Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:19 - 12/09/2019

Διαδοχικές εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στα Κατεχόμενα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκαν περίπου στις 2 τα ξημερώματα σε αποθήκες πυρομαχικών σε στρατιωτική ζώνη στον Άγιο Επίκτητο, στην Κερύνεια.

Μέχρι στιγμής οι μόνες αναφορές που υπάρχουν κάνουν λόγο για τραυματίες. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Τ/κ ΜΜΕ, επί τόπου έσπευσαν ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί και ο Κουντρέτ Οζερσάι. Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η έκρηξη σημειώθηκε σε περιοχή κοντά στο Ξενοδοχείο «Ακαπούλκο».

https://twitter.com/TubiArici/status/1171925481194758144

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις εκρήξεις υπάρχουν μικροτραυματισμοί, αφού ένας τουρίστας τραυματίστηκε από θραύσματα και υλικές ζημιές. Ο κ. Ακιντζί είπε ότι αναμένεται σήμερα να διαφανούν οι λόγοι πρόκλησης της πυρκαγιάς αλλά και της φωτιάς.

Εκκενώθηκε το ξενοδοχείο

Αμέσως μετά τις εκρήξεις αποφασίστηκε η εκκένωση του ξενοδοχείου «Ακαπούλκο» στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο Κερύνειας.

Όπως μεταδίδεται, οι εκρήξεις προκάλεσαν ζημιές σε τζάμια του ξενοδοχείου και ελαφρούς τραυματισμούς από τα θραύσματα.

Το ξενοδοχείο ήταν κατακλυσμένο από τουρίστες, οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους μετά τις εκρήξεις, που έφθαναν μέχρι και τα 250 μέτρα σε ύψος.

Την ανησυχία των τουριστών προσπάθησαν να καθησυχάσουν οι Μουσταφά Ακιντζί και Ερσίν Τατάρ εξηγώντας επί τόπου ότι «όλα τα μέτρα έχουν ληφθεί».

in.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Petros Papadopoulos 09/12/2019 @ 9:10 ΠΜ

    H O.Y.A έχει την πρόθεση να προκαλέσει πλήγμα σε Τούρκικο στόχο…άρθρο ΣΑΣ …ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΥΘΟΣ?

    • Ντραμπεζονμαντηλος 09/12/2019 @ 2:02 ΜΜ

      Θα δείξει, πάντως δεν οφελεί σε κάτι αυτό, πέραν από διπλωματικό επεισόδιο, που κι αυτό δεν οφελεί σε τίποτα, διότι δεν πρόκειται να κάνει τον Τούρκο να προκαλέσει πόλεμο.
      Απλά θα γαβγίσει μόνο.

  2. Τουρίστας;;;;
    ΨΟΦΟ!

  3. Και μονο που κυκλοφορουν οι διαφοροι εθνοκαυλοι και λενε διαφορα μεσα σε αυτη την κατασταση ειναι επικινδυνο και βαζει τις βασεις για να στησουν προβοκατσια αυτοι που απλα ψαχνουν για αφορμη. Εδω ειναι το μελλον: http://www.esophoria.net/stopww3/ Εδω και μερικα χρονια οι εθνοκαυλοι εχουν πρασυρει την συνειδηση σε μια μαζικη υστερια και ελαχιστοι πλεον ασχολουνται πλεον ουσιαστικα με τα πραγματικα προβλημα και ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και δηλαδη την οικονομικη επιθεση και για αυτο τα βιντεο που βρηκα ειναι 3-4 χρονων. >>
    https://www.esophoria.net/savehellenism/ Αποφασιστε αμα θα σταματησετε την εθνουστερια, καθως διαφορετικα θα ψαχνετενα να βρειτε το λαθος. Παριστανουν διαφοροι τους “ηγετες” και τους “στρατηγους” και σας εχουν οδηγησει στην εθνουστερια και την εθνοπαρακρουση, εκει οπου το ζητουμενο θα επρεπε νσ ειναι η αναζητηση της αλληλεγγυης αναμεσα στους λαους των εθνων για να συγκροτηθει ενα πανευρωπαικο και παγκοσμιο κινημα, που να βαλει ενα φρενο στα σχεδια της ελιτ και που να εημερωθει βασικα για την οικονομικη επθεση στην Ελλαδα. Ψηφιζω Βαρουφακη και εγκρινω και τα περι του ανοιγματος των συνορων που θα ελαφρυνει σε σημαντικο βαθμο το βαρος της Ελλαδας. Τα εθνοκρατη ασφαλως θα πρεπει να παρουν τα απαραιτητα μετρα για να διασφαλισουν την ομοιγενεια μεσα απο την αποδοχη της διαφορετικοτητας και θα πρεπει να προχωρησει αμεσα με πιο δραστικα μετρα ο διαχωρισμος κρατους θρησκειας και να καλλιεργηθει μια νεα νοοτροπια αναφορικα με την εννοια και την ουσια του εθνους οπου θα πρεπει να γινει και σχετικη επιμορφωση σε αυτους που επιθυμουν να ενταχθουν στα εθνη κρατη της Ευρωπης. Η ιθαγενια ασφαλως θα πρεπει να προυπθετει στρατευση αλλα και αποδοχη της εθνικης συνειδησης των εθνων κρατων αλλιως θα πρεπει να θεωρουνται ως ξενο σωμα. Τα Ευρωπαικα εθν-κρατη θα πρεπει να απορροφησουν ενα μεγαλο αριθμο προσφυγων και να τους προσφερουν ενα καλυτερο μελλον εφοσον αυτοι ειναι ετοιμοι να ενταχθουν και να σεβαστουν τα κρατη-εθνη τα οποια δεν μπορουν πλεον να ταυτιζονται με τις θρησκειες και αυτη θα πρεπει να ειναι η προταιρεοτητα την εθνων-κρατων της Ευρωπης και οχι η καλλιεργεια ρατσιστικου μισους που μπορει μονο να δημιουρησει μεγαλυτερα προβληματα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*