02:58 - 25/08/2019

Και καπως ετσι ηρθαμε στον νεο μας σπιτι ..

Διαφημίσεις

Μεχρι στιγμης εχουν παει ολα καλα , ελπιζουμε να μην υπαρχουν προβληματα σε πολλους αναγνωστες μας ..

Ηρθαμε σε νεο σερβερ με σκοπο να διορθωσουμε διαφορα λαθη και κακα συναπαντηματα … !

Θα υπαρξουν και αλλες αλλαγες μεσα στην εβδομαδα ωστε να πετυχουμε οσο μπορουμε μια καλυτερη και ταχυτερη φιλοξενια για ολους τους φιλους μας ..!

Τωρα πρεπει να το γραψω ωστε να γαργαληθει το πεδιο ..αν και ανωριμο ακομα .. αν ολα πανε καλα , αν θελει ο ουρανος και η γη σας ετοιμαζω μια τεραστια εκπληξη , ενα πολυ καλο δωρο για ολους ..!

Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορω να κατσω με σταυρωμενα χερια στην αδικια η δεν μπορω να κατσω απαθης σε ολα οσα συμβαινουν ..με το πεδιο τους …αν το καρμα λοιπον με βοηθησει λιγο ακομα τοτε θα εχω την ευκαιρια να κανω ουσιαστικα βηματα προς την αποκαλυψη της αληθειας …και ειμαι σιγουρος οτι αν τα καταφερω θα σας μεινει για παντα χαραγμενο μεσα σας !

Αυτα , σας ευχαριστω για την υπομονη σας …το κατοχικα νεα ξεκινα ξανα το εργο του !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Το χαμογελο φαινεται μεχρι εδω!! Καλη αρχη λοιπον!!

  2. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 08/25/2019 @ 3:02 ΠΜ

    Επιτέλους λέμεεεεεεεεεεε

  3. Ασφόδελος 08/25/2019 @ 3:14 ΠΜ

    Καλή αρχή!

  4. ⚡ Γεώργιος ⚡ 08/25/2019 @ 4:40 ΠΜ

    Χαίρετε… Εύγε Νίκο ?…Το αγαθό της ελευθερίας και εξ-έλιξης… Πρό των πυλών! Η εστία του γαλαξία μας ..ΡΕΑ.. πάντα φροντίζει για όλους τους χρόνους και πεδία καταστάσεων για τα παιδιά της!!. κάθε Ήλιος και ένα παιδί… και κάθε παιδί ένας Έλληνας!?

  5. Καλό ξεκινημα

  6. ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΑΓΙΚΗ 08/25/2019 @ 8:42 ΠΜ

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΙΚΟ!!!

  7. να πανε ολα κατ ευχη!

  8. Ανώνυμος. 08/25/2019 @ 9:47 ΠΜ

    Καλή αρχή και καλή μας συνέχεια!!!

  9. κασσανδρα 08/25/2019 @ 9:49 ΠΜ

    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ

  10. Καλη αρχη φιλε stranger, ειμαι μαζι σας σχεδον απ την αρχη της δημιουργιας σας..Ειχα βεβαια το υποβαθρο να καταλαβω οτι εδω εχουμε ,εναν μαχητη του εξωσυστηματος,κι εκατσα για τα καλα στην ιστοσελιδα..

  11. Ανώνυμος 08/25/2019 @ 10:56 ΠΜ

    H ιστοσελίδα φορτώνει ταχύτατα!!

  12. Μιλτιάδης 08/25/2019 @ 11:04 ΠΜ

    Άντε με το καλό και καλή αρχή σταθερά χωρίς προβλήματα. Θα είμαστε όντα σου όποτε μας χρειαστείς.

  13. ΓΙΩΡΓΟΣ 08/25/2019 @ 11:21 ΠΜ

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !

  14. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ 08/25/2019 @ 11:24 ΠΜ

    και ειμαι σιγουρος οτι αν τα καταφερω θα σας μεινει για παντα χαραγμενο μεσα σας !και εγω σιγουρος ειμαι οτι θα τα καταφερεις…

  15. γιαννης 08/25/2019 @ 2:08 ΜΜ

    αντε εύγε… όλα θα πάνε καλααααα

  16. ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ 08/25/2019 @ 7:10 ΜΜ

    Έτσι, αισιοδοξία. Αλλά και στα δύσκολα μπορεί να μη μιλάμε ( να σου σκοτίζουμε τα @ρκ1δ1@ δηλαδή) αλλά είμαστε δίπλα σου. Αρκεί εσύ να μας το ζητήσεις.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*