Διαφημίσεις

ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ, Η ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ;

Με λυσσαλέα βία μαζεύουν το χρήμα των λαών και θα σας δώσω μερικά παραδείγματα από την εποχή της εισόδου του ευρώ το 2001.

Το τυράκι ήταν η ένωση των ευρωπαικών χωρών σε ΕΕ, η φάκα ήταν η ένωση των λαών με το εθνικό νόμισμα, σε ευρώ με την αντικατάσταση των εθνικών νομισμάτων για την ευημέρια και την προόδο των λαών. Eτσι φώναζε ο Καραμανλής των στοών και ο Ανδρέας ο πράκτορας των αμερικάνων που θα έκλεινε τις βάσεις των Ιμπεριαλιστών χαχαχαχα. Τα κομματόσκυλα του Πασόκ είναι ότι πιο ελλεινό απόβρασμα πέρασε ποτέ από την χώρα.

Διάλυσαν ότι παραγωγικό κλάδο υπήρξε στην Ελλάδα. Ρίμαξαν την χώρα μας με την σοσιαλιστική τους πρόοδο και ευημέρια ενώ έκλειναν όλες τις βιομηχανίες και βιοτεχνίες εισάγωντας τα πάντα. Τους εξαγόρασαν γερμανοί και γάλλοι, μαζί με τα κωλόβρακά τους. Από τα κλωπιμαία απόκτησαν δεκάδες ακίνητα την στιγμή που το τυράκι εμφανίστηκε στο Πανελλήνιο, πλούτησαν όλοι οι πολιτικοί και κάνουν τώρα και φορολογικές δηλώσεις με 100ντάδες αφορολόγικα χιλιάρικα στην Μπάνκα του εσωτερικού και εξωτερικού μηχανισμού δικτατορίας των λαών!

Είδατε, ακούσατε και ίσως διαβάσατε τι γράψαμε για τον Κόμη Ντραγκίλα και την ποσοτική χαλάρωση εικονικού χαρτιού από την αρχή του μήνα (εδώ και χρόνια)…εκτυπώνουν τώρα φούλ αέρα για να διαλύσουν το ευρώ, την ΦΑΚΑ, με τις αποταμιεύσεις των λαών. Κάθε μήνα κόβουν 26 δις ποσοτικής χαλάρωσης αέρα. Πατάνε το κουμπί και βγαίνει η χοντρή!
Εσείς βέβαια, δεν είστε μέλη του κλάμπ και μείνατε απ’εξω, μόνο τους πολιτικούς κάνουν μέλη για να σας βάζουν να διαχωρίζεστε σε κάθε καρυδιάς καρύδι, να εργάζεστε για 400 ευρώ φάκας το μήνα, με δίπλωμα Πολυτεχνείου ώστε να πιστεύετε ότι κάποτε θα γίνουν 800.

Έλα όμως που δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι το ΤΥΡΑΚΙ και η ΦΑΚΑ σας έγιναν η καθημερινή συνήθεια σας. Σας αρέσει η σιγουριά της φάκας. Κανείς σας δεν διαμαρτύρετε για την προδοσία του ευρώ, την οικονομική διαίρεση σε πεινασμένους και χλιδάτους, την καθημερινή πείνα που έφερε για τον λαό μας.

Κανείς σας δεν κατανόησε ακόμη ότι η ΦΑΚΑ οδηγεί σε ηλεκτρονική φυλακή πεινασμένων αλλά και χλιδάτων, όταν σύντομα θα χαθεί το μετρητό.

Μές την ΦΑΚΑ, το τυράκι τελειώνει σύντομα, βλέπε μειώσεις μισθών, υπερφορολογία, ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ με 25% και όλα έγιναν ξαφνικά λουξ προιόντα. Πληρώνεις εφορία σε αγαθά όταν το σύμπαν στα δίνει όλα τσάμπα! Δεν κατάλαβες την λειτουγία της φορολογίας και την βία μέσα απ’ την. Η φάκα γλυκίζει και την κυνηγάς για να πλουτίσεις, ενώ έχασες την ελευθερία σου και το πνεύμα σου..

Σας εκπαίδευσαν να πιστεύετε σε αξίες εικονικού νομίσματος χωρίς να γνωρίζετε ότι έχουν το μονοπώλιο να κόβουν καπνιστό αέρα για να αγοράσουν χρέη χωρών και επιχειρήσεων, καταστρέφοντας αυτή την φορά την αξία της ΦΑΚΑΣ (ευρώ) ενώ εσείς ακόμη και τώρα να την κυνηγάτε.

Ενώ αυτοί πατάνε στο κουμπί και βγαίνει η χοντρή! Στην συνέχεια θα σας κάνουν την ευκολία να σας τσιπαρουν επειδή αγαπάνε το καλό σέρβις του πελάτη…

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ
ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek