ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Μετά τη Μόρια και στα Ιωάννινα: Επεισόδια σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών- Τι ζητάνε

· Κατοχικά Νέα

Tο κλίμα στο Κέντρο είναι τεταμένο καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν μεταφερθεί πάνω από διακόσια άτομα ενώ άλλοι ογδόντα βρίσκονται καθ’ οδόν στο πλαίσιο αποσυμφόρησης της Μόριας.

Έντονες διαμαρτυρίες και πετροπόλεμος που προκάλεσαν την επέμβαση της αστυνομίας η οποία προχώρησε σε προσαγωγές, σημειώθηκαν κατά την αποβίβαση 82 προσφύγων και μεταναστών στον καταυλισμό Κατσικά στα Ιωάννινα.

Η ένταση ξεκίνησε το πρωί στο Κέντρο Φιλοξενίας καθώς οι διαμένοντες δεν επιθυμούσαν την εγκατάσταση και νέων ατόμων. Το πρωί έκλεισαν την κεντρική είσοδο τοποθετώντας έναν μεγάλο κορμό δέντρου.

Στον χώρο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες με την πρώτη επέμβαση που έκαναν απομάκρυναν τους συγκεντρωμένους και απελευθέρωσαν την είσοδο του καταυλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως μεταδίδει το epiruspost.gr το κλίμα στο Κέντρο είναι τεταμένο καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν μεταφερθεί πάνω από διακόσια άτομα ενώ άλλοι ογδόντα βρίσκονται καθ’ οδόν στο πλαίσιο αποσυμφόρησης της Μόριας. Όσοι διαμένουν στον Κατσικά διαμαρτύρονται για τις συνθήκες και υποστηρίζουν ότι είναι αδύνατο να «χωρέσουν» κι άλλοι.

Στο κέντρο παραμένει η διμοιρία των ΜΑΤ, η τοπική ηγεσία της αστυνομίας αλλά και εκπρόσωποι ΜΚΟ οι οποίοι συνομιλούν με τους μετανάστες προσπαθώντας να αποκαταστήσουν την ηρεμία.

Στον καταυλισμό διαμένουν πάνω από 1200 πρόσφυγες και μετανάστες.

EL.GR

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυρκαγιά στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Νέα φωτιά στη Σάμο: μέτωπο κοντά στον Μαραθόκαμπο — σε υψηλά επίπεδα η ζέστη στην Ελλάδα

Σούπερ μάρκετ και ακρίβεια στην ΕλλάδαΕΛΛΑΔΑ

Ακρίβεια: η κυβέρνηση προαναγγέλλει μειώσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ — τι ειπώθηκε σήμερα

Ελλάδα και εξελίξεις στο ΑιγαίοΔΙΕΘΝΗ

Μητσοτάκης προς Τουρκία: «Δεν θα υπαγορεύσει τις αποφάσεις μας στο Αιγαίο» — τι αλλάζει τώρα

2 απαντήσεις στο “Μετά τη Μόρια και στα Ιωάννινα: Επεισόδια σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών- Τι ζητάνε”

  1. ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ…
    ΥΓ. ΓΙΑ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΩ…ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΙΕΛΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΚΛΑΨΕΣ…

  2. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    αυτή η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα οι λαθρομετανάστες Δεν θέλουν άλλους λαθρομετανάστες και μετά οταν λες τον Ελληνα μαλακ@ παραξηγειτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά