Διαφημίσεις

Λίγα λόγια για εμάς .

Tο Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής «Internal Security and Geopolitical Strategy Council (I.S.C.S.C. Hellas )» που συστήθηκε ως τομέας εξειδίκευσης της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης στα εθνικά ζωτικά θέματα , είναι ¨ιδιωτική πρωτοβουλία ¨που υπακούει ΜΟΝΟ στη Σκιώδη Κυβέρνηση της Κοινής Γνώμης μέσω ενός ιδιότυπου δικτύου ενημέρωσης και επικοινωνίας .Το εγχείρημα είναι πρωτοποριακό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην πρόσφατη λοιπόν , έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για το προσφυγικό ,αποφασίστηκαν – σε συνέχεια των μέτρων που ανακοινώθηκαν μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στις 31 Αυγούστου 2019 – τα εξής :

Α) Να συνεχιστούν τα μέτρα για την αποσυμφόρηση των νησιών

Β) Να ενισχυθούν οι δυνάμεις του λιμενικού σε σκάφη και προσωπικό στο Ανατολικό Αιγαίο

Γ) Να αυξηθεί η εμπλοκή των εταίρων μας (Frontex – ΝΑΤΟ)

Με άλλα λόγια «άντε να το πάμε μέχρι το βαρύ χειμώνα και βλέπουμε ». Τα συμπεράσματα δικά σας και η κατάσταση γνωστή εδώ και μια 15αετία .

Οι δικές μας προτάσεις , για να συγκρίνεται – τις οποίες και θέτουμε σε δημόσια «διαβούλευση» – ορίστηκαν κατά την 48ωρη σύσκεψή μας στην Πάφο την 19η του τρέχοντος μηνός , και είναι οι παρακάτω.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι :

Α- Η Τουρκία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ στην πραγματικότητα να ελέγξει τις Μεταναστευτικές Ροές σε ικανοποιητικό βαθμό .Απλά , εκμεταλλεύεται το αναπόφευκτο παρουσιάζοντάς το ως ¨όπλο της ¨.

Β- Όσο καλές κι αν γίνουν οι συνθήκες για τους μετανάστες δεν θα αναστρέψουν το μεταναστευτικό ρεύμα και την επίδρασή του .

Γ- Την αναποτελεσματικότητα των μέτρων που ελήφθησαν έως σήμερα για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών του φαινομένου.

Αποφαινόμαστε :

Στο πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης, της κοινωνίας, του πολιτικού συστήματος και της οικονομική ζωή που έχει αναστατωθεί από το προσφυγικό

1 Να κηρύξετε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγο προσφυγικού – μεταναστευτικού , ώστε να αντληθούν – αιτηθούν από την ΕΕ άμεσα 7 δισεκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για την ουσιαστική ενίσχυση και τη δημιουργία – από ειδική επιτροπή – όλως των απαιτούμενων δομών αντιμετώπισης του φαινομένου Να ¨αμυνθούμε¨ δηλαδή εδώ στην Ελλάδα , για λογαριασμό όλης της ΕΕ . Στη φάση αυτή , μεταξύ άλλων …

– να απορρίπτονται σε ποσοστό 90% οι αίτησης χορήγησης ασύλου – ώστε να προχωρά άμεσα η διαδικασία επιστροφής του αιτούντος στη χώρα από την οποία .. εισήλθε ή προήλθε –

– να καταγγελθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας για τις προσφυγικές ροές.

-δεδομένου του ότι ,τα οφέλη της ζώνης Σένγκεν συνεπάγονται ευθύνες στο προσφυγικό , να βγούμε για 3 έτη εκτός . Όσο είσαι χώρα Σένγκεν γίνεσαι αυτόματα μια χώρα μαγνήτης για τους πρόσφυγες.

2-Άμεση ψήφιση Νόμου για τη λειτουργία ισότιμων Εκκλησιαστικών Λυκείων σε όλη την Επικράτεια , ¨δίπλα¨ στα Γενικά , Επαγγελματικά κλπ , λύκεια . Προφανώς και θα διδάσκονται από ιερείς μεταξύ άλλων και Εκκλησιαστικά μαθήματα . Ποιος θα στερήσει αυτήν την επιλογή από τα Ελληνορθόδοξα Ελληνόπουλα … κ. Κεραμέως . Για λόγους Εθνικής Ασφάλειας , η παρουσία της επίσημης θρησκείας μας θα πρέπει να ενισχυθεί ΑΜΕΣΑ ..αναλύστε το !

