Διαφημίσεις

Νομιζω οτι θα ζοριστουμε λιγο να ομογενοποιηθουμε σαν μαζα κοπαδι …!

Και οταν κατι δεν μπορει να ανακατευτει σαν ενα καλο κοκτειλ τοτε το κυριαρχο απο τα συστατικα δινει την μαχη του ωστε να επικρατησει !

Δεν ειναι συνομωσιολογια ειναι απλη χημεια .. !

Τωρα για καποιο λογο αγνωστο υπαρχουν στην Ελλαδα μυαλα που πιστευουν οτι λυνουμε και προβλημα …πλυθησμιακο ..!!..

Μερικοι ειναι σιγουροι οτι αυτο το θεμα ειναι λυση και οχι προβλημα!…

Δεν βλεπουν με τιποτα καποιο αλλο προβλημα που μπορει να προκυψει ..παρα μονο λυση !!

Αν τους πιασεις ομως και τους πεις..ωραια δεχομαι την λυση σου αλλα αν δεν πετυχει και εχουμε εστω και εναν νεκρο θα σε κρεμασουμε στο Συνταγμα ..υπογραψε το ..θα δεις οτι ΔΕΝ ..θα ειναι τοσο σιγουροι πια !

Ρισκαρουν πανω στις πλατες σου; Κονομανε και ρισκαρουν πανω στις πλατες σου; .. Κονομανε , ρισκαρουν και εκτελουν την εντολη αυτου που τους εδωσε την θεση ;Ρισκαρουν ,κονομανε , εκτελουν και θα ειναι οτι και να γινει αυτοι ασφαλεις και μακρια ;…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Και μιας και μια φωτο μας δειχνει πολυ περισσοτερα απο τις λεξεις ..”
  1. ηρθαμε να σας εκπολιτισουμε…ακριβως η αφομιωση δεν θα γινει απ τη μερια του αυθοχθωνα θα γινει απ αυτη του εισβολεα εμεις θα γινουμε σαν αυτους…το ειπε κι ο Μαζης “τους θελουν λαθραιους” [χωρις πρασινε καρτες] για να τους εκμεταλευονται οι βιομηχανοι και διαφοροι επενδητες και στο τελος θα εκμεταλευονται κι εμας αφου θα ζητιανευουμε δουλειες που ηδη θα εχουν δωσει στους λαθρο..και οι κυβερνωντες τωρα “τρωνε”…και οταν τρωμε δεν μηλαμε..προδιδουν τον λαο που τους ψηφησε,αυτο κανουν,τα λεσια

  2. Ιερό ζώο η αγελάδα! Ευτυχώς οι Ινδοί δεν έρχονται Ελλάδα. Ειναι και 1δις που να τους βάλεις; Και αμα τους βάλεις πως να τους βγάλεις; Υπάρχουν και αυτοί! Οι αγελαδοπληκτοι. Κάποιοι φίλοι μου Ινδοί γελάνε οταν τα βλέπουν αυτά. Έτσι τα βρήκαν και έτσι τα κρατάνε μου λένε. Αν τα κρατούσαμε και εμεις τα των προγόνων, δεν θα είχαμε αυτο το χάλι.- Σωστά;?

  3. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Φίλε εσύ πιστεύεις ότι ο Μοχάμεντ και ο αλη ήρθε στην Ελλάδα για να δουλέψει; αυτή την στιγμή οι λαθρομετανάστες ελέγχουν ένα μεγάλο ποσοστό από την διακίνηση ναρκωτικων και άλλων παρανομιων εσύ νομίζεις ότι αυτοι θέλουν να μπούνε στο σύστημα και να γίνουν φορολογούμενοι “μαλακές” σαν εμάς φυσικά και όχι τους αρέσει να ζουν ανεξελεγκτα στην παρανομία τους το σύστημα το έχουνε γραμμένο στα αρχιδι@ τους

  4. 1.Την εποχή της Ατλαντίδας στον Ελλαδικό χώρο (τότε που η μεσόγειος ήταν ακόμα ξηρά), οι Προέλληνες είχαν αναπτύξει μια μέθοδο, που φόρτιζε με μαγνητισμό τους ταύρους (έφερναν χώμα από την Μαγνησία που περιείχε φυσικό μαγνήτη, μεγάλωναν σε αυτό το χώμα χορτάρι και με αυτό τάιζαν τους ταύρους) και πιάνοντας τα κέρατά τους θεραπευόντουσαν. Γιαυτό και ο ταύρος ήταν ιερό ζώο.
    Όταν πλημμύρισε η μεσόγειος, πολλοί προέλληνες μετακινήθηκαν στην ινδία και αναμείχθηκαν με τους ντόπιους που ήταν…

  5. 2….σκουρόχρωμοι. Μαζί τους έφεραν και την ιερότητα του ταύρου, η οποία έχει μείνει μέχρι σήμερα, μεταλλάχθηκε στην ιερή αγελάδα.
    Εννοείται ότι δεν υπάρχει τίποτα πια εκεί, αλλά τα ζώα οι Ινδοί συνεχίζουν ένα νεκρό από χιλιετίες έθιμο, με διάφορες παραλλαγές.

  6. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ…
    http://www.youtube.com/watch?v=fKLWN6e6GuY
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΔΥΝΑΤΑ, ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ.
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑΣ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
    Ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΕΛΙΟ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ.

  7. Αυτά να τα βλέπουν κάτι σαλονάτες, σκαφάτες και πισινάτες κυρίες που κάνουν Yoga (γιατί είναι πολύ της μοδώς), νομίζοντας πως είναι γυμναστική, ενώ στην ουσία είναι ινδουιστική τελετή και να καταλάβουν με τι σκ@τ@ & κ@τουρ@ έχουν μπλέξει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek