Διαφημίσεις

Tρίζουν τα κόκκαλα του Γέρου του Μόρια. Δεν θα φαντάζονταν πρι λίγα χρόνια οι επαναστάτες ότι θα έδιναν την ζωή τους, για να έρθουν μετά από χρόνια οι νεοέλληνες και να δώσουν στους Άραβες, δηλαδή σε αυτούς που τότε πολεμούσαν με τον Ιμπραήμ, ίσα δικαιώματα.

Η χώρα μας βρίσκεται υπό εισβολή και αντί να πάρουμε μέτρα, τρώμε μόνοι μας τα μάτια.

Κάνουμε απίστευτα δώρα στον Ερντογάν, ο οποίος τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς το σχέδιο αποσταθεροποίησης του Ελληνισμού, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Έτσι λοιπόν, η δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης, έχει ολιγόλεπτο δελτίο ειδήσεων στην Αραβική! Ναι, καλά διαβάσετε. Δεν χρειάζεται πλέον να κάνου πολλά οι μετανάστες, τους τα δίνουμε εμείς απλόχερα.

Δείτε και εδώ

Οι εικόνες της άλωσης σε χώρες όπως η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ήρθαν τώρα και στην Ελλάδα. Σε λίγο θα γίνει υποχρεωτική και η μπούρκα, ενώ θα… απαγορεύεται να φοράμε και Σταυρούς, διότι αυτό θα ενοχλεί τους μουσουλμάνους!

Η σημερινή Κυβέρνηση, όπως και η προηγούμενη, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, έχει δώσει μήνυμα έλευσης μεγάλων μαζών μουσουλμάνων στη χώρα μας, με προοπτική είτε να μεταβούν στην Ευρώπη ή να παραμείνουν οριστικά εδώ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν εγκατασταθεί δεκάδες αν όχι εκατοντάδες ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) με μουσουλμανικό προσωπείο αμιγώς ή καμουφλαρισμένο, που ενεργούν στην πραγματικότητα ως κοινοί διακινητές, σε συνεργασία με την ανατολική ακτή.

Καληνύχτα Ελλάδα!

πενταποσταγμα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Διαστάσεις εθνικής κρίσης: Ειδήσεις στην Αραβική γλώσσα από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης! – Σήκω Γέρο του Μοριά να δεις τα χάλια μας”
  1. Υποτίθεται ότι λέμε πως η Ορθόδοξη Ελλάδα είναι το “νέο Ισραήλ”. Αν είναι όντως έτσι και δούμε την ιστορία του Ισραήλ, όταν ξέπεσε, χάθηκε για 2000 χρόνια. Ας γίνει κι αυτό με την Ελλάδα (μιας και είμαστε το “νέο Ισραήλ”, μπας και δούμε Θεού πρόσωπο. Όχι εμείς, γιατί εμείς τις κάναμε τις παπαριές μας. Αλλά οι απόγονοί μας, όσο μακρινοί και να είναι αυτοί.

  2. Ξύπνα καημένε μου Ραγιά. Θα γίνουμε τελείως Ισλάμ. Για αυτό ο Πατροκοσμάς ομιλεί για το ψευτορωμέϊκο, που θα τελειώσει σύντομα, δηλαδή οι μασόνοι που το δημιούργησαν, θα το τελειώσουν, επαναφέροντας το Ισλάμ στην Ελλάδα. Έρχονται μεγάλα γεγονότα τον Οκτώβρη

  3. Οι Έλληνες είναι τελειωμένοι ως έθνος.Μέχρι εδώ ήταν.Τα ελαττώματά τους έιναι πολύ περισσότερα από τα προτερήματά.Ποτέ δεν αγάπησαν αληθινά τη χώρα τους,γι αυτό δεν έκαναν και δε θα κάνουν προκοπή.Μόνο ατομισμός απίστευτος και έγνοια για κονόμα.Τόσα άσχημα συμβαίνουν γύρω μας που προμηνύουν καταστροφή και ο νεοέλληνας το χαβά του:αγορά τελευταίου μοντέλου I-phone,κλιματική αλλαγή,ΛΟΑΤΚΙ,πολιτική ορθότητα υιοθέτηση αριστερίστικων ιδεολογιών..Ευχαριστώ για τη φιλοξενία..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *