12:38 - 28/09/2019

Ωχ Θαυμα του περασε η αγκυλωση…!

Διαφημίσεις

Και εδω βλεπουμε τον Τουρκο να σηκωνει το γυαλι σαν ανθρωπος και οχι με το μεσαιο δαχτυλακι…!

Και ειναι και απολυτα λογικο μιας και οταν ενας Ηθοποιος κανει την οποια κινηση σε ενα εργο που παιζει ειναι κατα εντολη του ρολου του και οχι μια απλη συνηθεια που θελουν να λενε οι υποστηρικτες της ανοησιας !

Οταν ενας ηθοποιος σε ενα σεναριο επαναλμβανει μια κινηση ειναι επι σκοπου γιατι αυτη η κινηση ντυνει τον χαρακτηρα οπως εχει φανταστει ο σκηνοθετης !!…

Οταν δεις τον ιδιο ηθοποιο να χρησιμοποιει την ιδια καταναγκαστικη κινηση και οταν δεν παιζει το κανει για να υποστηριξει το στημενο ιματζ που του εχει δημιουργησει ο ρολος του !!

Οταν τον δεις να το κανει κατω απο την σημαια σου σε επισκεψη στην χωρα σου μεσα σε ιερο χωρο ..τοτε σε γλεντησε κανονικα!!…

Οταν ειναι ανθρωπος κανονικος και δεν πουλαει ιματζ η ψυχαναγκαστικη κινηση ιματζ του ρολου δεν ειναι εκει …και ΩΩΩΩ θαυμα δεν θα βαρεσει το κουτελο του με το κωλοδαχτυλο!!…

Ειλικρινα ομως πλην του θαυματος ειναι εξοργιστικο να πρεπει να πεφτουμε στο επιπεδο της βλακειας που εχουν σκορπισει στην χωρα μας για να εξηγησουμε τα αυτονοητα , οι στημενοι βλακες , οι καλιτεχνες της αντινοησης κανουν την δουλεια τους και κοιμιζουν τον τοπο σου …Εσυ που κατανοεις τι κανεις;..Θυμωνεις ποτε; ..Η θα αφησεις ενα ματσο απο προδοτες να αλλοιωσουν την συνειδηση και την κριση του Ελληνα; ..

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Θανάσης 09/28/2019 @ 4:02 ΜΜ

    Ένα μογγολο που το παίζει γόης και έτρεξαν όλες οι σοφίες να τον καλωσορίζουν. Κρίμα….χάθηκε η υπερηφάνεια των Ελλήνων. Δρόμο μογγολο που θα αθέτησης κιόλας.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*