3-Όλες οι Οργανώσεις που είναι ενταγμένες στο Εθνικό Μητρώο Ελληνικών και Ξένων ΜΚΟ και που δραστηριοποιούνται σε θέματα διεθνούς προστασίας, μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης , να αναρτούν στο διαδίκτυο και σε ξεχωριστό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ , κάθε οικονομική τους δραστηριότητα ΑΜΕΣΑ και τούτο , να συνιστά προϋπόθεση νόμιμης λειτουργίας του . Απαιτείται νέα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για τις ΜΚΟ.

Στα πλαίσια της άμεσης αντιμετώπισης του φαινομένου:

1-ΑΜΕΣΗ δημιουργία Ευρωπαϊκό δικτύου μεταγωγής ( σε 1η φάση από τις χώρες που θέλουν τη λύση ) , το οποίο θα χαρτογραφεί και θα αποτελείται από προκαθορισμένες και συγκεκριμένης διαδρομές , προαναχωριστηκά κέντρα , σταθμούς προσωρινής διαμονής , ΜΜΜ, και τέλος από τον τελικό τους προορισμό . Με βάση έναν αναλογικό καταμερισμό του μεταναστευτικού προβλήματος στα Ευρωπαϊκά κράτη , κάθε πρόσφυγας , εισερχόμενος στο δίκτυο αυτό, θα ¨ταχτοποιείτε¨ αμέσως.

2-Να οργανωθούν Διακρατικές Μεταγωγές Μεταναστών κατευθείαν από τις χώρες που εγκαταλείπουν ( και τις εκεί ζώνες προστασίας τους που θα δημιουργηθούν) , στις χώρες προορισμού ( ή σε ελεγχόμενες περιοχές ) με σκοπό να παρακαμφθεί η Τουρκία . Μια άμεση λύση για το μεταναστευτικό που χρειάζεται όμως συνεννόηση σε υψηλό επίπεδο της ΕΕ και όχι μόνο και που οριοθετεί την απειλή της Άγκυρας

3- Νομιμοποίηση αυτής τους της πορείας επί του ευρωπαϊκού εδάφους μέχρι να βρεθούν σε ασφαλές χώρο και σε υποδομές, ώστε να είναι εφικτή Η ΑΜΕΣΗ υπαγωγή τους στο καθεστώς του πρόσφυγα και έτσι, η άρση όλων των δυσχερειών που αντιμετωπίζουν επί ευρωπαϊκού εδάφους. Μετά , να ελέγχονται σε βάθος .

Με βάση τ ανωτέρω είναι πλέον ξεκάθαρο ότι , η δικαιολογία , δε υπάρχουν λύσεις για το μεταναστευτικό … είναι εκ του πονηρού . Τούτο πλέον το αντιλαμβάνεται και θα το θυμάται , κάθε Έλληνας και … Ευρωπαίος πολίτης .

Πάφος , 22 Σεπτεμβρίου 2019

Σημ. Το παρόν έχει αποσταλεί αρμοδίως

«Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής»

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγο προσφυγικού . Ιδού τα μέτρα , ή τα εφαρμόζεται άμεσα ή«θα μας τελειώσουν» με ευθύνη σας”
  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ…ΛΕΤΕ!
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ….ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ..ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ…ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΙΟΥ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ…ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ]1821 ΜΕΝΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ ΟΤΙ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΔΟΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ

  2. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΤΕΥΩ [ΑΛΛΑ ΛΙΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ]ΣΑΝ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΣ..ΜΑ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ [ΠΙΟ ΕΦΙΚΤΟ] ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΘΝΟΣ

  3. Έχει πολλούς έξυπνους σαν εσένα η μάνα σου;;; Άκου λει… να ζητήσουμε 7 δις για να δημιουργήσουμε δομές για τους νεγροειδεις μωαμεθανους … να γίνουμε δηλαδή ανοικτή φυλακή για λάθρο ΚΑι επισήμως δίνοντας την συγκατάθεση μας για αυτό ;;;;;; Κουνά λίγο την άδεια κεφάλα σου αρθρογράφε , να δεις τι θόρυβο κάνει …. ηλίθια ορνιθα…

  4. Γεια σου φιλε ονειρευτη…Καποιοι μεσα απο ονειρα-οραματα ειδαν!Δεν ξερω αν εχεις υπ οψιν αυτα που λεχθηκαν.Αλλα τελικα ναι.Θα φτασουμε να πεινασουμε,να ταλαιπωρηθουμε τα μεγιστα, ωστε να αποτιναξουμε απο πανω μας ολα’ τ ασχημα’απορρεια εγωισμου, επαρσης,και ωχαδερφισμου.Τοτε θ αντιληφθουμε πραγματικα τα δεδομενα που υπαρχουν,γιατι θα διακυβεύεται η ιδια η ζωημας.Τοτε θα παρουμε αποφασεις για δρασεις.Θα ειναι δυσκολες και σκληρες!Αλλα ζωτικης σημασίας για το μελλον της ιδιας της υπαρξης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *