16:16 - 23/09/2019

Η Google πετυχε την “κβαντική υπεροχή” που σύντομα θα καταστήσει όλα τα κρυπτονομισματα αχρηστα, θα αποκαλυφθούν όλα τα στρατιωτικά μυστικά..

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε στο Fortune.com, η Google έχει επιτύχει «την κβαντική υπεροχή» με ένα 53-qubit κβαντικού υπολογιστή. Από την ανάγνωση της έκθεσης, είναι προφανές ειπε η Fortune.com οτι έχουμε πολύ μικρή ιδέα για τις συνέπειες αυτής της αποκάλυψης. Εδώ θα μαθουμε τι σημαίνει αυτό για τα κρυπτονόμισματα, στρατιωτικά μυστικά και όλα τα μυστικά που προστατεύονται από κρυπτογράφηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η NASA δημοσίευσε την επιστημονική εργασία της πανω σε αυτο το θεμα, η οποια αυτη η εργασια εξαφανιστηκε μόλις οι επιπτώσεις αυτής της τεχνολογίας άρχισαν να γίνονται γινοται γνωστες σε μερικους παρατηρητές. (Η συγκάλυψη αρχίζει …) Ωστόσο, οι Financial Times ανέφεραν στο αναφερθηκαν σε αυτη την εργασια πριν αυτη εξαφανιστει απο την διαδυκτιο. Η Google τώρα αρνείται να επαληθεύσει την ύπαρξη του εγγράφου αυτου.

Εδώ είναι το αποτέλεσματα του τι σημαινει αυτη η «κβαντικη υπεροχή» απο την Google και τον κόσμο:

Ο νέο κβαντικός επεξεργαστής της Google χρειαστηκε μόλις 200 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωσεί μια εργασία υπολογιστών που κανονικά θα απαιτούσε 10.000 χρόνια σε έναν υπερυπολογιστή.

Ενας 53-qubit κβαντικός υπολογιστής μπορεί να σπάσει οποιαδήποτε 53-bit κρυπτογραφία σε μερικά δευτερόλεπτα, ή σε κλάσματα αυτων σε ορισμένες περιστάσεις.

Οι συναλλαγές με Bitcoin σήμερα προστατεύονται με κρυπτογράφηση 256-bit. Όταν η Google και οι κβαντικοι υπολογιστές της με 256 qubits, ασχληθουν με το Bitcoin (και όλα τα 256-bit κρυπτογράφησης), δεδομένου ότι η Google (ή κάποιος με την τεχνολογία) θα μπορούσε να σπάσει εύκολα την κρυπτογράφηση προστασία όλων των κρυπτονομισματων, τότε μπορει να ανακατευθύνει όλες τις συναλλαγές στο δικο της πορτοφόλι. Δείτε παρακάτω γιατί οι δικοι τους επιστήμονες της Google προβλέπουν οτι τα 256-qubit σε υπολογιστες θα επιτευχθεί μεχρι το 2022..

Στην πραγματικότητα, η «κβαντική υπεροχή» σημαίνει το τέλος της κρυπτογράφησης …

Επιπλέον, όλες οι κρυπτογράφησεις στρατιωτικών προδιαγραφών, θα ειναι άχρηστες, οταν οι κβαντικοί υπολογιστές της Google επεκτείνουν τα qubits τους στο 512, 1024 ή 2048, θα καταστησουν όλες τις σύγχρονες κρυπτογραφίες ξεπερασμένες. Στην πραγματικότητα, ο υπολογιστής της Google θα μπορει να «σπάσει» κάθε κρυπτογραφία σε μερικά δευτερόλεπτα.

Η ίδια η βάση του Bitcoin και άλλων cryptocurrencies στηρίζεται στη δυσκολία παραγοντοποίησης σε πολύ μεγάλους αριθμούς. Οι κλασικοι υπολογιστες μπορουν να υπολογίζουν μόνο τις σωστές απαντήσεις factoring μέσω της διαδικασιας δοκιμής και λάθους, αυτο απαιτει τεράστια υπολογιστική ισχύ και χρόνο (σε ορισμένες περιπτώσεις, στα τρισεκατομμύρια χρόνια, ανάλογα με τον αριθμό των bits κρυπτογράφησης).Το Quantum computing, Θα μπορούσε να λειτουργει,να λύνει το πρόβλημα-factoring σε 2 διαστάσεις ^ n, όπου η είναι ο αριθμός των bits κρυπτογράφησης.

Αντίθετα με τα παραδοσιακα bits computing που μπορουν να κρατήσουν μόνο μια τιμή 0 ή 1 (αλλά όχι και τα δύο), το qubits μπορεί να κρατήσει ταυτόχρονα και τις δύο τιμές, που σημαίνει οτι ενας υπολογιστής 8-qubit μπορεί να αντιπροσωπεύσει Ταυτόχρονα όλες τις τιμές μεταξύ 0 και 255 στον ιδιο χρονο.

Μια βαθύτερη συζήτηση των κβαντικών υπολογιστών είναι πέρα απο αυτο το αρθρο και καποια στιγμη θα γινει, αλλά η καλύτερη εφαρμογή της αυτη τηην στιγμη που πρεπει να κατανοησουμε είναι το σπάσιμο της κρυπτογράφησης.

Ο αριθμός των qubits σε κβαντική υπολογιστές της Google θα διπλαζιαζεται τουλάχιστον κάθε χρόνο.ε. Όπως αναφέρει η Fortune, « Προβλέπουν οτι η κβαντική υπολογιστική ισχύ θα αυξάνεται σε διπλή εκθετική ποσοστιαια μοναδα , και τον εκθετικό ρυθμό θα τον οριζει ο Νόμος του Moore, δηλαδη την τάση που εχουμε ηδη παρατηρησει οτι παραδοσιακά η υπολογιστική ισχύ για να διπλασιαστεί χρειαζεται περιπου δύο χρόνια.»

