22:29 - 24/09/2019

Παλι παρεξηγιεσαι ρε Ελληνα γιατι; …

Διαφημίσεις

Εσυ δεν εισαι ο οπαδος – οπαδινα που εσχιζες τα ρουχα σου για τον ομορφονιο; Εσυ δεν τον περιμενες στο Αεροδρομιο να δεις τον παιδαρα ;…

Εσυ δεν τον εχεις κανει ινδαλμα ;.. Ομορφονιος μεν αλλα ηρθε μεσα στην χωρα σου και σου εκανε κωλοδαχτυλο…αυτος φταιει η εσυ που ανοιξες της πορτες επειδη τον εκανες θεο ;..

Δεν φταιμε εμεις που εχουμε επιτρεψει στην τηλεοραση να μας εχουν πηξει με τουρκικα σηριαλ;..μην μου πεις οχι αν δεν τα εβλεπαν αν δεν υπηρχαν νουμερα δεν θα τα επαιζαν ολα τα καναλια ..!

Δεν καθονται οι κυρατσες τα μεσημερια σαν αποχαυνωμενες χηρες και κοιτανε; Την πεταξες την τηλεοραση απο το μπαλκονι; ..Οχι ,..ειπες στο αποχαυνωμενο να μην ξαναδει τουρκικο σηριαλ; ..Οχι …! Ειπες κανα (*&%(^$ μεσα στο σπιτι να τους φυγουν τα τσισα μαμας και κορης ;…Οχι..!

Παρε το κωλοδαχτυλακι και μην μιλας !!…

Σαρβιβορ δεν ειδες εσυ πινωντας και μπυριτσα λες και ηταν το μουντιαλ στην βραζιλια ;..Ελα πες αληθεια …σε τσιμπησαν και εσενα καπου..!

Θα με πεις βαρβαρο μηπως;… Στο δικο μου σπιτι δεν παιζει τουρκικο …παιζει μονο παιδικα και αυτο με το ζορι …γιατι εγω ειμαι πιο μαγκας απο σενα ;…

Αν δεν σου πηδηξουν πρωτα την συνειδηση δεν θα κανουν βημα μπροστα γιατι σε τρεμουν ..ποτε θα το καταλαβεις αυτο; ..Ποτε θα καταλαβεις ποιος εισαι; …. ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝ και χρησιμοποιουν ολους τους τροπους να σε ριξουν σε αφασια …!

Ξεκινα τα )(&%)&*%)*& με φωνη να φευγουν τσισα παντου …αρκετα σε αδερφεψαν … !

Και κατιγια το κλεισιμο …ποιο μουνοπανο φωτογραφος στηθηκε εκει ακριβως να τραβηξει την κινηση; ..Ποιος του ειπε να το κανει; ..Ποιος το εστησε το θεματακι και γιατι;..Ειναι ακομα αυτο το πληρωμα απο φωτο ρεπορτερ στην Ελλαδα … ειναι; …

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

  1. Ειμαστε εντελως ηλιθιοι που ασχολουμαστε με αυτον τον κοπανο εστω και για μισο λεπτο…ας προσπερναμε αυτον και οσα τον ακολουθουν.Εχουμε καλυτερα και σοβαροτερα θεματα για να μας απασχολησουν.Αμαν πια με την βλακεια…..ελεος.

  2. Εξωγήινος 09/25/2019 @ 2:01 ΠΜ

    Αν ήμασταν σοβαρή χώρα ο τύπος θα επρεπε να είχε συλληφθει κ είτε περάσει ποινική διαδικασία είτε διωχθει κλωτσηδόν κι η σειρά που παίζει κι οποιαδήποτε σειρά στην οποία παίζει να απαγορευθεί. Να δεις ξαναφτιαχνει τα γυαλιά του;

  3. Μαζί σου στημένο με φωτογράφους και ανθέλληνες πράκτορες μέσα στην Ελλάδα ξυπνάμε ρε χανόμαστε.

  4. Βαγγελης απο Ιεραπετρα.... 09/25/2019 @ 12:02 ΜΜ

    Ηξερε τι εκανε κ φυσικα ηταν προσχεδιασμενο…εστειλε το μυν εκει που ηθελε αυτος κ ο φωτογραφος κ οι απο ΄΄πισω΄΄ του που τον ΄΄διαταζουν΄΄…κ μετα εχει την δικαιολογια κ καλα ετσι σηκωνει τα πουτσογυαλια του….μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα κ μεις απλα το δεχομαστε…αξιοι της μοιρας μας ειμαστε λοιπον….

  5. iσως ειναι το σοβαροτερο θεμα που ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθουμε …δηλαδη αν σε βιασει θα ειναι σοβαρο???

  6. Δεν γνωρίζω τον τύπο γιατί δεν βλέπω tv. Η αλήθεια είναι ότι η υπομονή πολλών στη χώρα ήδη βρίσκεται σε οριακά σημεία, λόγω της βλακείας της πλειοψηφίας. Ομως, πες μου σε παρακαλώ: πότε σ΄αυτή τη χώρα η ‘μάζα’ έκανε τις αλλαγές; Πότε πραγματικά αγωνίστηκε για κάτι;Πάντα οι πολύ λίγοι και αξιόλογοι. Ας βρεθούνε επιτέλους μεταξύ τους οι λίγοι και ας γίνουν αυτοί οι υποκινητές των καταστάσεων. Η εξουσία συμβουλεύεται πληρωμένα think tanks. Φαντάσου τα’αλάνια’think tanks τι μπορούν να προσφέρουν!

  7. Kick the pos in the face

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*