15:25 - 02/10/2019

Μιας και σφιγγουν οσο πανε οι καιροι …

Διαφημίσεις

Εχουμε εδω και καιρο δημιουργησει ενα καναλι ειδοποιησεων , για καλο και κακο ..αχρειαστο να ειναι !!

Εκει οπως εχουμε δηλωσει θα μπορεσουμε αν χρειαστει και μπορουμε να ανακοινωσουμε για καποια ξαφνικη απειλη η να το χρησιμοποιησουμε ως καναλι πληροφορια αν τα πραγματα σκουρηνουν!

Επειδη σεβομαστε την πληροφορια και αυτο που θελουμε να πετυχουμε μεσα στο καναλι αυτο εχουμε μιλησει μονο δυο φορες !…

Το οτι κανουμε αυτο ακριβως που ειπαμε , το οτι σεβομαστε την πληροφορια και το μεσο ωστε να παραμεινει ενα ισχυρο εργαλειο για ολους δεν σημανει οτι το ξεχασαμε η το παραβλεπουμε !!

Μεσα απο το καναλι δημιουργηθηκαν και αλλες ομαδες στην Ελλαδα , καλο θα ηταν να δημιουργηθουν εκαντονταδες ομαδες με ενωμενους Ελληνες που θα εχουν γνωριστει και θα εχουν σχεδιασει απο κοινου πραγματα για την προστασια τους η την εξελιξη τους σε οποιοδηποτε τομεα !

Ναι με αυτο τον τροπο μπορει να εισχωρησουν και ανθρωποι που ερχονται για να επηρεασουν η να αποδομησουν…ειναι στο χερι καθε ομαδας να μπορει να φιλτραρει την καθε κινηση που αποσκοπει στο να μην προσφερει αλλα στο να καταστρεψει !..

Ξεκινηστε να ειστε ενεργοι με τους συνανθρωπους σας , να εχετε επικοινωνια , να ανταλλαζετε αποψεις και πληροφορια , αν παραμεινετε μακρια απο την εννοια ομαδα παραμενετε αδυναμοι και ευκολοι στοχοι , αν συνεχιζετε να μην μιλατε να μην επικοινωνειτε επι της ουσιας συναινειτε στο εγκλημα κατα της ανθρωποτητας !

Οταν προσπαθεις να κανεις το ακατορθωτο μεχρι σημερα ειναι λογικο να αντιμετωπιζεις μεγαλα προβληματα και επιθεσεις ..αλλιως το ακατορθωτο που ειναι η ενωση μας θα ειχε ηδη συμβει και θα ειχαμε τελειωσει ολα τα προβληματα μας !

Μιληστε , φωναξτε την πληροφορια , η νεα ταξη πραγματων εχει καταφερει την φιμωση σε ολους οσους τολμησαν να πουν την αληθεια , εσεις ομως εχετε την δυναμη να το εμποδισετε αυτο , ο λογος σας μπορει να γινει ο νεος ιος που κανενα συστημα φιμωσης δεν μπορει να τον σταματησει !

Το καναλι ειδοπιησεων του κατοχικα νεα ειναι αυτο https://zello.com/channels/k/grpNe

Αναλαβετε την ευθυνη της αφυπνισης των συνανθρωπων σας , σκεφθειτε με ποιο τροπο ο καθενας απο εσας θα ειναι οδηγος προς μια ομαδα με κοινα χαρακτηριστικα και στοχους , πραξτε σημερα την ευθυνη σας ..!

Καποια στιγμη ο χρονος θα τελειωσει και κανεις δεν θα μας προειδοποιησει..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Α να Δ ω Ν 10/02/2019 @ 5:42 ΜΜ

    Μάγος είσαι!?

  2. Α να Δ ω Ν 10/02/2019 @ 5:52 ΜΜ

    Προσοχή
    Ξυπνος,
    Ας γίνει το θέλημα Του,

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*