Ως μια συντηρητική εκτίμηση, αυτό σημαίνει ότι η Google θα πετύχει 100 qubits το 2020, και 200 qubits το 2021, στη συνέχεια, 400 qubits το έτος 2022 κοκ

Μόλις οι κβαντικοί υπολογιστές της Google θα υπερβουν τα 256 qubits, όλα η κρυπτογράφηση crypto στα νόμισματα που χρησιμοποιουν κρυπτογράφηση 256-bit θα είναι αχρηστη.

Από το 2024, η Google θα είναι σε θέση να σπάσει σχεδόν όλες της κρυπτογράφησης στρατιωτικών προδιαγραφών, καθιστώντας στρατιωτικές επικοινωνίες σε πληρη διαφάνεια για τα ματια της Google.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας που περασε, η Google έχει γίνει η πιο επικινδυνη εταιρεία στον κόσμο, εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην καταστολή της ανθρώπινης γνώσης μέσω της λογοκρισίας, δημιουργωντας μια κατα επιλογη παγκοσμια φιμωση στην ελευθεραι του λογου και στην ελευθερη διακινηση της πληροφοριας !

Η Google έχει μπλοκάρει όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τις φυσικές ενναλακτικες πληροφοριες για την υγεία και την ολιστική ιατρική, ενώ τον αποκλεισμό όλων των βίντεο και των ιστοσελίδων που αμφισβητουσαν το διεφθαρμένο επιστημονικό κατεστημένο για θέματα όπως τα εμβόλια, τα φυτοφάρμακα και τα ΓΤΟ.

Η Google έχει αποδειχθεί ότι είναι η πιο διεφθαρμένη εταιρια στον κοσμο, και τώρα έχει την τεχνολογία για να σπάσει όλη τα κρυπτογραφία καινα πετυχει την «παντογνωσία» στη σύγχρονη τεχνολογική κοινωνία μας.

Η Google περιφρονεί την Αμερική, μισεί την υγεία του ανθρώπου και έχει ήδη αποδειχθει οτι είναι πρόθυμοι να κλέψουν τις εκλογές και να εγκατάστησουν τους πολιτικούς που τους συμφερει.

Με αυτή την κβαντική τεχνολογία, η Google θα είναι σε θέση να σπάσει όλες τις στρατιωτικες κρυπτογράφησεις και τα «μυστικα» των επικοινωνιών τις κομμουνιστικής Κινας.

Το σύστημα κβαντικής παρακολούθησης της Google, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί “Setec Astronomy”, θέλει να ξεθαψει όλα τα μυστικά όλων των νομοθέτων, των δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου, των δημόσιων αξιωματούχων και των διευθύνοντων συμβούλων. Δεν θέλει να είναι ασφαλές και κρυφο τιποτα από το Google Eye of Sauron. Όλοι θέλουν να είναι κατω απο καθεστως “εκβιασμου” απο την κβαντική υπολογιστική ισχύ της Google.

Η Google θέλει γρήγορα να κυριαρχήσει στον κόσμο, ελέγχοντας τα περισσότερα νομισματα, την ελευθερια του λοογου, όλη την πολιτική, την περισσότερη επιστήμη και τεχνολογία, τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης και όλους τους δημόσιους αξιωματούχους. Η Google θέλει να γίνει η κυρίαρχη αυταρχική δύναμη ελέγχου στον πλανήτη Γη και θέλει να σε κανει να εισαι υποταγής των αιτημάτων της. Η δημοκρατία, η αλήθεια και η ελευθερία θα εξαφανιστούν.

Ολα αυτα τα παραπανω ειναι κομματι απο σελιδες του εξωτερικου που ερευνουν με ματι σαν το δικο μας τα γεγονοτα και το μελλον που μας επιφυλασει πολυ μεγαλες εκπληξεις ..!

Ελπζουμε να θυμασαι οτι δεκα χρονια πριν φυτεψαμε την δικη μας λεξιπλασια ,..την Υπεροντοτητα πληροφοριας και σου δειξαμε σε βαθος πως αυτη ειναι η πραγματικη απειλη για την ανθρωποτητα ..!

Σημερα στεκομαστε μπροστα σε αυτον τον αορατο πολεμο και δεχομαστε μεγαλα πληγματα , ειναι το κοστος της αληθειας που πρεπει να γνωριζεις …!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Μιλτιάδης 09/23/2019 @ 4:38 ΜΜ

    Skynet

  2. Α να Δ ω Ν 09/23/2019 @ 4:51 ΜΜ

    Όταν η ΕΙδηΣΗ/17+218
    Αποκτήσει ΠρόθΕΣΗ/259+213

  3. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 09/23/2019 @ 6:37 ΜΜ

    ΟΙ ΑΝΤΙΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ [ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ] ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ…ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΑΛΛΑ -ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ-…ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ 96 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΜΗ ΟΡΑΤΗΣ [ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ] ΥΛΗΣ [ ΒΛΕΠΕ ΝΕΤΡΙΝΑ ΦΩΤΟΝΙΑ ]…ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ…

    ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΧΑ ΧΑ

  4. ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ 09/23/2019 @ 6:48 ΜΜ

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΡΣ…
    ΥΓ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΡΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…ΓΑΤΑΤΙΑ…

  5. Η Google πρέπει να πεθάνει!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*