Διαφημίσεις

Πως αφήνουμε το κάθε λαμόγιο να βγαίνει και να λέει ότι του κατέβει για να αυτοπροβληθεί, αλλά να μας ταΐζει κουτόχορτο, χωρίς να του ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ??????

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Προσωπικά, δεν θα χρησιμοποιήσω κανέναν χαρακτηρισμό για την ομιλούσα…
ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ.

ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΟΥ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ…

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ…

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Επειδή το θέμα μου το έθιξαν με σχόλια, διάφοροι αναγνώστες στο blog μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους έδωσα τις ίδιες απαντήσεις. (εδώ)

Νικόλας Αρβανίτης

ΠΩ… ΠΩ…. ΠΩ!!!! ένα ρεπορτάζζζζζζ

Φυλαχθείτε μη σας έρθει στο κεφάλι!!!!

Άκουσα χθες το πρωί, τη …πολίτη Κική Κλιαρά, παρουσιάστρια εκπομπής του DION TV, να λέει ασυναρτησίες, περί δήθεν δικαίωσής της με… “απόφαδη” του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, μετά από δήθεν προσφυγής της κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών!!!

Είπα συμβολικά ένα “άϊ γ%&$*@ου λαμόγιο” κι άλλαξα κανάλι για να μη συγχυστώ.

Μετά από λίγες ώρες, έλαβα το ασυνάρτητο βίντεο από φίλο και το βράδυ τζουπ ξανά από άλλον φίλο.

Εξήγησα περιληπτικά στους φίλους τους λόγους που θεωρώ τις δηλώσεις της “πολίτη” παρουσιάτριας του DION TV ασυνάρτητες, και δεν έδωσα συνέχεια.

Έλα που τα βοθροκάναλα ψοφούν για φραμπαλάδες και κάποιο κανάλι ξανάπαιξε μπουρδολογία Κικής Κλιαρά?!?!?!?!?

Άκουσα και 2-3 μαλακίες από επαγγελματίες πανελίστες και άρχισα πλέον να βγάζω καπνούς από τ΄ αυτιά!!!!!

Ρε παιδιά, ας είμαστε λίγο σοβαροί ωτακουστές.

Η προσφυγή σε διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει ορισμένη τυπική διαδικασία.

ΔΕΝ γίνεται προφορικά!!!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, πρέπει να απαιτούμε το τυπικό αποδεικτικό της προσφυγής της κυρίας.

Η απόφαση επίσης, δεν βγαίνει προφορικά.

Έχει κι αυτή τον έγγραφο τύπο της, το σκεπτικό της, τα πραγματικά ή μη περιστατικά, και κυρίως το “ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ”.

Πως αφήνουμε το κάθε λαμόγιο να βγαίνει και να λέει ότι του κατέβει για να αυτοπροβληθεί, αλλά να μας ταΐζει κουτόχορτο, χωρίς να του ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ??????

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Ένα ΣΥΡΙΖΑ λαμόγιο από το πάνελ, χωρίς να χρειάζεται να μιλά με τη Κική απ το Κιλκίς (κι όχι απ την Αυστραλία), έπιασε ….”θαρραλέα” τη πάσα της Κικής (πολίτη του…. DION TV, με άγκυρα στο ΣΚΑΪ) και έριξε τις μπηχτές του, επιφυλασσόμενο να επανέλθει, για να μας πει, το πόσο άδικα βάλλονται οι προδότες, από ψεύδη σαν αυτά της Κικής Κλιαρά, που κατέχει και τον βαρύγδουπο τίτλο εσωτερικού (!!!!!), της Αντιπροέδρου Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος – Αυστραλίας και τρέχα γύρευε στα περίχωρα Κιλκίς, με έδρα τη…. Θεσσαλονίκη!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ, τι και πώς και πόσα να πω για να γίνομαι κατανοητός….

Μακάρι να είχα μαγικό ραβδί, να σας προστάτευα όλους, από χοντρομαλακίες κάθε Κικής!!!!!

Κουράσθηκα!!!!!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “ΕΛΕΟΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *