ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ! ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ – ΣΠΕΥΔΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!

· Κατοχικά Νέα

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες
Επι ΣΥΡΙΖΑ χάθηκαν τα βαριά Αντιαρματικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά από τη Λέρο!

Όλοι τωρα αναρωτιούνται στα χέρια ποιανού είναι;
Στα χέρια εγχώριων τρομοκρατών της αριστεράς;
Τα πούλησαν στο εξωτερικό σε διαφορές εμπόλεμες ζώνες;
H μήπως έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποιες ασκήσεις και απλά δεν έχει καταγραφεί η χρήση τους;

Η σοβαρότατη υπόθεση απασχολεί τόσο τους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, όσο και τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που σπεύδουν στη Λέρο.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες το απόγευμα όταν το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην μονάδα την Δευτέρα το απόγευμα (09-09-2019) διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού. Πιο συγκεκριμένα έλειπαν αντιαρματικά και εκρηκτικά, που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονταν στη Μονάδα.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως αυτό το στρατιωτικό υλικό έκανε φτερά από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, ενώ έχει διαταχθεί προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών της απώλειας του στρατιωτικού υλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Λέρο σπεύδουν κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και των εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας.

Ο Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ, εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΝΟ, έκανε την εξής δήλωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια γενόμενων ελέγχων, διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέα καταμέτρηση στη μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού

Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίς το πρωί ξεκίνησε νέα καταμέτρηση προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των εκρηκτικών που χάθηκαν.

Στη συνέχεια θα γίνει σύγκριση με την προηγούμενη απογραφή και όλα τα στοιχεία θα φτάσουν στα χέρια των αξιωματικών που χειρίζονται την έρευνα.

Πηγές του Πολεμικού Ναυτικού, αναφέρουν ότι γίνεται έλεγχος σε όλα τα πλοία, προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο διαχειριστικού λάθους.

Η κλοπή 280 τόνων πετρελαίου

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που χάνεται οπλισμός από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

Πριν από δύο χρόνια η συγκεκριμένη υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού, είχε απασχολήσει τις αρμόδιες Αρχές, μετά την κλοπή 280 τόνων πετρελαίου.

Σημειώνεται ότι η απώλεια του στρατιωτικού υλικού διαπιστώθηκε χθες το απόγευμα (09-09-2019) σε καταμέτρηση κατά τη διάρκεια παράδοσης-παραλαβής.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ποδοσφαιρικό στάδιο, εικόνα αρχείου για τη σύγκρουση FIFA και UEFAΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · Ρήγμα FIFA–UEFA από τη Θεσσαλονίκη – Η ΕΠΟ γυρίζει την πλάτη στον Infantino και ανοίγει μάχη για την κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Μίνι μάρκετ στην Ελλάδα, εικόνα αρχείου για πληθωρισμό και κόστος ζωήςΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · €3,5 δισ. φοροελαφρύνσεις απέναντι σε πληθωρισμό 3,5% – Τι μένει πραγματικά στην τσέπη των Ελλήνων

Αεροσκάφος σε αεροδρόμιο, εικόνα αρχείου για AEGEAN και ελληνικό τουρισμόΕΛΛΑΔΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ · AEGEAN σε ζημιές ενώ αυξάνονται οι επιβάτες – Πώς πόλεμος, καύσιμα και Μέση Ανατολή περνούν στα εισιτήρια και στον ελληνικό τουρισμό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *