Διαφημίσεις

Μια είδηση-βόμβα, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Ο λόγος για τα σχολεία του Γουόρκσαϊρ της Βρετανίας, όπου αποφασίστηκε να εισαχθεί μάθημα με τίτλο «Τα πάντα για εμένα», το οποίο πρόκειται για μάθημα… «αυτοϊκανοποίησης»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το συγκεκριμένο «σκοτεινό» εγχείρημα , περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων, μαθήματα σε παιδιά ακόμα και έξι ετών για το πως να «ακουμπούν τον εαυτό τους και να ερεθίζονται».

Το μάθημα «ενημερώνει» τα παιδιά ότι είναι «πολύ φυσιολογικό» να αγγίζουν τον εαυτό τους, αλλά πρέπει να το κάνουν ιδιωτικά, ενώ ταυτόχρονα, οι ενήλικες αποθαρρύνονται από το να τιμωρούν τα παιδιά όταν πιάνουν επ’ αυτοφώρω.

Όπως καταλαβαίνετε, μια τέτοια ανακοίνωση προκάλεσε καταιγισμό αντιδράσεων από τους γονείς. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο sputniknews, οι αντιδράσεις ξεκίνησαν από το καλοκαίρι, όταν γονείς σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, επέκριναν τον Τζόνι Χαντ, σύμβολο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και έναν εν των υπευθύνων του μαθήματος «τα πάντα για εμένα», κατηγορώντας τον πως περιείχε σαφές σεξουαλικό περιεχόμενο, πράγμα ανεπίτρεπτο, αφού απευθυνόταν σε μικρά παιδιά!

Ο…«εκπαιδευτικός» επέμεινε ότι η έννοια της «αυτο-διέγερσης ή της αυτοϊκανοποίησης» δεν ήταν «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, αλλά πραγματικές πληροφορίες» για μια ασφαλή προσέγγιση του ζητήματος.

«Αυτή η σεξουαλοποίηση των παιδιών μας είναι εντελώς ακατάλληλη», ανέφερε ένας από τους γονείς που αντιδρούν.

Τον εν λόγω παραλογισμό, επικρότησε το συμβούλιο της πόλης, το οποίο επέμεινε ότι τα νέα μαθήματα, τα οποία δεν θα είναι δυνατόν να εξαιρεθούν από την έναρξη του επόμενου έτους, ήταν απόλυτα κατάλληλα και «προσαρμοσμένα στην ηλικία και το επίπεδο ανάπτυξης των παιδιών».

Τα σχόλια δικά σας.

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Αν είναι δυνατόν: Εισάγουν μάθημα αυτοϊκανοποίησης για παιδιά- Ανάστατοι οι γονείς”
  1. δεν τους φτανει η απομονωση του ατομου με τις “εξυπνες συκευες” τωρα θαλουν να κανουν ολους τους ανθρωπους να μην εχουν διαπρωσωπικες σχεσεις,συναισθημα με μαθηματικη καταλυξη πλεον του ανθρωπου αποκληστικα να λειτουργει με το [καθοδηγουμενο] πια ενστικτο…δηλαδη την απολυτη ζωο-δουλοποιηση..η γινεσαι δουλος αβουλος η αφανιζεσαι [συνοπτικα η αντζεντα της ντπ]

  2. Ολο πρεπει να ειναι αντιθετα απο τον λογο του θεου,
    τα παιδια στην νεα εποχη θα πρεπει να εχουν ακριβος τα ιδια δικεοματα μην πω και περισοτερα απο τους ενιλικες

    SHARE THIS VIDEO IMMEDIATELY! IT IS EXTREMELY IMPORTANT!
    https://www.youtube.com/watch?v=uE4MJ_90KS0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *