18:57 - 22/09/2019

Κοίτα να δεις που ο ύπνοστεντον θα μας κάνει να αναπολήσουμε τον Αλέξη…

Διαφημίσεις

Δεν κουνιέται ούτε φύλλο…. Με πιο λαϊκή έκφραση ούτε π****** δεν κουνιέται….

Αν το δεις και με μάτια τρίτου αυτό είναι και στην κυριολεξία ένα γεγονός…

Με τον Αλέξη όλο και είχαμε να τσακωνόμαστε λίγο το άφυλο λίγο τα φεστιβάλ λίγο υπερηφάνεια τώρα δεν ακούς τίποτα δεν κινείται τίποτα..

Ούτε ήχος, στα social media τα troll δεν χτυπάνε κανένανε σαν να έπεσε βόμβα ησυχίας, ο ύπνος του λαού είναι τιτανοτεράστιος…. Αυτό το υπνοστεντόν πρέπει να είναι νέα εξέλιξη κρυφής δοσολογίας και για πρώτη φορά να δίνεται στο κοπάδι ως πειραματικό προϊόν…

Παρακαλώ παρατηρήστε , δείτε την ειδησεογραφία την καθημερινή, χαθήκαν από παντού οι φωνές των σωτήρων της αιματοβαμμένης γης μας, ούτε Σκόπια, ούτε προδοσίες, ούτε συμβόλα, ούτε πίστη….. Δεν μιλάει κανείς!

Αφού έχω έρθει στο σημείο να πιστεύω ότι όλη αυτή η φασαρία τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν γινόταν επειδή υπήρξε πραγματικά προδοσία στη χώρα αλλά επειδή οι δεξιοί είχανε αλλαλιάσει που τους είχανε φάει οι κομμουνιστές….

Με το που βγήκε η ΝΔ λες και μπήκε στο κοτέτσι ο κόκορας ο λύρατος και καμιά κότα δεν σηκώνεται πάνω από τα αυγά της γιατί φοβάται οτι θα την πηδήξει…

Δεν υπερβάλλω πρέπει να το δείτε πρέπει να το παρατηρήσετε, στο Γενικό πεδίο και στην εικόνα της χώρας μετά από 10 χρόνια κρίσης βλέπουμε μία νηνεμία και εναν ντάγκλαντισμο που έχουμε να δούμε από το 1980…

Δεν πα να τρώνε από τα σκουπίδια συνταξιούχοι, δε πα να έρχονται τρεις και τέσσερις χιλιάδες την ημέρα μουσουλμάνοι επενδυτές, δεν πα να μας παίρνει η Τουρκία όλο το Αιγαίο, δεν πα να κάνει αοζ στη Θεσσαλονίκη τα Σκόπια….. Η νταγκλα του Έλληνα δεν χαμπαριάζει Χριστο!

Στο τέλος να το δείτε επειδή πάλι οι ατζέντες και τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών θα περάσουν και επειδή εμείς θα έχουμε αυτή την υπνοστεντόνιλα θα αναπολήσουμε τον Αλέξη να έρθει για να βράσουν λίγο τα αίματα και να νιώσουμε ότι κάτι κάνουμε.,

Εγώ τα σημειώνω και τα λέω συνέχεια για να καταφέρω να σας κάνω σωστούς παρατηρητές, πάρτε ημερολόγιο χαρτί και μολύβι και σημειώστε πότε θα ξανά ξεμυτίσουν όλοι αυτοί οι επαναστάτες που εδώ και χρόνια ήταν σε πλατείες και σε δρόμους, άμα τους δείτε και αγριεύουν και διοργανώνουν νέες κινήσεις σε χρονική στιγμή που υπάρχουν δύο ή και τρία θέματα που θα έπρεπε να απασχολούν τον Έλληνα…. Τότε αρχίστε τις κλωτσιές προς όλους γιατί πλέον θα έχετε καταλάβει ότι όλοι αυτοί είναι πιόνια του συστήματος για να σας αποπροσανατολίζουν τις στιγμές που πρέπει να μη δείτε τι άλλο περνάει την δεδομένη στιγμή!

Δεν είναι τυχαίο το υπνοστεντόν,δεν είναι τυχαίο που η αντιπολίτευση και αυτή έχει νταγκλαρει, δεν είναι τυχαία η νηνεμία…. Είναι αλλαγή πολιτικής στην επικοινωνία…. Είναι ένα πιο βρώμικο στημένο βαθύ παιχνίδι… Είναι το κάντε ησυχία θα ξεχαστούν….αλλάξανε απλά τις ταχύτητες και τη δόνηση της μάζας….. Στην επόμενη ταχύτητα θα ξαναείμαστε σε εν βρασμό κατάσταση.

Έτσι φτιάχνεις και ένα ωραίο φαγητό, σου λέει η συνταγή πρέπει να πάρει τρεις βράσεις και αυτό το υλικό και εκείνο το υλικό να το βάλεις όταν θα είσαι σε χαμηλή βράση….

Άρα αν βλέπαμε όλη αυτή την κατάσταση σαν ένα διάγραμμα και στο διάγραμμα επάνω βάζαμε τιμές στη δόνηση της μάζας θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να φανταστούμε ότι είμαστε σε μέγιστη κάτω καμπύλη…. Ένας επενδυτής σε σοκ και δέος βάζει τις αγορές των συμβολαίων του στα χαμηλά…..με πιο απλά λόγια τώρα είναι η καλύτερη στιγμή αγοράς μετοχής σοκ και δέους..

Ίσως να χρειαστούμε αρκετά πρόζακ για να φύγει από πάνω μας η επίδραση του τεχνητού ύπνοστεντον.,..

Να θυμάστε ότι ένας λαός χαρούμενος που έχει όνειρα είναι ένας επικίνδυνος λαός

Μπορείτε να ρωτήσετε πλέον τον εαυτό σας που πήγε η χαρά σας και τα όνειρά σας…

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Α να Δ ω Ν 09/22/2019 @ 7:47 ΜΜ

    Μετρήσεις Συνείδησης
    30/9/2019>
    868+1085 = 1953
    ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

  2. Θαλασσινός 09/22/2019 @ 7:53 ΜΜ

    Έτσι! Είσαι μέσα 100%. Όσο για το πώς και το γιατί, στο “Δόγμα του Σοκ” της Naomi Klein όλες οι απορίες βρίσκουν απάντηση.

  3. Στέλιος Κορινθία 09/22/2019 @ 9:13 ΜΜ

    Πόσο δίκιο έχεις ,,πλήρη ησυχία,,,,όλα είναι τέλεια…
    Υπνοσεντόν εεε ;;;;;;Να το έχουμε στα υπόψιν ,,μη κάνει και ξυπνήσουμε….

  4. ΑΝΩΝΥΜΟΣ70 09/22/2019 @ 9:34 ΜΜ

    Να ειπωθούν μια τα κατορθώματα του Κούλη μέχρι σήμερα:

    1. Αύξηση τιμολογίων της ΔΕΗ (προετιμάζεται το έδαφος για την ιδιωτικοποίησή της)

    2. Αύξηση τιμολογίων της ΕΥΔΑΠ (προετιμάζεται το έδαφος για την ιδιωτικοποίησή της)

    3. Απόπειρα μετονομασίας σταθμών Μετρό που φέρουν θρησκευτικής σημασίας ονόμασίες. Απέτυχε εδώ

    4. Ηλεκτρονική κάρτα εργασίας (κοινώς, φακελώματος!) απο 1.1.2020!

    Μέρος 1/2

  5. ΑΝΩΝΥΜΟΣ70 09/22/2019 @ 9:36 ΜΜ

    2/2

    5. Νταβατζηλίκια με το ζόρι να δώσουν τα παλιά αυτοκίνητά τους ο κόσμος για να πάρουν καινούρια (ενώ λεφτά δεν έχουν)! Σκοπευουν να μας κανουμε να παρουμε τα νεα φακελωτικά αυτοκίνητα!

    6. Σχέδιο για αύξηση (κι αλλο!) των ήδη υπέρυψηλών πρόστιμων και τις ποινές τους (σε απολυταρχικό βαθμό)! Με λίγα λόγια, προσπαθούν να μας στερήσουν το αυτοκίνητο σιγά σιγά! Για εκμάθηση καλύτερης παιδείας, ούτε λόγος! Η αλλιώς, Ατζέντα 21!

    7. Τήριση της συμφωνίας των Πρεσπών που υπέγραψε ο Τσίπρας!

  6. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 09/22/2019 @ 9:40 ΜΜ

    Ναι,το έχω αναφέρει και εγώ αλλού.Μπορει και εδώ,μας έχουν σπουδάσει τα ερπετά.Οχι όλους βέβαια !πάνε λαου λαου ,αν και βιάζονται του σκοτώνουν ,που λέμε.Παρακολουθωντας τους,ξέρεις τι εντολές της λέσχης.Ελα μου όμως ,που πολλοί ,μα πολλοί πια ,δεν πιανωνται κορόιδα .Φοβούνται…τους αστάθμητους παράγοντες….βρεεεεε ,τους τρέμουν σας λέω.

  7. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 09/22/2019 @ 9:59 ΜΜ

    κουλης ο υπνοστεντον…η τσιπρας ο τ..σιπραλεχ…Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι ο κόσμος όλος κι απ’ τα πολλά πια τα σκατά μου πιάστηκε κι ο κώλος. Έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε, σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκατωθήκαμε.

  8. ονειρευτης 09/22/2019 @ 10:01 ΜΜ

    μεσα εισαι το προβλμα βεβαια δεν ειναι νεο χροοοοονια τωρα εχουν αποδομηθει ολα στην ελλαδα αιτια η συγκομιδη πλουτου-καταναλωσης [ενας απο τους σκοπους του βππ] τωρα περασαμε στο σοκ και χασαμε τη χαρα και τα ονειρα δλδ εγκαταληψαμε..ας ζησουμε οπως-οπως την ζωουλα μας ακοω τους παντες να καταληγουν…και με ενα κινητο να..ξεχνιουνται
    ο μεντορας μου μου ελεγε [30 χρονια πριν] για να φτιαξει ο ελληνας πρεπει να πεινασει στ αληθεια…και ειχε δικιο

  9. "ΜΥ ΝΑΜΕ ΙS METHOS" 09/22/2019 @ 11:23 ΜΜ

    OK, KATAPXAΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΝΕ.
    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΑΛΛΑΓΗ -ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ -ΝΕΡΟ, ΔΕΗ, ΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΚΛΠ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΩ. ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΠΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

  10. χρήστος 09/23/2019 @ 11:20 ΠΜ

    Πολύ νύστα τι έγινε ο Σεπτέμβρης τέλειωσε ή έχει ακόμα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*