν
    /
    ,,,
    Βαριέμαι
    Αλλά,,,
    Νομίζεις ότι μπορείς
    Να τους ξεγελάσεις
    Όλους?
    /
    Πονηρε
    Θες να κρυφτείς
    Αλλά είπαμε,,,
    Γ
    ΙΑΧ
    ΒΕ?

  25. Καλησπέρα Α να Δ ω Ν.

    Βαριέσαι να μιλήσεις και το αποτέλεσμα είναι να μην καταλαβαίνει κανείς τι θέλεις να πεις.

    Για εξηγήσου να καταλάβουμε;

  26. Καλημέρα Γιδοβοσκέ.

    Αν γεννιόσουν στην Τουρκία κατά 99% θα ήσουν Μωαμεθανός και η αλήθεια σου θα ήταν ο Αλλάχ.

    Θα ήσουν φλώρος επειδή θα πίστευες στον Αλλάχ;

  27. Ποια ή διαφορά
    Τού γιατρού
    Με
    Τού γιδοβοσκου,
    Καμία,
    Δες το χρώμα τούς
    ΠΡΟΞΕΝΕ
    Κοίτα* την οσμή
    Πού αφήνουν,

  28. Καλημερα Γιατρε.κ ποιος σου ειπε οτι θα πιστευα στον Αλλαχ?σε Ορθοδοξη οικογενεια γεννηθηκα,Ορθοδοξος ομως δεν ημουνα.δεν υπαρχει ποιο αντιδραστικος ανθρωπος απο εμενα.εαν γεννιομουνα στην Τουρκια θα ανηκα στο 1%.επειδη ομως ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος παλι Ορθοδοξος θα κατεληγα,παλι θα αποδεχομουνα την Αληθεια.θα ημουνα ενας κρυπτοχριστιανος.ισως να ειχα κ την ευλογια να μαρτυρησω για Τον Κυριο Ιησου Χριστο.αλλα να πιστευω οτι ο Θεος εχει εταιρια Α.Ε επι της γης?μπεεεε ρε φιλε.ντροπης πραματα

  29. Ειχα δικιο τελικα οταν ελεγα πριν αρκετο καιρο οτι ησουνα Μαρτυρας του Ιεχωβα.νομιζω κ ο Ασχετος το ειχε γραψει.εκανε μπαμ απο τον τροπο που εγραφες κ προσεγγιζες τα θεματα.αγευστα κ αχρωμα.προσεγγιζες Τον Θεο με ενα στυλ ”τρεις εντεκα τρεις δωδεκα τρεις δεκαπεντε κ εντεκα”.πως να Τον δεις ρε φιλε!!

  30. Απ`ότι φαίνεται Α να Δ ω Ν είσαι κι εσύ ένα αρνητικό στοιχείο στο πεδίο που προκαλεί σεντόνια από σχόλια του τίποτα.

  31. Α ΝΑ ΔΩΝ Η γνωμη σου δεν εχει καμια αξια.οταν γραψεις σαν ανθρωπος κ αποκτησεις θαρρος για διαλογο τοτε θα σε παρουν στα σοβαρα.μεχρι τοτε συνεχισε να ενεργεις σαν αγοραφοβικος κ μη μας ζαλιζεις τα μεζεα.ποιος σε εβαλε κριτη στη θεση Του Κριτη.μηπως συγχωρεις κ αμαρτιες?αιντε στην τρυπα σου παρεα με το ειδος σου χαμενε που εχεις κ αποψη

  32. ΓΙΑΤΡΟΣ 10/13/2019 @ Οκτώβριος 13, 2019 11:40 μμ
    Καλησπέρα Α να Δ ω Ν.
    Βαριέσαι να μιλήσεις και το αποτέλεσμα είναι να μην καταλαβαίνει κανείς τι θέλεις να πεις.
    Για εξηγήσου να καταλάβουμε;
    Μάστορα,
    Με γνωρίζεις
    Από κάπου*
    Παλαιότερα?
    Και αναφέρεσαι
    Με μια
    Καλησπέρα?
    Σου φαίνομαι οικείος?
    Προσιτός?
    Με έχεις του χεριού*σου?
    Όπως νομίζεις άλλους?
    Δεν οφείλω καμία
    Εξήγηση,Όποιος θέλει* Να καταλάβει
    Υπάρχει στηνΚαινή διαθήκη
    Αυτό,”Κα αν όλες Τής Λαλιες μιλώ,Ακόμη και αυτή
    Την γλώσσα ΤώνΑγγέλων,Χ,Α

  33. Οι γονείς Γιδοβοσκέ σε βάφτισαν χριστιανό ορθόδοξο. Ως έφηβος την θρησκεία την είχες γραμμένη στα παλιά σου τα παπούτσια. Έζησες την ζωή σου όπως την ήθελες και όταν έχασες το αγαπημένο σου πρόσωπο λύγισε η αντιδραστική σου καρδιά. Έτσι γύρισες στην βάση σου, την ορθοδοξία, έχοντας μια ελπίδα να ξαναδείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

    Αντιδραστικός αλλά αδύναμος όπως οι περισσότεροι.

  34. Θα σου δείξω Γιδοβοσκέ πως λειτουργεί η Πίστη.

    Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θέλουν να σε σώσουν επειδή ανήκεις στον κόσμο που σύντομα θα καταστραφεί από το χέρι του Ιεχωβά. Δεν σε θεωρούν φλώρο αλλά άνθρωπο που έχει παγιδευτεί στα δίχτυα του διαβόλου και πρέπει να σωθεί.

    Εσύ ο ορθόδοξος τους θεωρείς φλώρους και ηλίθιους που θα καταλήξουν στην κόλαση.

  35. Πειράχτηκες Α να Δ ω Ν ;
    Σε ενοχλεί η καλησπέρα μου;

    Εγώ σου φαίνομαι οικείος;
    Προσιτός;
    Με έχεις του χεριού σου και με αποκαλείς πονηρό;

    Με κατηγορείς και δεν θα ζητήσω εξηγήσεις;
    Μου το έχεις απαγορεύσει δηλαδή;

    Αν είναι θέμα Καινής Διαθήκης μην απευθύνεσαι σε μένα.

  36. Α να Δ ω Ν ασφαλώς και σε έχω του χεριού μου! Σε παλαιότερη αναμέτρηση μας έγινες του χεριού μου καθότι η ερμηνεία σου για το Απ 19:15 έβγαλε πολύ γέλιο.

    Α να Δ ω Ν 08/20/2018 @ Αύγουστος 20, 2018 10:02 μμ 😂

    Και ναι, σε ξέρω κι από χθες!

  37. Βοσκε
    Δεν έχω γνώμη,
    Έχω συγνώμη,
    Αξία,
    Δεν περιμένω από σένα,
    Αν είχες ψυχή*
    Θα είχες και περίσσευμα,
    Αξίας,
    Είμαι άνθρωπος
    Με τούς ανθρώπους,
    Θάρρος θαρρώ έχω μπόλικο!
    Δεν κατηγορώ μαζί με άλλον*
    Άλλους ανθρώπους,
    Ξέρεις εσύ,
    Διαλογο είπαμε δεν κάνω,
    Κάνε εσύ με τόν μπαμπά σου,
    Τα μεζεα σου Καντα ότι θες,
    Ακόμα και μέσα στο στόμα σου,
    Αν είχατε όμως μεζεα πολλοί από εδώ πού σχολιάζετε,θα γράψατε αλλιώς*κριτής δεν είμαι, όμως μπορώ να συγχωρώ, μάθε να αφήνεις χωρο,βρισκουμενε,βοσκε

  38. Α ΝΑ ΔΩΝ Με γνωριζεις προσωπικα για να με κρινεις?με γνωριζεις προσωπικα για να εκφερεις αποψη για το ποιων μου?εισαι σιγουρος οτι δεν εχω ψυχη κ δεν ζηταω συγνωμη η δεν συγχωρω?μπορεις να γνωριζεις την προαιρεση μου οταν γραφω ασχημα λογια στον Γιατρο?η στον croif?μηπως μπορεις να γνωριζεις τον αγωνα που κανει ο καθενας?μηπως μπορεις να ξερεις τι ημουνα,τι ειμαι κ τι θα γινω?

  39. Γραφεις οτι εχεις θαρρος.κ εγω λεω οτι εχω υπερδυναμεις.εχω?παπαρια εχω.εσυ μπορει να πιστευεις οτι θελεις για τον εαυτο σου.τα ντοκουμεντα δειχνουν οτι πασχεις.λειτουργεις σαν οχια,σαν αλαφιατης κ οχι σαν ανθρωπος με θαρρος

  40. Χαιρε Γιατρε.εχεις δικιο οτι την θρησκεια την ειχα γραμμενη στα παλια μου τα παπουτσια(για να μη πω κατι χειροτερο).αυτο το εκανα οχι γιατι ηθελα να ζησω τη ζωη μου οπως εγω ηθελα αλλα διοτι τα θεωρουσα παραμυθια.Θεους κ δαιμονες τα θεωρουσα παραμυθια.σου ξαναεγραψα οτι ειμαι τερμα ορθολογιστης.σε βαθμο αλαζονειας.σε βαθμο ωστε να θεωρω πανηλιθιους τους πιστους.η μεταστροφη μου δεν εγινε επειδη εχασα αγαπημενο μου προσωπο.λαθος διαγνωση ψυχιατρε

  41. Εχασα πολλους μου φιλους.αυτο δεν με εκανε να στραφω στην πιστη.δεν ζητησα τον λογο απο κανενα Θεο.μα δεν υπηρχε Θεος,σε ανυπαρκτα πραματα θα μιλαω?ειχα αξιοπρεπεια για να κανω κατι τετοιο.πφφφφ ντροπης πραματα,σε Θεους μιλανε οι ανεγκεφαλοι κ αδυναμοι ανθρωποι.για να μεταστραφει ο Γιδοβοσκος παει να πει οτι εγιναν πραματα κ θαματα.ελπιζω να μη πιστευεις οτι το ”φλωρος” το εννοουσα.ηταν απο τις γνωστες πλακες που καναμε στο παρελθον

  42. Γιδοβοσκέ σε παλαιότερο σου σχόλιο είχες πει ότι είναι πολύ ωραίο να έχει κάποιος την ελπίδα να ξαναδεί τα αγαπημένα του πρόσωπα κτλ δίνοντας μου να καταλάβω ότι πονάς.

    Δεν έκανα καθόλου λάθος διάγνωση! Τα σχόλια σου δείχνουν ότι δεν έχεις μελετήσει την Αγία Γραφή ούτε τις άλλες θρησκείες. Η αδυναμία σου να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, σε οδήγησε στην θρησκεία που κληρονόμησες από τους γονείς σου και στις αλκοολικές φαντασιώσεις των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων.

  43. Η ελπίδα λοιπόν Γιδοβοσκέ τρέφεται από την πίστη, η οποία ζητά απεγνωσμένα πράματα και θάματα έως το σημείο να έχει κάποιος ψευδαισθήσεις και να βιώνει το θαύμα του.

    Αν και εφόσον είσαι των άκρων έγινες θρησκόληπτος, τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα.

  44. Εισαι πολυ εγωιστης για να παραδεχθεις οτι εκανες λαθος.η αληθεια ειναι οτι θα ηταν εκπληξη να κανεις κατι τετοιο.δεν θυμαμαι να το εγραψα αυτο.δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να το εγραψα.εγω θα σε πιστεψω ομως.πως αυτο δειχνει οτι ο λογος της μεταστροφης μου ειναι ο πονος απο την απωλεια αγαπημενου προσωπου?αυτη ειναι η διαγνωση των τρελογιατρων?λυπαμαι τους ανθρωπους που σε επισκεπτονταν.τους αποτρελανες τελειως.πονοκεφαλο ειχε καποιος κ του’γραφες ακινετον

  45. Θρησκοληπτο ειναι το ματι σου.αυτα που γραφεις για μενα δεν τα γνωριζεις αλλα τα πιστευεις(κ ας ειναι λαθος).εισαι ψευτης οταν λες οτι η πιστη ως εννοια για σενα δεν εχει αξια.οι τρελογιατροι ειναι οι μεγαλυτεροι πιστοι(του φρουντ).σε εχω ξεβρακωσει απειρες φορες.στο τελος θα μπω στον πειρασμο να ασελγησω πανω σου.παρεμπιπτοντως τα πραματα κ θαματα δεν ειναι ορασεις αγαπημενων προσωπων.ειναι αστειο κ μονο που σκεφτεσαι οτι στραφηκα στην πιστη για τετοιο λογο.ψυχιατρος της πλακας δικε μου

  46. Φίλε Γιδοβοσκέ μην νευριάζεις.
    Δεν είπα εγώ ότι τα πράματα και θάματα είναι οράσεις αγαπημένων προσώπων ή ότι είσαι θρησκόληπτος.

    Τότε ήσουν στεναχωρημένος και διέκοψα την συζήτηση επειδή κατάλαβα τον πόνο σου. Σε καταλαβαίνω φίλε μου! Η ελπίδα της πίστης φαινομενικά σου παρέχει ανακούφιση, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

  47. Δεν νευριαζω Γιατρε.ειναι ο αυθορμητισμος μου που βγαζει εναν τροπο γραφης που δειχνει οτι νευριαζω κ επιτιθεμαι.ειναι το χωριατικο στυλ,ο τροπος που μιλαμε στο τσιπουραδικο.ετσι μιλαμε κ βγαζουμε καλαμπουρι.αυτο μου βγαινει κ στον τροπο γραφης.τελοσπαντων δεν θα σου αλλαξω γνωμη.πιστευε οτι θελεις.πιστη ειναι παντως.κ λανθασμενη.απο περιεργεια,ποτε χρονικα καναμε αυτη τη συζητηση?

  48. Καλησπέρα Γιδοβοσκέ.
    Ήταν καλοκαίρι του 2017. Για πολύ καιρό μετά, έλεγα ότι είσαι μια βασανισμένη ψυχή (δεν το αρνιόσουν).

    Ο Απ Παύλος το λέει καθαρά. Αν δεν υπήρχε η ανάσταση η πίστη θα ήταν μάταιη και εντελώς ανωφελής.

    Αν γύρισες στην ορθοδοξία δεν το έκανες για τα «πράματα και θάματα» όπως λες. Η πραγματική αιτία που γύρισες εκεί είναι η ελπίδα της ανάστασης που μουδιάζει τον φόβο σου.

  49. Σχετικά με τα «πράματα και θάματα» (όπως λες).

    Είτε έχεις ψευδαισθήσεις

    Είτε παρερμηνεύεις γεγονότα

    Είτε το βίωμα σου προκλήθηκε από εξωτερικό παράγοντα

    Είτε με έχεις φλομώσει στις μπούρδες.

    Όπως και να έχει όλα αυτά δεν σχετίζονται με τον Ιησού των ευαγγελίων (αλκοολικών φαντασιώσεων).

  50. Το καλοκαιρι του ’17.μαλιστα.ειχα ηδη δυο χρονια που ειχα μεταστραφει.κ στο ξαναλεω,η μεταστροφη μου δεν εχει ουδεμια σχεση με τον χαμο αγαπημενου προσωπου.Μαρτυς μου ο Θεος.μπεσα πραματα.το καλοκαιρι ’15 εχασα τον κολλητο μου.ειχα ηδη μεταστραφει.δεν εχει καμια σχεση.δεν εγινα Ορθοδοξος γιατι περιμενα την ανασταση του κολλητου μου.δεν ειχε πεθανει.λαθος διαγνωση,τι να κανουμε

  51. Μπουρδες δεν σου λεω.πιστεψε εαν θελεις τις υπολοιπες ερμηνειες σου.αλλα οχι οτι σου λεω μπουρδες.απερριψε κ τις ψευδαισθησεις κ κρατα για τον εαυτο σου τα αλλα δυο

  52. Κ κατι αλλο φιλος.εαν λες οτι εγινα Ορθοδοξος διοτι φοβομουνα τον θανατο θα πρεπει να με γνωρισεις προσωπικα κ θα αλλαξεις γνωμη κατευθειαν.κ εμενα κ τους φιλους μου.μια ζωη βαδιζα σε τεντωμενο σχοινι.εχω πεθανει κ εχω γυρισει πισω.κ παλι συνεχιζα να βαδιζω σε τεντωμενο σχοινι.μου αρεσε αυτο.με γεμιζε αδρεναλινη κ το κυνηγουσα.εχεις σχηματισει μια λανθασμενη εικονα.μαλλον ακολουθησες λαθος ψυχιατρικη σχολη.λαθος διαγνωση Γιατρε

  53. Καλημέρα Γιδοβοσκέ.
    Από τα σχόλια σου είχα καταλάβει ότι έχασες κάποιο αγαπημένο πρόσωπο (λυπάμαι γι`αυτό). Η αναφορά σου στην ελπίδα να ξαναδείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δεν ήταν καθόλου τυχαία.
    Σύμφωνα με τα όσα λες τώρα, μεταστράφηκες δυο χρόνια πριν το 17 δηλαδή το 15 όπου την χρονιά αυτή έχασες τον φίλο σου.

  54. Η ανάσταση είναι το θεμέλιο του Χριστιανισμού!
    Χωρίς αυτήν, η πίστη σου θα ήταν ανώφελη. Θα ήταν μάταιη όπως λέει ο Απ Παύλος.

    Ο λόγος που κάποιος στρέφεται στην πίστη είναι το θεμέλιο που δίνει ελπίδα.

    Χωρίς αυτό το θεμέλιο θα γύριζες στην πίστη;
    Θα έδινες την ζωή σου για αυτήν;
    Για μια ματαιότητα;

  55. Είτε έχεις ψευδαισθήσεις

    Είτε παρερμηνεύεις γεγονότα

    Είτε το βίωμα σου προκλήθηκε από εξωτερικό παράγοντα

    Είτε με έχεις φλομώσει στις μπούρδες…

    Όπως και να έχει όλα αυτά δεν σχετίζονται με τον Ιησού των ευαγγελίων (αλκοολικών φαντασιώσεων).

  56. Η το κανεις επιτηδες η αγνοεις τα οσα γραφω κ σε ενδιαφερει μονο το τι θα γραψεις.εγωιστικη τακτικη των ψυχιατρων.ΠΡΩΤΑ μεταστραφηκα κ μετα απο μισο περιπου χρονο εχασα τον κολλητο μου.καταλαβαινς ελληνικα?μηπως ηξερα οτι θα πεθανει κ εγινα Ορθοδοξος για καβαντζα?δεν πιστεψα στον Χριστο επειδη μου εταξε ανασταση.πιστεψα γιατι εζησα πραματα ενω ημουνα απιστος.ουτε πιστεψα γιατι διαβασα το Ευαγγελιο.γνωριζα ηδη την διδασκαλια της Εκκλησιας(τα πολυ χοντρικα),ομως τα κοροιδευα

  57. Οπως κοροιδευα την ανασταση των νεκρων.δεν βλεπω Τον Χριστο ως τραπεζιτη ”δωσε μου για να σου δωσω”,”σε πιστευω για να με βαλεις στον Παραδεισο”.ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ.τελεια κ παυλα.απο εμενα εξαρταται που θα παω μεταθανατον.εσυ βλεπεις ετσι τα πραματα διοτι εισαι επηρεασμενος απο το Μπρουκλυν.ακολουθουσες σαν προβατο(η αληθεια να λεγετε) μια πιστη λογω φοβου.λογω αρμαγεδδων.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.θελεις να το καταλαβεις καλως,δεν θελεις παλι καλως

  58. Μην τσαντίζεσαι φίλε.

    Από τα σχόλια σου είχα καταλάβει ότι έχασες κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Γεγονός ✔️

    + ότι η ελπίδα της ανάστασης είναι πλέον σημαντική για σένα. Γεγονός ✔️

    Αυτά είναι δεδομένα τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με κοινό αντικείμενο αναφοράς (άσχετα με το αν άλλαξες πορεία πριν φύγει ο φίλος σου όπως τώρα λες.)

  59. Μου φορτώνεις οράματα τα οποία δεν είναι δικά μου. Τι πάει να πει βλέπω τα πράγματα επηρεασμένος από το Μπρούκλιν;

    Εγώ δεν βλέπω τίποτα απ`όλα αυτά. Ο Απ Παύλος τα είδε για κάτι τύπους σαν κι εσένα.

    ▪️ Αν δεν υπήρχε η ανάσταση, η πίστη μας θα ήταν μάταιη. Θα ήταν ανώφελη! (λέει ο Παύλος)

    Ωραία, υποτεθείσθω ότι πιστεύεις στον αληθινό Θεό. Και;

    📢 Μάταια η πίστη σου!

    Θα έδινες την ζωή σου για αυτή;

    📢 Θα ήσουν χειρότερος κι από τους εθνικούς! (λέει ο Παύλος)

    Κοινώς …

  60. Τσεκαρισες δυο φορες τη λεξη ”γεγονος”.και?ουτε στη μια περιπτωση ουτε στην αλλη παιζει ρολο με τη μεταστροφη μου.γεγονος ουσιαστικο.αυτο που γραφεις για τον απ.Παυλο ειναι τελειως διαφορετικο πραμα.εδω εξεταζουμε τον λογο της μεταστροφης μου κ οχι μια δεδομενη κατασταση.προσπαθεις κουτοπονηρα να αποφυγεις τη λανθασμενη διαγνωση σου.εκανες λανθασμενη διαγνωση,γεγονος

  61. Καλημέρα Γιδοβοσκέ.

    Αυτά τα δυο σημεία που τσέκαρα τα έφερες στο πεδίο ταυτόχρονα και είναι άμεσα συνδεδεμένα με κοινό αντικείμενο αναφοράς την πίστη.

    Είναι ξεκάθαρη η εξάρτηση τους! Μην προσπαθείς να με πείσεις για το αντίθετο.

    Αν δεν υπήρχε η ελπίδα της ανάστασης δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να μεταστραφείς σε μια ανώφελη πίστη.

    Η αλήθεια πίσω από την κουρτίνα αυτή είναι.
    Κατάπιες αμάσητο το ψεύτικο φάρμακο της θρησκείας και σε λίγο θα αρρωστήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *