14:59 - 26/09/2019

Ο χειροτερος εχθρος σου ειναι ο αντινοος ..! Αυτον χυπησε πρωτο ο Οδυσσεας!

Διαφημίσεις

Τα ελληνικα Χοαξ , ο εχθρος πλεον της συνειδησης σου … ενας εχθρος υπουλος που κανει την μεγαλυτερη ζημια απο ολους τους αλλους σημερα , κοιμιζει την ελληνικη συνειδηση , κανει την κριτικη σκεψη ανυπαρκτη και οδηγει τους νεους ανθρωπους στο να μην εχουν συνθετη σκεψη..!

Τα ελληνικα χοαξ δηλωνουν οτι ο Τουρκος δεν εκανε ασεμνη κινηση ..!

Ας το παρουμε καρε καρε …μεσα απο την συνειδηση της εικονας …!

Αυτη η εικονα ως εικονα ..ειναι προσβλητικη !!.. Αν μεινουμε εδω προσβαλει , σαν στιγμη λοιπον , σαν χιλιοστο δευτερολεπτου εχουμε μια εικονα απολυτα προσβλητικη …!

Στο επομενο δευτερολεπτο εχουμε νεα εικονα που δικαιολογειτε δηθεν απο την συνηθεια του Τουρκου στο σηριαλ να διορθωνει τα γυαλια του με το κωλοδαχτυλο ..!

Με την δευτερη φωτο , αν υπηρχε μονο η δευτερη φωτο τοτε κανεις δεν θα ελεγε οτι ο Τουρκος εκανε ασεμνη κινηση ..!

Αν το δουμε μαζι σαν καρε καρε …οντως θα πρεπει να πουμε οτι δεν το εκανε ..η το εκανε αλλα μεσα στον χρονο υπαρχει η δικαιολογια οτι δεν το εκανε , υπαρχει η αντινοση της δικαιολογιας οτι δεν το εκανε !

Αλλα καποιος προσπαθησε πολυ να υπαρχει η πρωτη εικονα , καποιος εστησε καρτερι να υπαρχει η πρωτη εικονα ..!

Αν παρατηρησουμε σωστα θα δουμε οτι η φωτο εχει τραβηχθει απο γωνια χαμηλη ωστε να φαινεται μεσα της καθαρα η Ελληνικη σημαια , εδω λοιπον η ο φωτογραφος ειναι νανος , η ο Τουρκος ειναι 3 μετρα ψηλος , η φωτο τραβιεται απο χαμηλοτερο σκαλοπατι ..! …

Αν το δουμε καλα δεν ειναι απο χαμηλοτερο σκαλοπατι μιας και ο Τουρκος δεν κινειτε ειναι σε σταση και οχι σε κινηση , η μονη κινηση που συμβαινει ειναι στην δευτερη φωτο δικαιολογιας οπου ο φωτογραφος φευγει λιγο αριστερα και αλλαζει γωνια ληψης ..και εκει κατανοουμε οτι δεν υπαρχει σκαλοπατι που βρισκεται ο φωτογραφος αλλα ειχε σκυψει προς τα κατω ωστε σιγουρα μεσα να υπαρχει στο πλανο η Ελληνικη σημαια ..!

Θελετε να μιλησουμε για κινησεις που γινονται αλλα γινονται ετσι ωστε να μην υπαρχει τιμωρια σε αυτον που εκανε την κινηση ;…

Ο συγκεκριμενος αθλητης εξυσε το κεφαλι του εξοργιζωντας τους φιλαθλους στην κερκιδα ..κανεις ομως δεν μπορει να του πει τιποτα ….εχει δικαιολογια

Αλλα ας το παρουμε τελειως φιλοσοφικα αν τελικα το Ελληνικα χοαξ μας λεει την αληθεια η προσπαθει να διαστρεβλωσει την αληθεια με εντολες απο τους Εχθρους της Ελλαδας και τελικα το Ελληνικα Χοαξ ειναι μια εχθρικη σελιδα προς την ελευθερια του λογου και τον Ελληνα πολιτη !..

Ερωτησεις που βγαινουν απο την πραγματικη κατασταση που αναλυουμε ..!

Υπαρχει πιθανοτητα να το συμφωνησαν να το κανουν ωστε να δημιουργηθει ντορος με την φωτο; Ναι Υπαρχει!

Υπαρχει πιθανοτητα αυτη η κινηση που κανει ο Τουρκος να εχει στηθει εκει απο παλια ωστε σημερα να ειναι μια δικαιολογια; Μικρη μεν αλλα υπαρχει !

Υπαρχει πιθανοτητα το επιτελειο επικοινωνιας των δυο χωρων …η μεμονομενα της Τουρκιας , η της Ελλαδας …η μυστικες υπηρεσιες της Μοσαντ πχ ..να εστησαν το γεγονος ωστε να κανουν τον Ελληνα πολιτη να εχει εχθρικη διαθεση απεναντι στους Γειτονες ! Ναι υπαρχει !!..

Υπαρχει περιπτωση να την εστησε ο δαιμονιος φωτορεπορτερ ωστε να κανει ντορο η φωτο του; … Ναι υπαρχει !

Υπαρχει περιπτωση ο ιδιος ο Τουρκος να καυχιεται τωρα οτι τους εκανα κωλοδαχτυλο μεσα στα μουτρα τους , μεσα στην χωρα τους κατω απο την σημαια τους ;…Ναι υπαρχει ..!Αφου ειχε την δικαιολογια να μην κατηγορηθει βεβαια και μπορεσε να το κανει !…

Επειδη ο Τουρκος εχει παει και σε αλλες χωρες και το κωλοδαχτυλο το εχει σε μονιμη βαση στο κουτελο πως και συμβαινει σε εμας μονο να στηθηκε αυτη η τελεια φωτο;

Το Ελληνικα χοαξ σαν κλασικο σβηστηρι μιας φωτιας που η πληροφορια αναβει , σαν κλασικο εργαλειο διαχωρισμου του Ελληνα εκανε την δουλεια του ξανα ..! Το Ελληνικα Χοαξ και ο Θοδωρής Δανιηλίδης επιλεγουν την δογματικη αληθεια της δικης τους μονο ματιας , σε αντιθεση με σελιδες που θελουν ολη την πληροφορια στο τραπεζι να αναλυθει και να κριθει απο ολους …οσο και αστεια να ειναι η πληροφορια ,οσο και ψευτικη ..δεν πρεπει ποτε να κρινουμε με γνωμονα το δογμα της προσωπικης μας αληθειας !!….γιατι τοτε εχουμε μεσα στο αιμα μας την Νοοτροπια του Φασιστα …!

Δηλωνει λοιπον ο Ελληνικα Χοαξ …

Δηλαδη ο Ελληνικα χοαξ στερει απο το μυαλο σου την πιθανοτητα να υπαρχει η δικαιολογια για μια απρεπη πραξη!!… Στερει, λεγωντας οτι ειναι ψεμα οτι υπαρχει η περιπτωση να μας εκανε κωλοδαχτυλο ο τουρκος σε συμφωνια μαλιστα με ολο το επικοινωνιακο τεαμ … της γ@μημενης προπαγανδας που μαστιγωνει τους λαους ..οπου και τσιρακι της ειναι και ο ιδιος ο Δανηιλιδης ..!

Και υπαρχουν δυστηχως παιδια που διαβαζουν αυτον τον αντινοο που εγινε συνεργατης φιμωσης της ελευθεριας του λογου με το μεγαλυτερο κοινωνικο οπλο της cia ..το Facebook….Για αλλη μια φορα στην Ελλαδα επιπλεουν οι φελλοι και αυτοι που φορανε μαυρη κουκουλα ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ανωνυμος 09/26/2019 @ 4:02 ΜΜ

    Συγνώμη που το λέει αλλά η στόχευση είναι βαθύτερη…
    Μπορεί να κάνω και λάθος.
    η παρεμβολή είναι πάντα παρεμβολή;
    Ρ.Ν.

  2. Sir Μητσος εξ Αγγλίας 09/26/2019 @ 7:04 ΜΜ

    Στη σημερινή Ελλάδα στρειτζερ και χωρίς κουκούλα κανεις καριέρα.
    Τωρα τι καριέρα κάνει ο καθένας, αυτο έγκειται στο τι θα βρει μπροστά του. Ο Δανιηλίδης πως τον λένε, τα παίρνει να κάνει αυτο.Και το κάνει καλα απο οτι βλέπεις σε αγαστη συνεργασία με το φεις μπουμ, που οι περισσότεροι ηλίθιοι συνεχίζουν να διατηρούν.
    Ήρθε φιλε η ωρα οι γίγαντες που αυτοί οι άνευ νου δημιούργησαν, να πάρουν τα ηνία στα χέρια τους. Σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι.
    Αφού δεν καταλαβαίνουν.-

  3. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ 09/26/2019 @ 9:47 ΜΜ

    Δανιηλ ιδης παντα ανθέλληνες πάντα προδότες, μετά αναρωτιέται ο δασκαλακος γιατί ο Κολοκοτρώνης έσπαγε τα κρανία των, καταλάβατε; η να κάνω και κακά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*